440

Bob

преди 14 години

В МОМЕНТА ЛУНАТА Е ВЪВ ФАЗА ПЪЛНОЛУНИЕ!

439

tedinkaa

преди 14 години

Браво Вики!!! Подкрепям те 100% ! Писна ми от *** турци да се изявяват. На всяка тема тръгват да плюят по българите. Хайде марш в Анадола!

438

...........

преди 14 години

??????????????????????????????????

437

чугун

преди 14 години

Язе съм от *** и не е имало никакъв земетръс

436

туриста

преди 14 години

и аз не съм чувал за доказателства,но не съм се и разровил чак толкова,а защо тогава и ние хората да не го усещаме,познавам хора които-дали случайно или не -стават доста нервни преди подобни ситуации

435

вики

преди 14 години

знаеш ли , българка съм ! и не съм казала че държавата е моя ! прочети пак - "нашата държава " ! мисля че казах достатъчно :)

434

анонимен

преди 14 години

Ти в ред ли си????? Я си направи справка прабългарите (към които се причисляваш и ти) и турците от кои племена са!!! Всичките сте изтрещяли - и мюсюлмани и християни. Тц тц тц. И действително - който не поддържа добра хигиена, мирише. Често срещано явление, без значение от религиозността. :))))))))))

433

roumen68

преди 14 години

Съществуват твърдения, че когато напрежението в земната *** се повишяло много, тоест малко преди земетресение - се образувало по-силно електромагнитно поле от обичайното в този район и че някои животни усещали това поле. И затова ставали неспокойни. Но не съм чувал да е доказано.

432

Анонимен

преди 14 години

Чакай малко бе византиецо,откъде накъде държавата е твоя?Ти толкова дето се пениш,гарантирам,че даже и българин не си.Не забравяй,че тази държава е основана от българите-тюрки.

431

туриста

преди 14 години

най-вече отклоняване на вниманието от по съществени неща,случващи се в дадения момент,аз също смятам че са умишлени провокатори,лошото е че има кой да им се връзва и да се нерви

430

вики

преди 14 години

аз не искам да ругая , обаче с тая наглост дето я имат , просто предизвикват животното в мене !! щото не стига че живеят в нашата страна , хранят са от нашата реколта , заемат нашите работни места , че и с цялото си нахалство ще казват че сме миришели ! ше ги *** в долните мюсулмани ... егати долната *** дето са - гнусни , *** и нагли !! мразя ги !!!!! не заслужават да са част от нашата държава !!

429

Анонимен

преди 14 години

Едни българи псуват други българи,представяйки се за турци,после обратното.И това е на всяка новина,независимо от темата.Всичко това е тенденция в този сайт,само не мога да разбера,дали това се подхранва от администраторите или са някакви провокатори.Имайки впредвид тенденциозните новини,свързани с всичко турско,най-вероятно е комбинация от двете.Тогава ми отговорете,кой какво печели,сеейки етническа вражда в България?

428

Ballbreaker

преди 14 години

малее, някои съвсем се изпнакараха тука кой мирише повече. Явно заради земетресението доставките на тоалетна хартия съвсем са секнали. Наистина, как от Шабла стигнахте до Анкара не ми е ясно.

427

Друг Бургазлия

преди 14 години

И аз не го усетих, но една колежка беше в сграда-та на данъчното на десетия етаж и каза, че бая ги разлюляло.

426

недържавен служител

преди 14 години

Вики, по-спокойно! Няма нужда от толкова ругатни, не е нужно да изпадаш на тяхното ниво.

425

туриста

преди 14 години

аз имам доста животни у нас,и то най различни,но нито едно не реагира необичайно поне сутринта преди да тръгна за работа

424

четящ /Варна/

преди 14 години

Съгласен....,но баба ми се обади сутринта ,че кокошките/е те са си ***/ и др. *** на село съвсем луднал .:)) /е то кокошките си лудват и като ги подгони Петела../ Малко Хумор де... :))

423

туриста

преди 14 години

а и се научете да пишете правилно,пък тогава имайте претенции за нещо повече

422

аут

преди 14 години

то и *** ти мирише, ама го носиш

421

вики

преди 14 години

ай *** рязана *** ! що не си го завреш в *** *** , мухло , долна , мисюлманска !!! ай що не умрете всички ве !!! миришели сме ... ам ко прайте в наща държава е , долни същества такива !!! я си върете в гнусната държава !!! мама ви *** долни !!!миризливите сте вие бе !! *** !