18

минувач

преди 15 години

Холивуд е най-големия идеологически институт в света и промиването на мозъци е успешно съчетано с правенето на пари. Най-добрите им филми са направени от режисьори със европейски произход като Форман например. Но това са единици, потвърждаващи правилото. В американските филми се набляга предимно на екшъна, зрелището, сантимента и олекотения за възприемане сценарии. Често в действието на героите липсва елементарна логика и по правило нямат връзка с реалността - не ми дава повече редове :-(((((((

17

стан

преди 15 години

уморен,след кат ос итолкова уморен що не отидеш да си починеш някъде. на теб ти харесват едни филми, на други-други. и в това няма нищо странно, напротив. само не мога да разбера, защо трябва да приема твоето мнение? не че нямаш право на такова но защо с отрицание. ето за мен "Сибирският бръснар" на Никита Михалков и "Ъндърграунд" на Костурица са велики филми. е, ти не ги харесваш но аз няма да започна да те обиждам заради това. НАЛИ?

16

Анонимен

преди 15 години

Админите на сайта трият постове на обективни потребители, а оставят такива, които постпянно ни натякват за мафиота Костов! Срамота, опомнете се!

15

Buleta

преди 15 години

4udim se kak horata hodqt o6te na kino, kato ima torenti i LCD-tai s po 120 cm diagonal.

14

Елмар

преди 15 години

Кой не е дорасъл - руснаците??!!Прегледай се, моля те - Сталкер на Тарковски да си гледал?!!а оригиналният Соларис, който е три класи на версията от 2001 с Макелоун и Клуни???Айде първо да мислиш, после да пишеш, става ли?

13

Уморен

преди 15 години

Номер 9 - гледат ли се - гледат се... Имат ли полза от тях - имат (иначе даже нямаше да ги пускат).. А "Сибирският Бръснар" си е направо жива пародия (иначе казано - руски филм)... Индийците правят по-добри филми...Е, има си и изключения - Ночьной/Дневной Дозор, Девятая Рота, Неуязвимый, но те по-скоро подкрепят правилото че руснаците не са дорасли още да правят касови или дори свестни филми...

12

до 10

преди 15 години

има много по-добри филми от Спайдер-Мен, но относно разбиранията ти за филм явно си доста зле. Черният Рицар например (новият филм за Батман) беше един от филмите на 2008-*** година, а Крисчън Бейл случайно да е еднодневка скъпи мой критико.

11

Елмар

преди 15 години

Типичен представител на маймуноподобните..Аз без кино не мога за разлика от теб..Ходи яж кобичампчета и слушай Андреа.. приляга ти на Ентелектуалното равнище..

10

тт8

преди 15 години

Това, че няколко, т. нар. хитови заглавия са донесли много пари, не е показателно за състоянието на киното в последните години. Холивуд винаги е правил разни Спайдърмени, Супермени, Батмани и тем подобни бози, които някаи наричат кино. Истинското кино се прави с добри актьори, а не с еднодневки, които са на грна на вълната и някой продуцент е решил да налага. Истината е че касовите хитове се правят за една таргет аудитория на пуберска възраст, където актьорската игра не се котира много.

9

Анонимен

преди 15 години

Уморен, докато Холивуд не изнесе продукт като Сибирския бръснар, Ъндърграунд, Животът е прекрасен и не престане да бълва пропагандни *** подкрепяни с пари измукани от цял свят в полза на "Великата Американска Нация", докато не идеш да си разходиш цървулите из прекрасната и духовно обогатена Америка, и най- вече докато не застанеш на колене и да врътнеш по една злобарка на всички до които си си адресирал поста, дотогава ше си ги наричаме пропагандни бози холивудските бълвочи. ***!

8

Уморен

преди 15 години

Докато българинът к'во прави? Плюе всичко! Тоя филм ли? Мани го, американски е... Ко ме занимаваш с тез хАмериканци бе? Гамени...Ама докато ние стигнем тяхното кино, никой от вас, *** такива, няма право да плюе, да се заяжда и да нарича "бози" филми, имащи бюджет колкото всички в историята на България...

7

Анонимен

преди 15 години

Направи го с Балкан, направи го с пенсиите , малко беше зает покрай изборите, но ще го направи и с Холивуд. Джъст уейт фор дъ Командърс венджънс брадърс фром Калифорния.

6

do 2

преди 15 години

културата е разликата между хората и животните (които само ядат), но явно не го знаеш!

5

Ванко

преди 15 години

Жител, може да се наядеш у вас, ще ти излезе със сигурност по-евтино от ресторанта и ще ти останат пари за кино.

4

Ванко

преди 15 години

Жител, може да се наядеш у вас, ще ти излезе със сигурност по-евтино от ресторанта и ще ти останат пари за кино.

3

Анонимен

преди 15 години

Още римляните са казали ДАЙ НА ПЛЕБЕИТЕ ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА, така патрициите ще могат да си живеят необезпокоявано живота....

2

Жител

преди 15 години

Изгодно!!!В крайна сметка далеч по-изгодно е да заведеш семейството си на кино, отколкото на ресторант например бе нормални ли сте ???Няма да се наядем ще гледам некъф *** филм

1

Анонимен

преди 15 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ВИНАГИ СА КЪРТИЛИ МИФКИ, А ПРОСТО НАРОД ВИНАГИ СЕ Е РАДВАЛО НА САПУНКИ