11

Player

преди 14 години

Напълно е реално от кортежа да са виновни скоро и на мене ми сякаха пътя някакви такива и другото е че имаше катаджии имаше също ограничение на скоростта 40 а те минаха покрай ченгетата с *** газ тъпаните .

10

kyky

преди 14 години

а бе не знам, ама благоевградчани в тоя участък карат, все едно са си по градските улици, и тройни изпреварвания и показвания на средни пръсти през прозорците са нещо обикновено.....последното ми връщане от море имаше около 20 *** задминавания от коли с Е, въпреки че колоната се виждаше напред с километри, и отстреща движението си го имаше....

9

Любка Маринова

преди 14 години

призна говорителката на КАТ Любка Маринова :"Съвсем не,не означава ,че кортежът е карал по правилата просто е станало случайно.Тирът внезапно е намалил заради кортежът и водачът на СЕАТ-а е бил принуден да реагира.

8

Кортеж

преди 14 години

Вероятно шофьорчето от кортеажа на Станишев и тъпата патица от пресцентъра му са летяли зад другите коли с бясна скорост, засекли са ТИР-а и другия шофьор се е опитал да избегне удар, но се е натрясъл в техния Форд. Очевидно е, кой е виновникът, но естествено в ***, където скоро може да има избрано и второ правителство на ДПС с премиер мишока Станишев, такива неща са нормални. Идете и гласувайте да изтрием тройната коалиция от политиката в България, ако не искате те да затрият държавата

7

Анонимен

преди 14 години

Вижте, то че кортежа не спазва правилата - не ги спазва и е засекъл тира, но този защо не е спрял зад тира и е минал в страни на него, срещу кортежа? Да сте чували нещо за спазване на дистанция, за време на спиране?

6

Патриот

преди 14 години

Невинен е водача! Как ,,безгрешните'' ще си признаят, че са сгрешили. Язък за цялата им успешна политика през тези 4 години. Така, така....не ви се е променило мисленето от преди 20 години. Сега остава да пратите водача на Сеат-а в Белене за назидание, че не се е съгласил с правителството.

5

патил

преди 14 години

Тия от кортежите карат все едно Господ им е навигатор и е с тях в колата!!!С никой не се съобразяват! Изпреварват независимо дали идва кола в насрещното! Грам не ги *** какво ще стане с колите и хората около тях! За тях най-важното е да не разкъсат кортежа и дебелогъзия ****** дето возят на задната седалка да стигне 5-10 минути по-рано!!!

4

Лелее

преди 14 години

Значи едните спешно в Правителствена,а другите в МБАЛ Благоевград! И то СПЕШНО ТРЯНСПОРТИРАНИ!! Ха-ха-ха! Сигурно по пътя заради тях са станли поне още 3 катастрофи.Сергоооо... още малко остана... около седмица...

3

МВР

преди 14 години

ВОДАЧЪТ НА "СЕАТ-А" e НЕВИНЕН по всички обвинения!Просто е политическа поръчка и трябва да я изпълним. Извиняваме се за глупостите написани по горе но,знаете как е в БЪЛГАРИЯ!???

2

Стефан

преди 14 години

Аз абсолютно вярвам на шофьора.. който е имал "честа" да кара до кортеж разбира за какви засечки става въпрос!!

1

анонимен

преди 14 години

Има си хас...ТЕ СА ВИНАГИ НЕВИННИ...БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВНА...:)