97

TURK

преди 15 години

dori va6i bratu6ki ne wi iskat ve4e :) ne znam koy da wi hrani hahahah :D vqlzohte w EC i mina 3 godini ! no, pak ste "0" hahahah ! EC? a ne mersi :) vijdame kakwo e dal na BG ...

96

зъзнещата на заден п

преди 15 години

Защо премиера вместо да разказва вицове не доиде да ме гушне :) Сериозно - кой ще ги налапа тия пари от ЕС и дали това е най-правилното решение? ЕС спря парите на БГ а Русия газта. Да не се надяват сега същите пари да ги лапат но по друг начин?

95

преди 15 години

УТРЕ ВСИЧКИ С ПАВЕТА В РЪКА, ДА ИЗГОНИМ КРАДЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА 14.01.09

94

преди 15 години

А БЕ НЯМА ЛИ КОИ ЕДНА ДУПКА В ГЛАВАТА ДА НАПРАВИ НА ТОЯ ***?????????????

93

рационален

преди 15 години

Че кой ще му позволи на Станишев да нарушава монопола в доставките с газта?? Сашо Дончев ли ??... България вече е парцелирана и се управлява монополно зад кулисите. Тежко на случайно появилите се държавници на сцената - ще бъдат живи изядени от контролираните медии, полиция, съдебна власт... Целта на монополистите е да изсмукват държавните ресурси во веки веков без проблеми - а затова им трябва власт и контролирани марионетки - като Сидеров, примерно. И стига сте премятали в публичното пространство блоковете на АЕЦ Козлодуй - умрял кон не рита...Клаузите, подписани от Костов не го допускат. Търсете решението другаде....

92

преди 15 години

Това бабата от рекламата на вивател ли ще го прави?

91

cv

преди 15 години

ДА! ПРИОРИТЕТИТЕ..., СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА СА СЪВЪРШЕННО ДРУГИ...ВАЛУТНИЯ БОРД, е "усмирителна риза" за самозабравили се или напълно некомпетентни правителства..., като днешното... това е добре но...ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ, Парите за данъци и оттам за заплати идват от РАБОТЕЩА И РАЗВИВАЩА СЕ ИКОНОМИКА!!!Опозицията Е ДЛЪЖНА НА 14.ЯНУАРИ, ДА НАПУСНЕ ПАЛРАМЕНТА...КАТО С ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗАЯВИ:Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Кризисен щаб, който да осигури финансово, енергийно, суровинно и социално, Нацията и Държавата, включително и чрез пускане в действие на четирите реактора от АЕЦ - Козлодуй!!- Лично заради него Е.К. спря търговете за магистрала Тракия!!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ...- С което постави икономиката в ПРОЦЕС НА ЗАМИРАНЕ И УМНОЖИ РАЗОРЯВАЩИЯ ЕФЕКТ НА ФИНАНСОВО - ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА, ВЪРХУ ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ И ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ !!!ПИТАМ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ......НО ЗАЩО ПЪК НЕ..., АКО СИ ПЛАТЯТ КОЛКОТО ТРЯБВА...ТА-А-А..., ПАРИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, БЯХА ПРОПИЛЯНИ ОТ ДНЕШНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАЛЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО...п.п. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ паролата: - 14/01 , чак после идва: - 17/01

90

Леле

преди 15 години

Ама това верно ли го е казал? Не мога да повярвам! Каква прозорливост! Каква мъдрост блика от СЕР-ГЕЙ! Какъв титан на стратегическата мисъл!!!!

89

бат Бойко

преди 15 години

Газът дойде ,освен,ако не искате пак да викате мафия по улиците и костоФ премиер ,,***''. Забравте за 1997 сега хладилниците са ни пълни и на никой не му пука ,а костоФ,сиктеров,и др. сини да ходат да се перат.

88

преди 15 години

Самотна зимна вечер. По улиците вият ветрища и бездомни кучета. Студ.Панайот Гочев - средно интелигентен алкохолик - седи на топло, пие гроздова и гледа телевизия. На екрана показват наводнено село. Държавен мъж с тревожен поглед тревожно обяснява, че наводненията ще продължават, защото речните корита не са почистени и реките ще продължават да преливат.- Ми що не са почистени, а?! Трябваше да ги предвидите тия работи! - мърмори ядосано гражданинът Панайот Гочев.После се пресяга към бутилката гроздова и си налива. Ръката му трепери и ракията прелива през ръба на чашата. Този факт обаче не буди тревога у гражданина. Макар и алкохолик, той е (както казахме вече) средно интелигентен и предвидливо е турил чашата в чиния, така че всичко, което прелива от чашата, се събира в чинията и бели не стават.ПОУКА: За да не стават наводнения в една държава, държавните мъже на тази държава би трябвало да са предвидливи поне колкото един средно интелигентен алкохолик.

87

преди 15 години

На 14 всички С павета.След като ги свалим от власт отивам в Бразилия на почивка.

86

преди 15 години

да ти прокопаят едно каналче и да ти пробият няколко венички там

85

преди 15 години

КЪДЕ БЯХТЕ ВСИЧКИТЕ ВИЕ СИНИ, ЖЪЛТИ, ЧЕРВЕНИ, ЧЕ НЕ ПОМИСЛИХТЕ ПО РАНО?

84

Koko

преди 15 години

Тоя не е добре , все обещава в бъдеще време като си въобразявеа че хората му вярват, марш *** *** в Украйна

83

павел

преди 15 години

Според статия от весник "Банкер" само за месец от шумно рекламирания от Станишев Фискален резерв са изчезнали 3.6 милиарда лева. Възниква въпроса- с какво ще бъдат обезпечени спестяванията на глупаците държащи парите си в небългарските банки. ПОБЪРЗАЙТЕ, ИЗТЕГЛЕТЕ ВАЛУТАТА СИ ОТ ТАЗИ "СИГУРНА" БАНКОВА СИСТЕМА. ДНЕСКА ИМА, УТРЕ НЯМА.Онова което се случи през 1994 и 1997 година ще е като детска игра пред това което предстои да стане тези месеци.ВЗЕМЕТЕ СИ ДНЕС ВАШЕТО ЗАЩОТО УТРЕ ДРУГАРИТЕ ЩЕ ГО "ИНВЕСТИРАТ" В НЯКОЙ ПРОЕКТ ОТ СВЕТА НА ВИРТУАЛНИТЕ РЕАЛНОСТИ.

82

ПЕТЪР

преди 15 години

Чиренското находище не ще реши проблема на правителството. Това няма да стане и с откритото до Червен бряг голямо газово находище което трябва да се свърже с Чиренското хранилище.Докато Станишко храни някакви надежди говежди, че ще му пуснат газ от Русия, другарите от КГБ се забавляват с агонията на това нещастно управление което води със сигурност икономиката на държавата кам трета национална катастрофа. Този път като гробокопачи на България освен стандартно участващата в такива случаи Кобургготска фамилия, ще присъства и майката столетница.

81

Апостола

преди 15 години

Поздрав за заглавието! На 14 всички на паветата !!!

80

+)))))0

преди 15 години

Държавата я оглозгаха така, че заприлича на рибешки скелет. Ние мълчим.Tрябва да изритаме шмекерите и разбойниците от политичесдкото поприще, да станем по-бързо нормална европейска страна, да не изтървем по най-глупав начин огромните шансове, които имаме с членството си в ЕС.

79

Влак

преди 15 години

да копаеш кладенец, когато вече си жаден...Туркменистанска народна поговорка Мъдростите се учат преди а не след катастрофата.Така че дрюгарю млад и бледен слез от сцената, даже най-глупавите виждат истината постфактум.

78

Cтуд

преди 15 години

Хибави въпроси и правилни, но може да разшириш и да обхванеш периода от 89-та та до днес, всички само крадоха...Може би все пак тази криза ще отвори очите на много хора, кой кой е, и стига са вярвали на празни приказки на празноглави и нищо не умеещи хора. Хора които не могат пирон да забият, но са избрани народ и държава да управляват - ***...След 89-та всички във власта са лъжливи и крадливи мекеркта и парвенюта. Може би затова обикновенния пожарникар, които все пак е поне пожарникар изглежда велик, той поне нещо знае и може да прави, колкото и просто да е .....