123

SVOBODEN

преди 15 години

Тема за РазмисълЗащо трябва да живеем като хора,Дами и Господа, Другарки и Другари -след като може да живеем като скотове?!Fresh MixПолитиците обичат да акат от високо -българино, ти го давайпо анадолски, т.е. СПОКО!Зер, работата Г О Р Еникак не е лесна.Да, никак не е лесна -когато карат те да вярваш,че акото им е "манна небесна".

122

mk

преди 15 години

Дали съм ***, не мога да преценя сам, не съмченге и никога не съм бил. Досега винаги съмгласувал за СДС(преди) и ДСБ(напоследък). Но ти определено си ***, щтом така тълкуваш написаното от мен. Не казвам да не се гласува.Само да се мисли.

121

преди 15 години

Това решение е антиконституционно. За такива неща се полага разстрел.

120

преди 15 години

izvoda ot tezi deistvia e che v novia parlament shte bade pozvoleno samo za cherveni bokluci i ds-ari - udobni za komunistite. demokracia hahahaa

119

преди 15 години

komunizma se zavrashta! ia napravo predpriemete sledvashtata stapka - zabrana na vsichki opozicionni partii i sled tva - naroden sad i razstrel za predatelite! da ne zabravite i da varnete i chlen no.1 na starata konstitucia...ima oshte vreme do izborite

118

Мк

преди 15 години

Има разлика между политиците и то огромна. Е, ако имаш предвид ДПС и БСП си прав, между тях няма разлика. А РЗС и Атака гравитират в тяхната орбита.Явно и ти си от платените ченгета, които се опитват да ни убедят, че едва ли не тоталната некадърност и корумпираност на БСП/ДПС/НДСВ в комбинация с опитите им да спечелят изборите с такива подли номера е нещо нормално и ние трябва да се примирим с това. И понеже всички са едни и същи нека не гласуваме или още по-добре пак да гласуваме за тройната коалиция :). Не знам за теб, но аз не съм ТОЛКОВА *** и въпреки всичко ще гласувам за ДСБ/ОДС.

117

преди 15 години

"Атака" и "Ред, законност, справедливост" - "opozicia" , obache pod botusha na starata nomenklatura !

116

преди 15 години

Станишев: Винаги има политици, желаещи да се възползват от проблемите на хората15.01.2009 / 14:50Правителството винаги е било и остава в диалог с всички протестиращи, заяви още премиерътИзточник: Агенция "Фокус" Това, което съм поел като ангажимент към българските зърнопроизводители е изпълнено и ще се реализира. Далеч преди протестите, започнаха действията в "Студентски град". Това каза на пресконференция в Министерски съвет премиерът Сергей Станишев и допълни, че правителството винаги е било и остава в диалог с всички протестиращи.Станишев посочи, че действия вече има във връзка с реституционни претенции. Ако бъдем обективни, голяма част от претенциите трябва да бъдат отправени към Столична община заради решенията, които са издадени, но не сме тук да търсим политическа конфронтация с общината, посочи Станишев.По думите му основания за протести винаги ще има. Какво означава искането качествено образование за един ден да се преодолеят трупани проблеми 20 години, попита Станишев. Как да отговори правителството на тезата: Всички са ***, да ги изметем, при положение, че идват демократични избори, попита още той.Хората трябва да осъзнават, че винаги има желаещи политици, които да се възползват от техни проблеми, от тяхното недоволство и това видяхме в рамките на днешния ден, каза той.Вчерашните картинки на сблъсъци с полицията и провокатори заслужават съжаление. Българските полицаи показаха висок професионализъм, заяви Станишев.По думите му съзнателно е търсен сблъсък с българската полиция. Премиерът благодари на полицаите за тяхната въздържаност и професионализъм и изрази съжаление за засегнатите от действията на полицията, които не са участвали в агресивните действия.Станишев заяви, че днес вече има и опити на опозицията да се яхне недоволството. Стремежът на правителството и занапред ще бъде да търсим диалог и решение в рамките на бюджета. Всеки протест ще бъде уважаван, ще се стремим да има спазване на реда и законността, заяви той.

115

Българин

преди 15 години

За какво смъкване на *** говориш и къде слагаш това мечещо плагиатче Яни до Волен?! Да не си объркал кафето с ракията тази сутрин...

114

Българин

преди 15 години

Толкова продажни, жалки червеи са тези трите банди в парламента, че фантазията ми не стига да си представя колко тъпо добиче трябва да е българинът, за да се върже и гласува отново за тези помияpи.Ако и на тези избори не ги изметем, лека ни пръст.

113

mk

преди 15 години

между политиците от различните партии. И СДСда беше на власт, пак щеше да приеме закон, койтода е в техен интерес. И стига с тези комунисти - Р.Овч.комунист ли е? А Станишев? А Бойко? ДПС стана символна корупцията, но само заради арогантното им поведение.Да не би бългаските политици да са по-малко крадливи?гЕРБ, Атака, РЗС и т.н. са си креатури само за да се обира натрупаия с годините негативен вот на ограбения българинКогато гласвуате, гледайте какво вършат, всички говоряттова, което искате да чуете.

112

преди 15 години

Досега се чудих, но сега съм сигурен - ще гласувам за СДС-ДСБ. Тези *** комунистически номера не трябва да минават в 21 век в страна от ЕС. Постоянно постановки и педepackи номерца.Червените нямат морал и чест. Затова трябва да си ходят. Гласувайте за СДС-ДСБ или в краен случай за Герб, иначе тази страна ще фалира тотално.

111

ДО РАЙЧО

преди 15 години

Преди да гласумате помислете!Вярно е,че всеки български глас намалява процента,а оттам и броя на депутатите на ДПС.Но внимавайте - всеки глас подаден за БСП,"Атака" и РЗС само ще укрепи новата комунистическо-депесарско-ченгеджийска мафия в лицето на ДПС,БСП,"Атака" и РЗС,ще позволи Доган и неговата шайка да продължат да управляват и да ограбват България.Ще позволим ли това да се случи?

110

Антимафиот

преди 15 години

Честито на симпатизантите и привържениците на "Атака" и РЗС.Довчера хулехте депесарите,а сега,както вече направиха вашите лидери Волен и Яне,трябва да си свалите панталоните и да се наведете пред хората на Доган.Ха, да ви е сладко гушкането!

109

преди 15 години

Защо всички ревете ? Предложението беше подкрепено и от опозицията (АТАКА и ГЕРБ).Това ,че СДС и ДСБ са стигнали до полужението да не могат да съберат дори един минимум процент гласове си е техен проблем.Не може 20 години да се оставиш на течението и после да ревеш за тези 8 %.Все пак става дума за коалиция нали така ? Ако една коалиция не може да събере и 8 % го и коалицията !

108

СКРОМЕН

преди 15 години

Смятам, че 8 % бариера е справедлива за коалициите, тъй като не е честно прага за 1 партия да е 4 % и за три партии заедно отново да е 4 % . В крайна сметка така ще изчезнат маргинатните партии, което не е лошо, тъй като те нямат потенциал да управляват, а само вземат субсидии и заплати. Помислете!

107

lambo.blog.bg

преди 15 години

Колкото до ДПС - на тях няма за какво да се сърдим. Те са си турци и се борят за възтановяване на Турската империя ...

106

благо

преди 15 години

съжалявам и за тебе братко ама ти са слаби аргументите, първо да ти кажа че страната ни никога не е принадлежала към запада и това са много неверни твърдения. има много публикации на тема геополитика и геостратегия, където ясно се разграничава rimland i heartland ако тези термини ти говорят нещо, а те си обозначават двата полюса на света - атлантическия и континенталния. западния свят е света на атлантика а кокото и да ти се иска на нас мястото ни не е там поради ред причини. исторически погледнато също никога не сме били в запада, освен разбира се ако не се смята сегашните ни опити да се присъединим там където не ни е мястото. тук говоря за НАТО, а не са ЕС, защото ЕС като проект не е чисто атлантически, въпреки че доминират тези интереси. но може да се каже че в ЕС влязохме когато беше най-малко подходящо, защото теорията на международния икономикс казва, че слабо развити страни в регионални съзи понасят само загуби, което се и демонстрира сега. слабите икономики в таква ситуация плащат за просперитета на богатите и това е една от идеите на съюза, затова сме и ние там така добре приети. но подскажи ми моля те чия беше идеята да влизаме толкова скоро. трето и не последно, ако искаш да говорим за социалните придобивки вземи прочети някой учебник по икономика, политическа икономия още по добре а ако ще го разбереш най-добре капитала на чичо маркс, и ако си мислиш че той е комунист да не сбъркаш пак, прочети първо биографията му. погледнато пак теоретично в очерк на тези книги, развитието на човешката история тече по схемата на обществено-икономическитре формации или т.н. формационен подход. идеята е, че всяка следваща форма на организация на обществото се заражда в предходната когато тя започне да губи от своето значение, така са се редували античност, средновековие, капитализъм. за да бъде всяка форма на организация на обществото обаче устойчива, то следва да е налице финансов ресурс за издръжка на строя. така се стига до логичния извод, че икономическото развитие е изпреварващо по отношение на социалното и е основа на него. тост ако имаш пари имаш и социални услуги. явно тъжиш за времето на социализма, коиюйто като ескперимент пренебрегна поуките на времето и на основата на никаква икономика изгради силната социлана държава, в която всичко беше безплатно - и образование и здравеопазване и т.н. така че драги ми смехурко ти май си си чист комунист така че я си признай а ако не си помисли хубаво над моите редове!

105

Райчо

преди 15 години

Гласувайте.все някои ще е най-близо до вашите искания. Гласувайте за Българска партия или коалиция. Всеки неподаден глас е глас за Доган.Дайте гласа си за Българското.Само така имаме перспектива.Гледайте и по-далеч от носа си.

104

el dorado

преди 15 години

когато пускаш бюлетината за БСПна изборитесе замисли за какво гласуваш?за червените олигарсипотомците на най-големите "комунисти"сега най-големите капиталистиза децата на червените комунистинаправили преврата на 10 ноември 1989само заради еднода легализират откраднатите народни парии да ги оставят като наследство на потомците сикоито сега здраво прилагат 'социалната' политика или гласуваш за Бъдещето на собствените си потомцимисли българино - БСП зомбии не ме гледай тъпо!