400

Мен

преди 14 години

Какво да ни уведомиш ? Че ще има земетресение ли ? Че това мога и аз да те уведомя, само дето нито ти, нито аз можем да кажем кога ще е. Земетресения винаги е имало и ще има. Така че твоето уведомление е празни приказки. Но съм ти благодарен за информацията, въпреки че е безполезна !

399

анонимен

преди 14 години

Благодаря за "уведомлението"! :))))) Нищо ново под слънцето. Земетресения са ставали, стават и ще стават. Така, че този процес (който сега се бил отключвал???) съществува от както Вселената се е зародила. В интерес на истината скоро имаше земетресение в Тракия и сигурно пак ще има. Не е необходимо да си познавач, за да се сетиш, че земетресения ще има в земетръсните райони. Земетресенията са резултат от космически процеси и влияния, движения на земните пластове и т.н. физични и химични закони.

398

Анонимен

преди 14 години

Много на често

397

Анонимен

преди 14 години

Като знам строителството тип "нова тухла" колко е качествено, особено тия кооперации от 1997 в голямата инфлация като ги строиха с моркси пясък, само едно по здраво трусче, и ще се срутят като солети...Дупе да ни е яко !

396

Дон Кихот

преди 14 години

Взимаме палатките и на почивка:):):)

395

Анонимен

преди 14 години

под процес се има предвид цикъл ?! цял цикъл с земетресения от всякаква степен ?

394

коко

преди 14 години

Земетресенията в този район не са от вчера.Там, където сега е пристанището на град Каварна, се намирал Бизоне. Както свидетелстват много древни автори, около средата на I в.пр.н.е. този полис е бил изцяло разрушен от земетръс и бил погълнат от морето. През. 1444 г. градовете около Варна са напълно разрушени от земетресение. 1901 г. в района на Шабла е реализирано земетресение с М=7.2 и епицентър в морето.

393

пак аз

преди 14 години

Повтарям - земетресението е във форума на днес.бг..

392

Анонимен

преди 14 години

ааааааа без Тракия моля ти се ! Говори там, кажи без Тракия !

391

вики

преди 14 години

мерси , мерси за инфото ... и после ще ми спорят че ние сами не сме си виновни за всичко ... глобалното затопляне от къв *** са пръкна ... нали от нашите заводи , и другите *** дето с тях човека заля света !

390

аз

преди 14 години

ще има още земетресения, може би и по-силни...

389

Анонимен

преди 14 години

процеса едва сега се отключва ?! това какво ще рече !?

388

Анонимен

преди 14 години

*** якия линк честно ...

387

сеизмолог

преди 14 години

Преди време имах смелостта да ви уведомя , че предстои такова 'събитие'. Естествено това бе прието със скептицизъм... Благодаря !Ето обаче, че това се случи и другарите от БАН отново не дават адекватни обяснения. Ок, ще ви кажа: Да, ще има и още земетресения- процеса едва сега се отключва. Наред е Тракия или Вранча отново...може би.

386

четящ /Варна/

преди 14 години

"Ел Ниньо"е природно температурно явление по водните слоеве,образуващо се в Тихия океан на 5-6 години,обуславящо последващи катаклизми в световвен мащаб.

385

Анонимен

преди 14 години

aide stiga ste si 4esali ezicite , edno tolkova slabo zmetresenie ako vi e upla6ilo , ne znam kakvo 6te pravite pri po silno (da ne dava gospod) !!!

384

roumen68

преди 14 години

Добре че си имам каравана. Довечера ще я дръпна по-надалеко от постройки и ще си направя малко градски къмпинг :) :)

383

туриста

преди 14 години

аре стига ве,ще отидат всичките аки пещери на кино

382

el loro

преди 14 години

И ся като се надигне един цунам,мамата си трака

381

До 352

преди 14 години

Защо Аллах поздрави турция с големите земетресения при които загинаха хиляди, българското правителство изпрати помощи и спасители да търсят затрупани хора в развалините.