54

гражданин

преди 14 години

оставам с впечатление, че употребявате думата масон в доста интересен и разтеглив смисъл..

53

@52

преди 14 години

"явно у нас всички са масони.... "Ми да,те,свестните,отдавна напуснаха България,така че имаш право.

52

гражданин

преди 14 години

Анонимен, ти изобщо наясно ли си какво е масонството?? че тези неща дето си изредил ме карат д амисля, че не съвсем...явно у нас всички са масони....

51

Анонимен

преди 14 години

"благодаря за комплимента, но за съжаление не съм масон.."Никога не е късно да се приобщиш към тях.Особено ако си комунист,ченге,мафиот,далавераджия,***,богаташ или п.е.д.е.р.а.с.т...

50

гражданин

преди 14 години

Смятам обаче, че всички трябва да бъдат възпитавани като граждани на България, със съответните ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ,а не да насочваме недоволството си към групи в обществото, които са "различни" от нас. До вчера бяха ***, днес и турците и гейовете са в играта, после пенсионерите, после брюнетките, блондинките..и така до безкрай..*благодаря за комплимента, но за съжаление не съм масон..

49

гравданин

преди 14 години

Не знам как изведе тези съждения, които са малко преднамерени. Именно рушенето на националното чувство, перверзиите, липсата на културни ценности и духовност са това, което аз наричам простотия. Няма наши и ваши в моя пост - има апел - да бъдем хора/човеци и да не градим идентичността си на "анти"-мотиви. Да изведем на преден план и да стимулираме позитивното и градивното. 2. Никъде в поста ми няма "дайте да дадем повече права на едни или други". Смятам обаче, че всички трбва да бъдат възпитава

48

Анонимен

преди 14 години

Гласувайте,разбира се,но знайте,че за когото и да гласувате,нещата в БГ няма да се променят,защото политиката ни се определя не от София,а от Москва.

47

КУРУбашев

преди 14 години

Зелените са обръч от партии на ДОГАН. С цел да се разпилеят гласовете. Виждал МЕСТАН с хора на ЗЕЛЕНИТЕ, сигурно си говорят за ГОРИТЕ.

46

nqkoi si

преди 14 години

До НОМЕР 32"но сега момента е съдбовен"От края на социализма все момента е съдбовен и все гоним някого. Замислете се. 1997-гонихме БСП, 2001 - гонихме Костов, 2005- гласувахме против Царя и т.н. Аз ще гласувам позитивно за "Зелените"- "ЗА" тях и "ЗА" идеите, които защитават, а не "ПРОТИВ" нещо и някой си. Никога няма да променим статуквото в България, ако винаги гласуваме против нещо.

45

до гражданин-33

преди 14 години

ще ни върнете към животинската екзистенция!Ако не си масон,моля да ме извиниш!Просто мислите ти и лексиката са ти масонски,затова предполагам,че си такъв.Бъди здрав и не обиждай тези,които не са съгласни с теб - нали сте либерали!А,колкото до конспирациите - те съществуват откакто свят светува,но евреите създадоха най-мощната...

44

откорвено

преди 14 години

до 19 с миража за алтернатива!! Да си видял агне да предвожда стадо от вълци??На този етап алтирнатива няма- всички зад Бойко,ако искате ПРомяна.........останалото е демагогия и стабилизиране на ключовата позиция на Доган.

43

до гражданин-33

преди 14 години

"Бог да пази БГ от простотията" - т.е. който не е с нас,е против нас:който не е съгласен с това на *** да се дават повече права,да се издигат в култ *** и перверзията,да се съсипва националното чувство,християнството и духовността,той е ***,не разбира "модерността на времето" - с една дума - той е непълноценен човек.Моля те,не обиждай народа с масонски методи - народът не е профан - вие,масоните сте профани и носители на т.н.ретроградност,защото именно вие,масоните

42

до гражданин-33

преди 14 години

Недейте да си служите с терминологията на т.н."модерност" - така критикуваха и германците,че не били разбирали модерността на времето,затова се подвели по демагогията на Хитлер.А той просто е говорел от тяхно име - нищо ново не им е съобщавал,като е посочвал евреите като основна причина за тяхното нещастие.

41

до гражданин-33

преди 14 години

Т.н.от теб "ретроградни и стереотипни пропаганди" не са нищо друго,освен опит за самосъхранение на низините - всички виждат как,чрез повечето права,давани на ***,се ощетяват правата на българите,на тези,които създават БВП."Великият масон" Симеон забрани на българските майки да получават майчински добавки,за да се насочат към ***,които,в 99% от случаите дават некачествена продукция.

40

до гражданин-33

преди 14 години

Хората не леят злъч,а изразяват мислите си и възгледите си,приятелю.Престанете да обиждате този ошашавен народ,който не е чак толкова глупав,за де на забелязва как именно юдео-масоните налагат своя извратен модус вивенди - нямам предвид само демонстрацията на перверзията,чрез гей-парадите.

39

da go duha6 modi )))

преди 14 години

в момента докато ние обсъждаме наглоста и безочието на *** и турците ДПС им прави банкет на аквапарк "Овощник" има поне 20 автобуса и не спират да прииждат на орди. харчат най нагло вашите и моите пари. а някой български семейства които си плащат данъците вечерят хляб и фасул. Събудете се хора !!!!

38

Анонимен

преди 14 години

"Мисля, че ще е забрана за строителството в София върху зелените площи чрез промяна в Закона за устройство на територията."Евалата, брато! Най-после някой да се сети, че зелинет площи не са само за строеж.

37

николова

преди 14 години

Трябва да се гласува за Зелените, за да има кой да пречи на мутрите, които си строят мутренски сгради в най-девствените и красиви места

36

pembqn

преди 14 години

abe lamo !dokato ima takiva kato teb deto hlen4at a ne pomagat nqma kak 6epa hora da spirat platformi i t.n.Zelenite napraviha mnogo protesti i bqha biti ot policiqta v BG!ti kyde be6e po tova vreme?neftenata platfora li se opitva6e da spre6 a ?

35

mao_dze_dun

преди 14 години

Как да гласувам за човек, според който няма нищо лошо хората да не знаят кой е премиер, стига да живеят добре. Демокрацията се крепи на политическата ангажираност на цялото общество, господин зелен.