59

boristodorov56

преди 15 години

ИМА ЛИ ГАЗ БЕ, ИЗКУКУРИГАЛ БЕЗИМЕННИК та искаш 1000 лв.АКО СМЯТАШ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА МИ ГРИЖА Е ДА СЕ НАДПРИКАЗВАМ С ИЗТРЯСКАЛИ КУКУРИГАЛНИЦИ - ЛЪЖЕШ СЕ!и НИКАКЪВ НИК НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ И НЕ ПИША ЗА ДА ТЕ ИМИТИРАМ -- ВИЖДАШ - boristodorov56 - е където му е мястото.Не ме карай да се срамувам - имитирал съм те - луд ли или що?

58

преди 15 години

Всички са маскари!

57

kyky

преди 15 години

продължавам да чакам 1000 лева, които ти така щедро кръсти bgH, защото загуби баса си с мен.и бъди така добър да не пишеш с моя ник, мен ми е забавно, ама някои *** взеха да се притесняват и току виж отишли при софиянски....

56

kyky

преди 15 години

този, `куку`, когото цитираш, няма нищо общо с мен. това е лицето `boristodorov56`, което, след като го хванах в простотия и в изхвърляне като *** на пясък, реши да пише с моя линк и да ме `дискредитира`....ако имаш някакви проблеми с постовете, подписани `куку`, в които `куку` се бие в гърдите колко е велик, както и поднася удобни за иван костов и бойко борисов тези, то обърни се към `boristodorov56`, а не към мен.....толкоз....

55

boristodorov56

преди 15 години

КОЙ *** ТВЪРДИ ЧЕ "ЗАПИСКИТЕ" НА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ НЕ СТРУВАТ!ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН БЕ , ***!БОЖЕ, ПРОСТИ ИМ - *** НЕ ЗНАЯТ ВЕЧЕ КАКВО ПРАВЯТ!

54

вбесен

преди 15 години

"80. - 14:26 - ЗАХАРИ СТОЯНОВ-ЗАБЛУДЕНИЯТОт: kykyне ми го цитирайте тоя отчаян русофоб!те и "записките" му толкова струват."Това е цитат на куку от друга тема. Истински патриот. Шапка му свалям!!

53

Sega ot dqdo ti POP

преди 15 години

Spri se be maloumniko!Vsi4ko tova,koeto go mislish i govorish,go kaji utre pred studentite.,moje i da ti "rakoplqskat"s nqkoq cepenica.Plateno mekere si,i jan vi go kaza,i cqla Evropa vi go kaza,sega i Rusiq vi go nacepi.Mahai se bokluko.

52

преди 15 години

Куку, не съм склонен да ти вярвам, след като според дефиницията за болшевишка партия, която даваш, ДПС е 100% такава, а ти услужливо пропускаш да я споменеш. Очевидно е, че страдаш от политическа и коалиционна коректност. Пропускаш също така да споменеш, че болшевизмът - това е разправа с инакомислещите, терор над населението и пълно отрицание за наличието на собствени недостатъци. В този смисъл т.нар. БСП са си по-големи болшевики и от Ленин.

51

вбесен

преди 15 години

И куку Вие всички почнахте да ни ограмотявате и cv, и мен, и други така. Всички сме зле информирани. Добре че Ви има!

50

вбесен

преди 15 години

Да куку ако може още разяснения...и без обиди, ако обичате.Например може да ми разясните така демократичния модел на Вашата партия БСП. И как така по абсолютно демократичен начин ни разгони фамилията (за пореден път). Сведете още информация на моя личност - невежата.

49

kyky

преди 15 години

ех, cv,писна ми непрекъснато да ви ограмотявам.няма ли поне веднъж да прочетете и други източници, освен да се вглеждате в собственото си замъглено съзнание?цял свят предава заявлението на украйна, че не иска да транспортира газ, на теб пак руснаците ти виновни?

48

cv

преди 15 години

Хайде да четем правилно... Цитатите:...."Укртрансгаз" е получил факс от Газпром за началото на ПРОБНОТО транспортиране на газ от 10,00 ч. московско (9,00 ч. българско)..."..."...Руският монополист е заявил намерение да бъде транспортиран през технологично най-сложния в днешната ситуация маршрут до станцията "Орловка в Одеска област....Съгласен съм, започвайте работа. Действайте, каза Путин...".......... СЕГА ЩЕ ГО ПРЕВЕДА:1. Изнесените компютри не са за Япония, а за Ямайка.2. Не са компютри, а компоти.3. Не сме ги изнесли, а сме ги внесли...ПО-ИНТЕРЕСНО Е ДРУГО...Вчера, Премиера от правителството на Ахмед Доганов заяви, че ако нама доставки "Чиренския газ ще стигне да края на месеца..."СЕГА ДА СМЯТАМЕ.Януяри има 31 дни по 4.2 мил. кубика, това прави 130.2 милиона, А РЕЗЕРВИТЕ БЯХЯ 550 МИЛИОНА...ВЪПРОСА Е:КЪДЕ СА ЛИПСВАЩИТЕ 419.8 милиона кубика ГАЗ?????При цена 420$ на 1000кубика това прави... 176 милиона долара...АЛО, ПРАВИТЕЛСТВОТО - ДАВАЙТЕ, ПАРИТЕ ИЛИ ГАЗА!!!Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ!!!

47

kyky

преди 15 години

айде отначалоедна партия е болшевишка, когато има един единствен началник - председател, генерален секретар, фюрер - и когато той е несменяем независимо от простотията, която е направил.малко опростявам, но е нужно да слезна на нивото ви, затова го правя. ако желаете да ви разясня с повече подробности, ще ви намекна за едно такова нещо, наречено `демократически централизъм`, което е основа на устава на дсб и герб, частично въведен в устава на атака и сдс, и не съществува в устава на бсп.за сметка на това го има в устава на всичките бкп-та, които в момента ги има в българия.така че, скъпи мой, не издигайте собственото си незнание в знаме и не се излагайте така под него....а `капиталист` би трябвало самия да се усетите, че не е обида, най малкото защото всички в българия сме капиталисти вече..... няма комунизъм, по простата причина че нищо не остана държавно, а всичко вече се разграби...... а комунизъм без държавна собственост просто няма, нещо, което не знаете и за пореден път се излагате, говорейки глупости....искате ли още знания да сведа за ваша информация, или ще продължавате да бълвате безмислености?

46

преди 15 години

Човече, недоволните са мнозинство, това не си ли го видял още? Мнозинство са и хората, които мразят болшевиките. А също и бедняците в България са мнозинство. Относно организацията... утре ще видиш началото.И малко лирическо отклонение - моралните норми не се влияят от мнозинства и малцинства, крадците са си крадци, мошениците са си мошеници, дори да са мнозинство. Баба ми ще ги заплюе в муцуните, дори да е малцинство. Преди 2000 години един човек - само един - е променил всичко. Какво като не е бил мнозинство.Бягаш от същността на думите ми и извърташ нещата така, че маловажните неща да изглеждат важни. Но не, Куку, дори Жан Виденов вече каза, че дмитриевич е срам за лявата идея.

45

вбесен

преди 15 години

Първо - аз не плюя държавата, както се опитваш да вмениш, а политиците, които я управляват в момента. Както и Русия, която не си спазва договорените отношения с България. Но за едно си прав - не мога аз да те уча, че България се пише с главна буква. Трябвало е учителите да те научат на правопис и уважение.По другите въпроси, за които пишеш - една партия се определя като болшевишка, не по структурата й, по политиката, която води. И за какви 20 години капитализъм говориш, като от тях само едно правителство и две години от друго са били водени с дясна политика. А капитализъм се прави само така. Без лоши чувства....

44

kyky

преди 15 години

Анонимен,ами организирай си по добро мнозинство, нямаш проблем.но да си малцинство, да си недоволен, и на всичкото отгоре да искаш другите - мнозинството - да ти играят по свирката, значи си и ***.

43

kyky

преди 15 години

41. - 13:15 - Do KUKUОт: Baba ti PopadiqBedna ti e re4ta na tebe .Dve dumi nemojesh smisleno da podredish.Naprazno jiveesh v tova obshtestvo.Izostanal si,dori i ot jivotnite,koito v cirka sa po umni ot teb prostako.Celiqt forum zamirisa prez monitorite ot tvoqta smrad.Kak moza maikati da te rodi takav neshtasten ,sbarkan s defekti?това си го копирах специално, за да му се възхитя.то не бяха препинателни знаци, то не бяха миризми, то не бяха животни....та, бабо ми попадийо, има един хубав древногръцки лаф `зевсе, гневиш се, значи не си прав` помислете дали не се касае за вас, забелязвам единствено гърчове на безпомощна злобна агресия от опитие ви да членоразделяте....другото, което мога да ви посъветвам е да пиете успокоителни, и да потърсите компетентна медицинска помощ, преди да е станал невъзвратим процеса в черепната ви кутия

42

преди 15 години

Като сме тръгнали да говорим за мнозинство, нека се върнем назад във времето - да си припомним с какво "мнозинство" беше съставен този нещастен кабинет. БСП си пада организация от терористичен тип - разбира се, тероризира населението не чрез директно насилие, а по-рафинирано. Спокойно можем да говорим и за геноцид. И, разбира се, аз предпочитам социализма пред капитализма, никога не съм искал да влизаме в НАТО и ЕС, за мен Тодор Живков е последният истински ДЪРЖАВНИК, управлявал България. Може да е правил грешки, но това се случва всекиму, а и не са били фатални за държавата.БСП са обикновени крадци, мошеници, ***, болшевики и терористи. 94-годишната ми баба, която е крила партизани в къщата си, наскоро ми каза, че ако види Порваноолу някъде, ще го заплюе в лицето.Толкова от мен.

41

Baba ti Popadiq

преди 15 години

Bedna ti e re4ta na tebe .Dve dumi nemojesh smisleno da podredish.Naprazno jiveesh v tova obshtestvo.Izostanal si,dori i ot jivotnite,koito v cirka sa po umni ot teb prostako.Celiqt forum zamirisa prez monitorite ot tvoqta smrad.Kak moza maikati da te rodi takav neshtasten ,sbarkan s defekti?

40

kyky

преди 15 години

драги, уважавам мнението ти, както и правото ти да го изразяваш. не споделям оценките ти, но са си твои.ще си позволя да изкоментирам следното - след като няма мнозинство `за` изпълнението на определени цели, то трябва да се прави възможното със допустимия компромис.а това, дали компромиса е бил допустим или не - става ясно на избори, а не чрез поплювателства или не във форуми, или чрез пушилката, създавана от платени викачиа ако ще разсъждаваме коя партия е от болшевишки тип - то двата най ярки представители в момента са герб и дсб. и двете са толкова сталински по организационния си живот, че важи единствено думата на съответния бащица. бсп не е дори тясно-социалистическа партия по организационна структура, камо ли болшевишка :)а капитализъм... нали всички бяха уж за капитализъм? защо сега развяваш капитализма като плашило? в общи линии вече 20 години живеем в див капитализъм, и проблемите ни са чисто капиталистически и са сходни на проблемите на САЩ от 20те години на миналия век.... а и не върви все 45 години социализъм да са виновни, след като вече минаха 20 години капитализъм.....