83

меги

преди 15 години

не , нямам думи абе я пуснете всички затворници не само галеви! бутнете ги в парламента дано клин клин избие!! как може да се позволява да се случват подобни смешки с тия галеви чак да се кандидатират за депутати! тоя народ верно е *** и си заслужава съдбата, тия в дупница селяци!!

82

Dupnica_rulez

преди 15 години

Абе около автогарата в Дупница (Е79) толкова някъде се бяха събрали, после в София няма значение ....

81

До Dupnica_rulez

преди 15 години

*** когато падна Жан Виденов митинга беше от 130000човека . Някои коментатори казват 200000. Каде се хвърляш с тези глупости дето пишеш , ти вярваш ли си сам на това което си написал.

80

ВИЛИ

преди 15 години

Е ТЪКМО СИ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ СЕ ПОСМЕЕМ НА БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ ВОДЕНО ОТ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ВСЯКАКВИ ПОДЛИЗУРКОВЦИ

79

ЕСИЛ

преди 15 години

НИЕ СИГУРНО ЩЕ СМЕ ПЪРВАТА СТРАНА С ДЕПУТАТИ ВОДЕЩИ ПОЛИТИКА ОТ ЗАТВОРА А НАРЕД СТЯХ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ЯВЯВАТ БИВШИ МУТРИ КАТО БОЙКО И ДОКАЗАЛИ СЕ КРАДЦИ КАТО КОСТОВ.

78

Dupnica_rulez

преди 15 години

Когато 10 000 дупничани се съберат и си пожелаят нещо - то се СБЪДВА! Пример - жанвиденовото правителство

77

Анонимен

преди 15 години

Най-добре ги дайте на народа да ги пребие с камъни... Това е решение , браво а тези подлизурковци които лижат гъзовете на тез бандити и изкарват че народа ги иска , същата съдба. Бой с камъни заровени до кръста в земята. Ама ще кажете че не е хуманно , а хуманно ли е това което са направили тез гамени до сега. Детска плащадка щяли да строят *** и *** , светий ще ги изкарате още малко да ги канонизират в църквата . Аман от буклуци в тази държава.

76

изБИРАтел

преди 15 години

ама наистина *** са колкото звездите по небето. Много били направили за града ВИ - с чии пари и с цената на здравето на децата ни или ??????????Наистина ли си мислите , че тези са Ви БРАТЯ ???Абе хора имате ли глави на раменете си

75

Mr. T

преди 15 години

Е тва осатва да ги освободят и да ги изберат после ЕС ще ни покаже червен картон щото някой е купил 10 000 малумни гласа.... А тва че били дали някъв лев и помагали на града достатъчно ли е да оправдае криминалното им поведение? А на 62 да го питам ако продавам дрога на децата ти ама ти построя площад квит ли ще сме?

74

Анонимен

преди 15 години

*** НИ Е НАРОДА,***,***....НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДУМИ ЗА ДА ИЗРАЗЯ ОМЕРЗЕНИЕТО СИ И ОБИДАТА ОТ ФАКТА,ЧЕ ЖИВЕЕМ В СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ И ПРОСТАЩИНАТА...НИМА Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪЩЕСТВУВАТ ТОЛКОВА КУХИ ХОРА,КОИТО НИКОГА НЕ СИ ИЗПОЛЗАТ ГЛАВАТА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ???!!!НЕНАПРАЗНО ГРАДЪТ ИМ СЕ НАРИЧА ДУПНИЦА...ЗАСЛУЖАВАТ СИ И "БИЗНЕСМЕНИТЕ" И КМЕТА...

73

hahaha

преди 15 години

Пламен Галев - ПремиерАнгел Христов - президентСамо те ше оправят нещата

72

I

преди 15 години

Като ви е толкова хубаво в града и като са направили тия мутри толкова за вас, за КАКВО ВСЕКИ ДЕН ПЪЛНИТЕ СОФИЯ????? Стойте си там и си направете град-държава с визов режим!

71

Див Петел

преди 15 години

В дупница всички обичат да ги дупят.

70

Анонимен

преди 15 години

А бе малуумник кой си тръгнал да освобождаваш бе нещастнико.Каде беше бе *** като 4 години се вдигаха какви ли не прослоики на обществото на стачка да свалят правителството , а ти за двама бандити си тръгнал да сваляш правителство. Влизай пак в кинефа кадето ти е мястото и стоя 4 години. Всички видяха колко ти е акъла . *** и буклуците в тази Гъзница дави запали господ в дерето в което живеете. Държавата затъна той тръгнал да освобождава мафиоти , да грабят още. Спонсори на града били..

69

Анонимен

преди 15 години

"Няма да пуснем братя Галеви! Сега. Ще ги пуснем след половин час..." Смешници

68

Templier

преди 15 години

Галеви - бърза процедура. Както по белия свят. Айде стига се се мотали. Бързи разследвания и процедури за всички останали с висящи делa. Ако трябва и още 2 затвора да се направят. До кога такива маймуни ще пречат на нормалните хора?

67

калин

преди 15 години

Това е бг прокурора ..измиват си ръцете,нямало да ги пуснат ..в Кюстендил да решавали ,Лицемери..иначе сме за закона!Колкото и да е лош оправията няма да се случи с подобни лицемерни номерца!

66

Анонимен

преди 15 години

каквито и да са, не са по-големи престъпници от ония в перламента - Галеви поне не крадат от хората ...

65

Анонимен

преди 15 години

На изхода на ДУПНИЦА да има митница и да ловят АМФЕТИТЕ И ХАПОВЕТЕ дето заливат София. Скапани ДУПНИШКИ НАРКОПЛАСЬОРИ!

64

el dorado

преди 15 години

аз съм готов да платядавам 2 лева