113

boristodorov56

преди 15 години

В ХОД Е СЦЕНАРИЙ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС.Московските *** - начело с ГОЦИ - подготвят почвата с опитите за отваряне на блоковете на АЕЦ,като си въобразяват,чес призива за отваряне на закритите блокове на АЕЦ, ще се правят на спасители на цията, която съсипаха.А КОИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ГАЗОВАТА КРИЗА И "ГОЛЕМИЯА ГЕМ"? ЩЕ УСПЕЯТ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ ЕС - ДОРИ С ОРЕОЛ НА национални герои!Убийците НА НАЦИЯТА!ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ!ВИНОВНИТЕ ЗА КРИЗАТА НА СЪД!ВИНОВНИЦИТЕ НА КРИЗАТА НА СЪД!НЕКА НЕ НИ ВКАРВАТ ПО УЛЕЯ НА ДРУГ СКАНДАЛ!НЕКА НЕ ИЗМЕСТВАТ ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО!НЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС - ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ!ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВЗЕМЕМ НАИСТИНА ПУШКИТЕ!В Н И М А В А Й Т Е - МОСКОВСКИ ОТРОДНИЦИ!

112

преди 15 години

Ми оди го срещни с ляб и сол.

111

гняв

преди 15 години

драги сънародници,за пореден път десните показаха,че са рожби на комунистите,като не подкрепиха,че има криза...Та нали като няма криза,няма да има и конпенсации от създалата се ситуация.....и кой губи ? ...Мислите ли ,че гей станишев ще посмее да иска такава от др.Путин? ето затова трябва да се вдигнем утре на митинг и да изметем този *** от бсякъде по планетата

110

преди 15 години

Калине, кух си като гъдулка. Венера Милоска е красива, Пантеонът е красив, "Пиета" е красива, Тадж Махал....

109

комарджия

преди 15 години

Забагам 100 кинта срещу 2 руски рубли, че газ няма да има - и в четвъртък, и в петък, и в събота,/неделята е почивен ден и нямада я броим/, и в понеделник и т.н.Кой ще рискува!

108

Koko

преди 15 години

*** мръсен марш в Украйна където си се родил и ти е Родината , нямаш място в България гей долен

107

преди 15 години

Има един закон за обявяване управлението на БКП (Тошовото и това на тейкото на Станишев) за противонародно. Запознайте се поне с част от съдържанието му. Лесен е за разбиране и е само една страничка." ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕНОбн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки"Пробват се да управляват пак по същия начин.

106

Editor

преди 15 години

Lele kolko ste negramotni. Gazta i tova deto topli, drugoto e kato pyrdish, oh, nqmam dumi, ami i kirilitsa nqmam v momenta.

105

Калин

преди 15 години

Красиво..кое намираш за красиво и шадьовар ти бе!да,чета дам чета внимателно и правилно!Но това ,което намираш за добро и за красиво...показва едно.Ти нямаш естетически вкус..не казвам добър ти просто нямаш никакво чуство за естетика..дори и да имаш.То то е осакатено!Нещо ти се губи!Но това е комуниста страда от липси!

104

tosunbey

преди 15 години

a ti koga 6te si otide6???

103

преди 15 години

Калине, по-спокойно, пази си нервите. И следи разговора, ако обичаш. АЗ КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ, че ти си казал, че в "тъмните векове" е имало адвокати? Задълбочи се и следи мисълта ми - а тя е, че нас, простолюдието, гледат винаги да ни надупят господа-другарите. И паричките ни винаги ще идат при тях.А относно вековете, които ти наричаш "тъмни", изобщо не съм съгласен с теб. Днешните хора сме същите диваци и варвари като хората от едно време. И хайде, те поне са оставили това-онова след себе си, някой шедьовър, някоя красота. А ние какво ще оставим? Договори за ползване? Промоционални кредитни лихви? "Плейстейшън"? Мутробарок???

102

Do 75 i 85

преди 15 години

Ей, комунистическо провокаторче, май много ти се иска никой да не протестира.На 14 трябва да излезат всички! А ти комунистическа подлого 75 и 85 ще ти излезне газа от ивицата Газа, ако те спипам агентче!

101

Калин

преди 15 години

Та каде казах,че в "тъмните" векове е имало адвокати!Каде ги прочете това бе..казах,че иначе би бихме се върнали,към тях!Та комуноид такъв не ми вменявай думи ,който не съм изрекал/писъл ...индивиди.

100

Неразбралата кака

преди 15 години

Не разбрах Вигенин какъв се пада на Станишев? Рода ли са нещо?

99

преди 15 години

Ами не, едно време, в "тъмните векове" не е имало адвокати. Имало е съдия или съдник - монарх или негов наместник. Обвиняемият се е защитавал сам и след това е бил осъждан. Адвокатите са добри приятели на човека, да... колкото и *** са.

98

преди 15 години

Всички са меки , само Волен е най-коравия, най-печения.

97

преди 15 години

ако не усеща, че е оръдие, нека върви да мръзне. Ти какво мислиш? Че ние деца нямаме ли? Обаче. България е парламентарна република. Има избори. Има законови средства, с които да дадеш червен картон на политиците. Действай, драги. Ако мислиш, че после на някой ще му пука за теб, лъжеш се. Освен това крайно време е България да стане нормална държава - спокойствие и законност.

96

Калин

преди 15 години

Ами по добра система няма.Адвокатите са добри приятели на човека.Какво би било иначе ...да се върнем в тъмните векове ..да се стреля ме ли...нямам нищо против ако имах тръби през жилището ми отдавна да съм ги отрязал.Не ми дреме за съседа..да си ги изкарат на вън да са ме питали ..Още в римско време са заложени принципи ..принципи ,който за добро или лошо в нормалните страни се спазват и до днес.По добра система няма!

95

преди 15 години

Защото системата така е измислена, приятел, че всяко движение ти помага да се разделиш с част от парите си - като в блато. Колкото повече се въртиш - повече затъваш.Като тръгнеш да съдиш монополистите, ставаш клиент на адвокатите, а те наскоро си вдигнаха тарифите доста... следиш ли ми мисълта? Прочети пак първото ми изречение.Така че вместо да съдя оня, дето духа, бих отрязал тЪрбите, които минават през моята собственост, па неко после оня, дето духа, съди мен.

94

Калин

преди 15 години

То яко ще е.Ама що не съдите ама всичките Топлофикациите!Такси мошност ..сградни инсталации и подобни.Как е с чужди тръби в къщи?В криза сме били,каква ти криза,да са обявили кризистно положение не!Няма и да го направят по причина,че трябват да обевят времето от 1944 за кризистно,и то истинно е такова ..Комунистите крадът и погазват закона.Къде са им запасите!Окрадени ..източени!Ха познайте с чий финанси ще ги закупят отново!