252

xaxa

преди 14 години

tova go nqma ni na mars xaxaxaxax balgarkite sa ..........

251

rtrtrt

преди 14 години

То пък един плаж......

250

Анонимен

преди 14 години

ПОРЕДНОТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ГРЕШНИТЕ БИВШИ ЧИЧКОВЦИ ОТ ДС - КГБ , КОЙТО ЩЕ ШПИОНИРАТ НАШАТА ОБЩНОСТ В ЧИКАГО С ОРЪЖИЕТО НА ,, ГЮВЕНДЙИСТВОТО !,, Е ДА , АМА ХОРАТА НА Г- Н ХЮ КЕНЕТ ХИЛ ГИ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ !

249

Ник Каргонски

преди 14 години

"Анонимен"до "Анонимен" - ВСЕ ЕДНО,НУЛА НА КВАДРАТ!

248

Анонимен

преди 14 години

Аман от мними моралисти.Като видите хубава жена очите ви стават на понички пък в сайта се правите на смирени монаси.Това е последното което пиша от утре съм на почивка на нудисткия плаж край приморско със съпругата си.

247

До245

преди 14 години

Ако имаш дъщеря и тя реши да се снима гола разбира се ако е красавица какво ще направиш ще я убиешкакто египтянина ,който убил жена си или ще кажеш тиси достатъчно голяма сама решавай какво ще правиш.Само погледни третата страница на в-к Телеграф колко млади момичетасе снимат голи,като голяма част са студентки техните родители какво да правят да се бесят ли.

246

До245

преди 14 години

Няма да падам на твоето ниво да те наричам ***.но ти сигорно си такъв.На мен в България ми е добре и успявам да живея нормално тук въпреки ,че всеки ден се сблъсквам с човешката простотия.Отгледал съм трима сина, аот тази година имам и внучка.Синовете съм възпитавал първите седем години и от там нататък съм ги остави сами да се борят с трудностите в живота.

245

Анонимен

преди 14 години

Ами тогава замини някъде да *** западноевропейски *** , свободномислещ *** , европейците не ни правят забележки за това , че курветата от външно си правят голи снимки вероятно защото дори не го допускат :) А тази страна се управлява не от свободомислещи , но от лекомислени хора и такива които мислят само за себе си , продължавай да бягаш от себе си европейски роб на свободата :)

244

Свободомислещ

преди 14 години

Наистина в очите на на лъжците крадците,лицемерите,доносниците,завистливите и други такива творения на природата ние изглеждаме прости.За жалост тия хора доминират засега в България а свободомислещите са малцинство.Ето иевропейците ни критикуват основно ,че крадем лъжем и сме корумпирани ,ане ,че си правим снимки по бельо.

243

Анонимен

преди 14 години

Успех Лили бъди такава каквато си пък да става каквото ще.Устите на злобарите не можеш ги запуши.

242

ЕС

преди 14 години

Браво Ягодке в такива като теб е бъдешето на България за жалост сте много малко мислещите по европейски.Другите ориенталщината ги е хванала яко като зъболекарски ***.

241

Подводничар

преди 14 години

УХА.А.А.А..,МНОГО ЯКА "ПОДВОДНИЦА" ИМА ТАЯ!

240

Консул

преди 14 години

Получих акредитация от "ВЪНШНО",за консул на остров ТАМБУКТО.Мечтата ми сеизпълни.Каня колежката ЛИЛА,ако нещо се"обърка"за ЧИКАГО,да дойде моя секретарка.На острова е по топло и е гот.Аз ще "поема"туземките",а тя ще"отговаря" основно за *** и туристите на острова.До 24 часа,чакамотговор.Много,като теб ЛИЛА,чакат на ред.

239

Анонимен

преди 14 години

sramno e otkroveni duhli da predstaviat stranata...sas sa6tia uspeh i niakoia manga ot magistralata 6te6e da se spravi,ne vijdam na taia kakvo i e v pove4e ot mangata

238

Анонимен

преди 14 години

***, по-***, най-***, "свободомислеща тиква".

237

Анонимен

преди 14 години

Е га ти и държавата, щом Тиква и е премиер....Нищо ново под слънцето!

236

Анонимен

преди 14 години

Този файтер е поредната *перла в короната на ГЕРБ. Каквато перла бе и Бургаския рапър, каквато е и Цецка, какъвто е и Пудела....

235

Анонимен

преди 14 години

ти така ли растеш в кариерата или си се родил метач и метач ще си умреш

234

Мими

преди 14 години

Тая статия е напълно равносилна на палавата ЛИлана покори Чикаго със Снуп Дог, смях пълен, само че по въпроса Лилана всички сме единодушни, че мацката просто не може да пее...

233

Анонимен

преди 14 години

Не е Палавата Лила, а е ШАВЛИВАТА ШАНТОНЕРКА !