27

CeliaSchwartz

преди 14 години

Have no enough cash to buy a car? Don't worry, just because it is achievable to get the <a href="lowest-rate-loans/topics/home-loans">home loans</a> to work out such problems. Hence take a consolidation loan to buy all you need.

26

Донка Динева

преди 14 години

Беше оно когато простия народ на Земята можеше да се излъже.

25

gandoni

преди 14 години

Брееее , какви хубави кратери !!! Сега защо не вземат да ги напълнят с вода и да развъдят жаби ???

24

Вече Никой

преди 14 години

Пропуснал си да прочетеш: "Разликата в изследването на Земята и космоса е в мащабите". Земята предлага стотици хиляди неща за откриване, но не са големи по цял километър, това се опитвам да обясня на огромната пустош между ушите ти. А при изследванията на космоса хората - хората все още се подготвят за поставяне на началото! Когато достигнат друга планета, на която да има и нещо друго освен скали - тогава хората ще са достигнали още един необятен свят, готов да бъде изследван.

23

Александър

преди 14 години

Ех, МерКУРийо, МерКУРийооо, земля македонска....

22

Някой

преди 14 години

А после товаа:" На Земята търсят дребните неща, защото големите отдавна са открити. А в космоса тепърва снимат кратерите на Меркурии, големи по няколко километра. Мислиш ли, че на Земята има неоткрити подобни кратери!?!?"Вие сте от тоя тип безпределни компетентковци, дето всичко знаят и могат, ама са най-силни в даването на акъл. Сигурно имате 5 висши образования от 10 различни сфери и опит, достатъчен да захранва половин Африка с електричество...айде не на мен тия...

21

Някой

преди 14 години

Г-н Никой, че Вие сам си противоречите в "тежките" си безтегловни изказвания.Първо казахте :"Всъщност в космоса не се вършат чудеса, а се пипа много внимателно. Там горе най-лесното нещо е... да се умре! ... Земята е необятна. Тя предлага много повече интересни за изучаване неща, и ако си чел статиите в медиите - щеше да знаеш колко нови биологични видове са открити в река Меконг например. ..."

20

Вече Никой

преди 14 години

К'фи митничари, к'фи 5 леФа, к'фа милиция!?!?!? Те митничарите у космосО ли 'фърчат бе!?!? ... Говоря ти за НАСА, за космическите програми, за нужните технологии, които са необходими само да се напусне Земята, а за изследване и открития е още рано да се каже... Единствено до Луната са стигали хора, а всички други мисии са безпилотни. Сонди с еднопосочен билет, голяма част от които дори не достигат целта си. Прочети историята на мисиите до Венера, ще ти се изяснят много неща.

19

xaxaxa

преди 14 години

Абе мОзЪк, аз говоря за правно юридически закони. Там няма юрисдикция!!! ДЕМЕК ВСЕКИ МИТНИЧАР МОЖЕ КОЛКОТО СИ ИСКА "ДАЙ 5 ЮРО ДА ВИДИШ БАБА МЕЦА КАК ТАНЦУВА" АКО ИСКАШ... АКО ЛИ НЕ - ТАРАШ.Какво закони на физиката какви 5 юро ве. Тебе ако те вълнуват зконите на физиката твой си проблем.

18

Вече Никой

преди 14 години

Всъщност руснаците са ходили да приберат ненужните части от руски ракети и космически модули, които македонците са използвали, ама не им стигнал акъла да си ги приберат. После са ги рециклирали, и пак са ги продали на македонците... и те така... :)

17

Jolly Roger

преди 14 години

Ако Американците са се отказали заради празните бутилки с водка, то Руснаците даже не са посмели да кажат, че са ходили. От страх!!! След откриването от техните космонавти на древни Македонски артефакти!!! :)

16

Вече Никой

преди 14 години

Казва се Нийл Армстронг, и не са открили следи от копита, ами празни бутилки от водка. Което обяснява защо американците са толкова недоволни от ходенето до Луната.

15

Jolly Roger

преди 14 години

Прав си прав си Колев. Сондите далече от Меркурии за да няма проблеми с Македония, те американците що се отказаха от Аполо? След откриването от Ниил Армстрьонг и Бъз Олдрин на луната на стъпки от копитата на Буцефал.

14

онец

преди 14 години

това на снимката ми прилича на повръщано ;)

13

gele

преди 14 години

,,,ЯЗЕ ВЧЕРА ГО СКИВАХ ,КАТ СИ ПИЕХ РАКИЯТА ОТ БАЛКОНО... !!!

12

Вече Никой

преди 14 години

Само че за какво му е притрябвало на някой да ходи в Кореа, за да изследва морското дъно, като там има много други хора, които правят точно това. Разликата в изследването на Земята и космоса е в мащабите. На Земята търсят дребните неща, защото големите отдавна са открити. А в космоса тепърва снимат кратерите на Меркурии, големи по няколко километра. Мислиш ли, че на Земята има неоткрити подобни кратери!?!? Всъщност от твоите коментари почва да личи колко малко познаваш науката и откритията.

11

Вече Никой

преди 14 години

В голяма грешка си. В космоса важат всички Закони на физиката, и прошка няма. Или сега ще почнеш да пелтечиш, че хора са пращали само до Луната, щото на другите планети е много скучно, и на никой не му се ходи!?!? Да не говорим, че да се отиде до Южна Корея - може да стане в рамките на няколко часа, а да стигнеш до Марс - няколко месеца. Разликата в цената на такива пътувания няма да я коментирам, явно си запознат по-добре от мен.

10

хахаха

преди 14 години

Да и да конираме Ленин и Сталин да направи там неквите закони за онтролиране на производството както по долу се изказал.ЗАПОМНЕТЕ 1В КОСМОСА НЯМА ЗАКОНИ!!!! ВСЕКИ МИТНИЧАР МОЖЕ КОЛКОТО СИ ИСКА "ДАЙ 5 ЮРО ДА ВИДИШ БАБА МЕЦА КАК ТАНЦУВА"

9

Анонимен

преди 14 години

Гений! В Космоса не се случва нищо и няма нищо интересно, а на Земята откриват нови животни. Защо да се занимаваме със скучния смъртоносен Космос, като може да си строим твърдо на Земята....Всъщност в космоса не се вършат чудеса, а се пипа много внимателно. Там горе най-лесното нещо е... да се умре! ... Земята е необятна. Тя предлага много повече интересни за изучаване неща, и ако си чел статиите в медиите - щеше да знаеш колко нови биологични видове са открити в река Меконг например. ...

8

Вече Никой

преди 14 години

(продължение) гонят финансови интереси, и се надпреварват кой ще предложи повече и по-шарени продукти на пазара. Това довежда до насищане на търговската мрежа с произведени предмети, голяма част от които са ненужни. ... Точната дума, която ни трябва е лайфстайл. Маркетинговите проучвания би трябвало да са на първо място, но нещо куца в цялата работа. Ще дойде време, когато производството ще бъде контролирано със Закон. Но за да не страдат потребителите - ще трябва много по-съвършена информ.с-***.