20

актуал

преди 15 години

По-добре пишете за това как Гоце наруши в Русия Конституцията ни, как прокуратурата, със смъртта на арестанта (прокурорски свидетел) с качулка в колата на МВР, получи недвусмислен намек да не се рови много-много в работите на организираната престъпност , че...

19

BG

преди 15 години

таман малко ги позабравих, ама нейсе!

18

преди 15 години

кога ще ги обявят за светици.То май само това остана дето не са им го дали.А да- трябва като на активните борци против фашизма и капитализма привилегии да ползват и децата им.Ега си простия президент.

17

НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ

преди 15 години

За някои е статистика,за други - ''потърпевшите'' е бензин в огъня това припомняне.

16

преди 15 години

В Либия открай време нашите варяха ракия,а жените...И либийците го знаеха много добре!Просто либийците ни смятаха за приятели и търпяха щуротиите на нашите!В Мароко,например,изритаха учителките щото заработваха на пристанището.С триста зора ги върнаха,но с условие да бъдат с мъжете си!И когато дойде тежката зима,Кадафи изпрати цял танкер петрол без пари,просто помощ за приятелите!Тогава желю отказа танкера без обяснения,а децата ни стояха на студено!Този знак на неуважение го обиди и той реши да си го върне.Нататък всичко е ясно!За Спин-а нямат вина,и той много добре го знае!Но за алкохола и женските щуротии е прав!И нашите това много добре го знаят!

15

преди 15 години

Невинни или не,аз се радвам,че си се прибраха обратно в България.Изобщо за всички българи,попаднали в подобни положения извън България,дано в бъдеще има подкрепа на нашето външно министерство или други хора,макар и небългари при това колкото по-своевременна,толкова по-добре.

14

преди 15 години

Някой знае ли дали делото е конфиденциално и как мога да се снабдя с информация за него? Интересно ми е просто. Иначе така и не повярвах в невинността им по отношение на обвинението. (може би защото съм потърпевш от подобно дело...)

13

преди 15 години

Ето за какви хора става дума: осъдени за валутни и морални престъпления и за производство на алкохол. Ето за какви хора платихме да бъдат освободени. Ето кави хора напрвихми почтенни граждани. ПРОКЛЕТИ ДА СА ТЕЗИ НАГЛИ АЛЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

12

преди 15 години

тези сега материал ли са или не,това е по-важно.ако са за бойко значи не са

11

преди 15 години

ili chast ot istinata!"LIBIISKA VRAZKA" ot Grigor Lilov

10

преди 15 години

az pik si misla ce sa si vinovni nasite pisman medici ;za pari vsicko moje da se ocakva da napravat gospod da ni pazi ot takiva medici ;poneje sa sviknali v bg da im butame po djobovete parickite ako ne nikoi ne te poglejda ;

9

преди 15 години

..предлагам да стане национален празник.Също така смятам, че е редно да се вмъкне един куплет в химна за тези мъченици за отечеството. Освен тва е време вече да влязат в учебния материал по българска история.Може да кръстим някоя болница на тях, даже повече от една.Защото съдейки по неадекватните ни медии, това са "българските медици". Не тези, дето всеки Божи ден ни спасяват животите анонимно в българските болници, а тези герои-мъченици, които със сетни сили си обзавеждат дарените апартаменти и се чудят (и това си е мъка...), как да изхарчат дарените пари, които им се изсипват от наште джобове (говоря за опростените данъци и здравни осигуровки, които ние, незалужилите българи, чинно си плащаме всеки месец от джоба).

8

преди 15 години

I milioni da im dadat pak ne mogat da varnat tezi zagubeni po zatvorite godini.A palestinecat izleze nai hitar .evala a6kolsum

7

ivo

преди 15 години

ne sa 10godini,a9

6

kirooooo

преди 15 години

На кой му пука за тия неблагодарници? Още трябваше да са си в Либия!

5

преди 15 години

Аз предлагам на теб да ти издигнат паметник в някое гробище и после да го използваш по предназначение.

4

Pilcho

преди 15 години

Няма ли да им издигат паметник?

3

преди 15 години

не знам дали сте болни (разболели сте се наскоро) или сте извратени по рождение.но всъщност - няма значение...

2

Debora

преди 15 години

TOVA NACIONALEN PRAZNIK LI E...?

1

пчелар

преди 15 години

Понацицаха се доволно тия търтовки