58

Анонимен

преди 13 години

Питам се-какво се промени?Станете да седнем ние!Нямам впредвид новото жилище-все пак тя представя страната ни,но и останалите в Народно събрание получават доста,ползват всякакви благинки,когато народа страда от недоимък.КРИЗАТА Е ЗА ВСИЧКИ-от царя до пъдаря,а не само за народа.

57

qwerty

преди 13 години

И не парламента и НСО плащат сметките а народа. И ако продължават да се хвалят със съкращенията да съкратят депутатите. повече от 50 не са необходими.

56

плевналията

преди 14 години

Тя Цецка добре изтегля плевнвлиите в София,защото и трябват предани хора,ами ние дето оставаме нищо не ни остава освен да гледаме трагичната оперетна постановка "Селска чест от Садовец" изпълнявана от общинските блюдолизци под главното диригентство на секретарката!

55

DO 45

преди 14 години

SHO ZA CHOVEK SI?QVNO ***!

54

Анонимен

преди 14 години

трябва тест за пола на тази ***! Да не се окаже ЦЕЦО :)

53

Човека Долар

преди 14 години

Аз работя на Wall Strееt и живея в триетажен апартамент в Манхатън - финансовата столица на света и едно от най-прекрасните места за охолен културен и социален живот. Сам съм си купил апартамента, без връзки, пичеля благодарение на личностните си качества.

52

Цецо

преди 14 години

Цецито, Цуцето, Цацата, Цецката или Цицката-ама все ми е тая как я наричате.За мен тя си оства ПЛЕВЕНСКА ПЕРЛА НЕНАПИТА и точка.На снимка има малко по-подчертана еротика, красота и шарм, ама я си я предствете как копа лозе, боб и вади картофи. Ааа аде Цеца е мноооого по различна от баба Меца. За възрастта си е много готина даже

51

КауБойко

преди 14 години

Тодорова, това за светлото бъдеще малко соц звучи. Вие да не сте всъщност другарката Тодорова ? А що се отнася до Цецко Цачев, ама вгледайте се не ви ли прилича на мисис Даутфайър Според информацията в нета вече доста я компрометираха тази госпожаа. То няма лошо да се бил в индустрията стига да не прехвърляш шуробажанашките номера в политиката. Пък да назначиш съгражданката си мирише точно на това. Мирше да се познават. Може другата и тя да е от занаята ;) . За изкачването иде реч.

50

Тодорова

преди 14 години

Хей вие,злобно и некомпетентно изказващи се хайде престанете да се изказвате неподготвени.Защо за Вас всички са грозни и глупави?Вече толкова отдавна красотата не спасява света.Мислете позитивно и гледайте на случващото се положително-нали ние дадохме своя вот за една по-добра България,където ще живеем ние и нашите деца.

49

тоти-убавеца

преди 14 години

Ей, много злобни хора сте и тва си е!Дай им да плюят, храчат и анатемосват.Що не се погледнете в огледалото? Щото всички сте едни УБАВЦИ! Господ да ни е на помощ!

48

КауБойко

преди 14 години

Цецка Цачева малко мяза на Цецко Цачев . . .

47

Анонимен

преди 14 години

Празни приказки.Направете нещо, стига с тези закани за работа в бъдеще време. Започнахте да додявате с празнодумието си.

46

продължение

преди 14 години

Колко ли закъсал трябва да е някой,за да опре до Цецка?!А на Бойко сигурно му е наредено от Цветелина да назначава само грозотии в кабинета си,за да не би някоя да я засенчи,защото и тя не е кой знае каква хубавица.

45

Познавач

преди 14 години

За сведение на по-младите участници във форума,искам да кажа,че жените от Плевен имаха особена слава,дължаща се на наличието на ШЗО(Школа за запасни офицери) в града,както и школата за летци в Долна Митрополия.Казваше се,че плевенчанките се джижат с онази си работа на челата си,само исамо да забършат някое Синче от гореспоменатите школи,защото там служеха само избрани.Включително и Владко Живков.Цецка си пробивала път от стругарка до тук по съшия начин.Грозна и нагла!

44

Анонимен

преди 14 години

дали това не е прах в очите на хората?

43

Анонимен

преди 14 години

ПО СИ Е ХУБАВО НА ЦЕНТЪРА!!! А НЕ БОЯНА КЪДЕТО ЩЕ Е ПОСТОЯННО ПОД ОКО! А ЗА ИКОНОМИЯТА...ДА БЕ ДА.. ТЕА ПАРИ ПЪК ЩЕ ОТИДАТ ДА И ОСИГУРЯВАТ СПЕЦИАЛНАТА ОХРАНА.... ТАНТО ЗА КУКУРИГО! НО ПО ВАЖНОТО Е ДА И Е ПО УДОБНО, ЗА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА, ТОВА НИ ИНТЕРЕСУВА, ДРУГОТО Е ДЕМАГОГИЯ!!!

42

мая

преди 14 години

Какви хора сте? Вместо да отчетете, че хората се мъчат да спестят милиони левове от излишни разточителства - вие не спирате да лаете и плюете! Изумително! Или тук пишат коментари само членове на червената вещица?...

41

HADJI GEN4O

преди 14 години

БОЖЕЕЕ , КАКВО ЧУДО Е СЪТВОРИЛА ПРИРОДАТА....ХЕМ ПРОСТО,ХЕМ НАХАЛНО ПЪК И ТОЛКОВА ГРОЗНО...КОЙ ЛИ ЧУЖДЕСТРАНЕН ГОСТ ЩЕ ИСКА ДА СЕ СНИМА С ТОВА ПЛАШИЛО...МЕН АКО МЕ ОСТАВЯТ С НЕЯ ЕДНА НОЩ-ЩЕ ПУКНА ИЛИ ЩЕ СИ ТЕГЛЯ КУРШУМА...БОЙКО ИЗБРА МАСА НЕКАДЪРНИЦИ И ПОДЛИЗУРКИ...И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ОСТАНЕМ С ПРЪСТ В УСТА,КАКТО ПРИ ВАНЧО,ПРИ ЦАРЯ И ПРИ...ПРИ ВСИЧКИ ОТ ПРЕХОДА...ЖАЛКО ЗА НАДЕЖДИТЕ!

40

Ваня

преди 14 години

Цецка да не лъже че ни писна от герб. Вместо да ползва безплатно жилище в Бояна сега ще и плащаме апартамент в НДК.

39

Анонимен

преди 14 години

НЕМА ПОПУЛИЗЪМ ПРАСЕТАТА ЖИВЕЯТ В КОЧИНИ И НЕ РАЗБИРАТ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА