151

kyky

преди 14 години

ехеее дрискалескусчето само дебне да се махна, за да почне да помпа гласове, и да `гласува` че камъните падат нагоре :)))майтапппп

150

Анонимен

преди 14 години

Аз не им правя място като имат желание да ме блъскат да ме блъскат

149

анти кортежите

преди 14 години

Хора, защо да спорим за очевидното?! Кой не е виждал кортежите на самозабравилите се депутати как карат все едно че живота на хората няма значение!? Кой не е отбивал,за да им направи път?Крайно време е да им се отнеме специалния режим на придвижване! Видно е, че не уважават другите участници в движението и че като стане нещо подобно,виновни са другите на пътя !

148

Муку

преди 14 години

А къде е Костов в цялата тая история и защо не е поел вината?!?????Дали е виновен той за всичко това!?Няма начин да няма пръст!!!Мислете дълбоко и дишайте дълбоко!

147

Даскалеску

преди 14 години

кукуМяу като го нарита човек по говняната муцунка се скрива като бит свд , а после пак изпълзява и почва да помиярства :-)А ние сме заети хора , работим , а не като кукуВеско да помиярстваме по форумите за Сер гейчо за едната храница .....

146

kyky

преди 14 години

и какво?седят седерастчета и гласуват срещу мен.....ако със гласуване се отменяеш закона за гравитацията.......божеее... какви сте жалки....шофьора си признава, че е нарушил правилника, ама на вас станишев ви виновен.....***....

145

E-79 news

преди 14 години

Защо, приятели, не ни цитирахте? Или отидохте на крака до местопроизшествието и направихте интервю на пострадалите от кортежа на Станишев? Другия път искаме да ни цитирате, понеже и ние цитираме, когато преписваме!! ***.e-79.com

144

kyky

преди 14 години

човека*извинете за правописната грешка :)

143

kyky

преди 14 години

чета и се удивлявам :)чонека САМ си казва, че карал НЕСЪОБРАЗЕНО, ама *** пак успяват да вкарат някви комунисти в схемата, че и враг тук да си намерят....момченца, що не идете да се прегледате?

142

kyky

преди 14 години

последно?шофера, предизвикал катастрофата, си признава, че е карал с несъобразена скорост, ама пак благоев, димитров, живков и станишев са виновни....майтап....

141

Ar.Senna

преди 14 години

Виждал съм ги как се движат, и знам какво правят,вършат си работата,но се вживяват много това да не да е охраняват някой от Г8. Другият път дано Сеата се окаже един Komatsu 930 E-3..... аман от комплексари назначени да работят там!!!В момента в който видях първата статията изпитах съмнения,да ще оправдаят тези там в колата за невинни че са си изпълнявали задълженията си и тн... дрън дрън... да сте виждали усъден премиер аз не,а да сте чували за такъв....?

140

от уикипедия

преди 14 години

Димитър Благоевбългарски политик Роден: 14 юни 1856Загоричани, днес Гърция Починал: 7 май 1924София, България Митингът в банкя беше на 20 юни.ЛЪЖЛИВИ ГАДНИ КОМУНИСТИ.Уж рожден ден а.

139

СЯВДС

преди 14 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е КУКУВЦИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДА ПИШАТ

138

тираджия

преди 14 години

а какво е казал шофьора на ТИР-а

137

ssdd

преди 14 години

za towa ide rech .. hora sabudete se .. mislete . koe kak zashto i kakwo .wseki ima toq potenciql . THINK !!!!!!!puk i neznam kolko hora osuznawat kakwa sila imat w rucete si pisheiki tuk ! i na wsqkade iz towa izmisleno prostranstwo .. i to po dobre dokato ne se kontrolira ot nqkogo. Think people think .. ne ste tupi i zadrusteni amerikanci polirani do n-ta stepen !

136

tq

преди 14 години

хайде на всички ни е ясно,кой е виновния , нали? Имаше един коментар,че всички сме виждали как се движат и какви ги вършат по пътищата! И както винаги ще си го отнесе този,който няма вина в случая,заради тия ***,които ни управляват!

135

ssdd

преди 14 години

Kwo se prawqt tiq .. strashni bokluci sa .. osobeno pilotkite .. siguren sum che dostatuchno hora ot was sa bili malko ili mnogo besni ot nachina na preminawane na tezi awtomobili s specialen rejim na dwijenie. i mislq che kolkoto poweche si mulchim tolkowa poweche she ni wliza ! . sorry nqmam cyr

134

хохохо

преди 14 години

засякъл или не сеатката що е била толкова близо зад тира, че да не може да спре и поради тази причина да отиде на ляво?!?

133

TNT

преди 14 години

Дайте да успокоим топката. Хилядите жертви се дължат на колегите на ченгетата от кортежа и на тези, които охраняват - депутати, министри и т.н.. Ние сме жертви на тяхната безотговорност и алчност. А иначе катастрофи се случват и ще се случват. Куку не го познавам но определено звучи като колега на тези от кортежа. Наказанието на шофьора на сеата няма да има никакъв ефект ако не накажат и този от кортежа. По-скоро ще има обратен ефект. Всеки да бъде наказан за своето нарушение.

132

Анонимен

преди 14 години

Уважаеми Ку-ку, пожелавам ти най-искрено да станеш свидетел на подобна ситуация и тогава - може би - ще имаш друго мнение! Но всичко с времето си....!!!!!!!!!