8

oh boli

преди 14 години

az predlagam da zamenq nqkoq svinska ili agne6ka glavi4ka s moqta ostanala po4ti bez zabi usta, za da se u4at zabolekar4etata. i te dovolni, 4e se u4at varhu 4ovek i az sa6to ako ne mi predstavqt fakturata.

7

Минувач

преди 14 години

Обикновено участието в такъв форум се заплаща около 10,000 евра! Малко са дентистите, които могат да си го позволят.

6

Анонимен

преди 14 години

В момента имаме доста добри зъболекари (искрено съчувствам на тези, които не са попадали на такива), но страшното е, че като гледам сегашните студенти по стоматология (имам достъп до такива), Господ да ни е на помощ след няколко години. Идват лекари с престиж да се молят за една 3-ка по химия в -ви курс на отрочето си. Мъка, мъка!

5

Анонимен

преди 14 години

И аз търся сега читав, S, от няколко години вече го търся, дано имаме накрая късмет.

4

S

преди 14 години

Прав си Анонимен. Но сега на форума ще се изкарат най-кадърните, че и награди сигурно ще получат.Но надеждата умира последна, така че се надявам скоро да попадна на читав зъбар.

3

Анонимен

преди 14 години

И аз все на некадърници попадам, по-зле са и от преди.

2

S

преди 14 години

То не е лошо да "си сверят часовника" но после да лекуват нашите зъби а не веднага да търсят работа в чужбина.Може би късмета ми е ужасен но все на некадърници попадам. Някой може ли да ми препоръча добър зъболекар?

1

Пожелание

преди 14 години

Нека повече български стоматолози да се възползват от този форум, за да повишат квалификацията си и да бъдат полезни на нас пациентите.