37

преди 15 години

абе и тоя Бойко понамаза покрай бизнеса на Вълка - нали уж много се изхвърляше, че ще сложи GPS-и на боклучарките - ще сложи ама таратанци, нали като сложи няма да може да гуши и той - АМА БАЛЪЦИТЕ МУ ВЯРВАТ ЛИ, ВЯРВАТ ...

36

Катя

преди 15 години

Тоя бойко борисов започва много да ме дразни. Такава мутра и лъжец, интригант! Само хвърля прах в очите на хората. Сигурно, не са му дали комисионната, която е поискал - хич не му пука за София.Каква е тая алчност, какво е това безочие! Няма ли кой да го разследва тоя най-накрая ! Къде е тая прокуратура !

35

преди 15 години

бойко само вдига пушек и хвърля прах в очите на заблудените пенсионери (главно такива са феновете му) ...

34

Йовчо

преди 15 години

бедни ми бедни, народе, оставен без алтернатива - защото да избираш между Станишев и Борисов не бих казал, че е алтернатива ...

33

преди 15 години

още от заглавието смърди на червени ***.ББ бил некадърник а кой е кадърника-сер-гей *** доносник или глуповатия цар.

32

преди 15 години

Вие въобще схващате ли, че с тези 4 млн. Общината покрива дължимата сума по изтичащия на 1 март договор и че този договор няма да бъде подновен?! Какво лошо има в това?!Въобще защо има толкова т.ъ.п.и журналисти, които да правят такива статии?!

31

леля Ема

преди 15 години

На снимката ББ изглежда като Хитлер в оранжеви дрехи.

30

гого

преди 15 години

Голям ***

29

преди 15 години

пазя едно негово изказване в следизборната нощ 2005 год. в което казва "хилядите честни комунисти и социалисти да не мислят, че са изгубили изборите!" та за какво да си говорим?

28

преди 15 години

Бат'ББ е бил охрана на Тодор Живков и на Царя. Вероятно е добър бияч, но за общественик не го бива. ГЕРБ, БСП и другите са от едно котило и няма как да се очаква промяна.

27

преди 15 години

такъв "нарцис" е горкият, че няма накъде! сигурно всяка свободна минута прекарва пред огледалото накичен с генералската си униформа и всички възможни дрънкулки!

26

преди 15 години

абе не разбрахте ли тоя клоун ББ,за него е важно да спечели изборите

25

BB

преди 15 години

Не мога да разбера как има хора, които продължават да му вярват...били му пречили комунистите, пречки му създавали, не му разрешавали. Бах тез комунисти...те ако бяха толкова силни ни ББ, нито Костов, нито Царя, ни Атака, ни ДПС щеше да има.Не разбирате ли, че и папа да стане бат`Бойко, ще обяснява че иска, ама Господ му пречи...

24

Gosho

преди 15 години

На този човек все някой му е виновен! Омръзна ми от неговите глупости. Да си ходи на село да се прави на мъжкар. Не може 2 мандата нищо да не свърши и само да обикаля телевизиите и медиите и да се оправдава, че някой му пречи.

23

pedaloeba4

преди 15 години

BB

22

преди 15 години

не знам и не ме интересува какво казва! дали е прав или не е тема на отделен разговор! аз искам за кмет знаещ и можещ човек на който да му плащаме за да работи а не едно мускулесто мрънкало! откакто се е появил на обществената сцена само се оправдава! беше главен секретар на МВР - само се стреляха а той се вайкаше, че "ние ги ловим те ги пускат" сега пък го саботират! той некадърен да си усвои парите та 50 млн му останали отг миналата година той се вайка, че пари няма! айде стига де!!!

21

apjdfio

преди 15 години

dobre de kaji mi kato gi razbira6 tolkova ne6tata ne sa li si4ki sre6tu BB ne iskat toi da upravlqva BUL 6toto si4ki znaqt 4e e prav tova koeto toi go kaza dokato be6e v cikago si e vqrno ne na 100% a na 1000% istinata boli naisina no si e takava kakvato q kazva toi

20

преди 15 години

По думите му, ако дружеството "Новера" настоява сумите да бъдат платени до края на месеца, общината, макар в нарушение, ще вземе пари от Специализирания общински приватизационен фонд и ще плати дължимото.Айдуците са комбина с него

19

преди 15 години

ама драги, тия приказки със саботажите и как всички му пречат нещо се поизтъркаха май!?като си е некадърен и не си разбира от работата защо не си хване пожарникарския маркуч и да си върши това за коета е учил? мерак му е да управлява както него са го командвали ама за това и акъл трябва не само мускули! като иска да командва да стане един старшина в армията и да си води строева на плаца! аз няма да плащам данъци за да си задоволява амбициите ББ!

18

преди 15 години

18, Пич, почти нищо не е изпълнено от обещаното - чистота, транспорт, кучетата, сигурност, контрол на строителството - всичко е по-зле или не се е променило.Реално ББ се провали като кмет. Причините не са ми ясни, но това е резултата. Може да му пречат комунистите, ама се чудя, какво му е трудното да прибереш 10 000 *** от улиците???Има градове В БЪЛГАРИЯ, в които няма едно бездомно куче !!!Или какво му е трудното да се затегне строителния режим. 80 процента от мизерията, която ни трови живота я правят строежите и гадните им камиони !И за да не се заблуждаваме - не съм фен на ***, напротив !