70

Марлон Брандо

преди 15 години

Често правя комплименти на жена ми...вече 16 години,аз също получавам комплименти от нея и резултатът е налице,любиме се както първия път го направихме и така е всеки път.Нещата са много прости,но колко от мъжете знаят това?

69

q q q

преди 15 години

Защо да спорим, след като всичко е ясно - комплиментите са хубаво нещо, когато са направени уместно и искрено - получават ги онези, които имат повод за това - било и то със скрит змисъл или не. Радвайте се на жибота и се обичайте бе Хора.... не се самоизяждайте, стига с тая злоба и лицемерие - нищо няма да постигнете така!!!А колкото до свирките - ммм да, болна тема са, всеки може да има това, при условие, че знае как да си го поиска :)))Успех на всички

68

Indenver

преди 15 години

A те (жените) защо не ни правят комлименти на нас? Веднъж не съм чул нещо хубаво... като "ама как яко блъсна таратайката вчера, а? пич и половина"; "като кон си... и в двата смисъла"; "много ме кефиш как пиеш бира"; "с махмурлук винаги си много красив!"; "много си секси така небръснат"; "ама как готино плюскаш като прасе"; е такива работи, ние се радваме и на малкото... кхъм, дано някой не се чувства засегнат от написаното, с чисто хумористична цел е ;). Жените наистина редовно се стараят да са максимално хубави за партньорите си (е, няма да проверяваме всички, изключения винаги има), което си заслужава комплимента. Пък щом те са щастливи, и нас ни правят щастливи после... всичко е кръговрат :P.

67

scum

преди 15 години

ЕЕЕ тоя 26-ти изби рибата и готвачите в околността ... така не съм се смял от сума ти време

66

Христо Ясенов

преди 15 години

Ами мъжете просто не обичат да лъжат. Това е причината за спестяването на комплименти. ;-)

65

Svalq4

преди 15 години

do 64. Jenite iskat vsi4ko, a myjete davat vsi4ko za svirki. Idealno sa izmilseni ne6tata nali ?

64

муцуна

преди 15 години

ако наистина си добър *** ще ти правят *** и още как! Стига си се правил на интересен щото не си. всички жени искат всичко.

63

zizy

преди 15 години

абсолютно съм съгласна и подкрепям !! :)) аман от комплексари, простаци и всякакъв подобен тип ***. за мен това не са мъже :))) съжалявам :) а като зачетох коментарите започнах направо да се отчайвам :((както продължавам да се убеждавам, стереотипите са нещо страшно ! :) айде, лек ден на всички :)

62

galina

преди 15 години

v kraina smetka niama zna4enie kakuv pol sme hora,,. vseki normalen 4ovek se nujdae i haresva hobava komania, praiten razgovr i lubimata ili lubimia da zabeleji kolko dobre izglejdame i kak ni pravi adski happy tova, ..Jivota a kratuk i ni podasia dostatu4no nepriatni slu4ki , ne6ta koito nie nemojem da kontrolirame,,,,,, kolko struva edna dobra duma-ni6to.. a kolko ne6ta moje da promeni......................stiga prosteite i se sustezavaite koi e po-goliam tarikat i igra4.........niakoi den vsi4ki 6te polu4im tova koeto davame......

61

преди 15 години

Преди време някой ми беше казал: верно в BG всичко е по-евтино, цените, жените... Друг пък беше казал - вие в BG нямате богати хора, а само бедни хора с много пари. Някой сигурно няма да се съгласят нито с първото, нито с второто изказване, и аз като типичен българин, се успокоих с това, което ни учиха като малки: ние сме най-умните, най-хубавите... Ама от години нещо не го вярвам това...

60

преди 15 години

46 президент!!! :-D Иначе и аз на моя маж постоянно му разправям какъв е сладур,и си му готвя, и си го уважавам най- редовно. И той го прави същото за мен. Без готвенето :-) и си ни е супер. Не бих си го заменила заради дебеловрат :-) Той мен за дългокрака също :-)

59

Sve

преди 15 години

но всъщност според мен статията беше за това как една мила дума те кара да се чустваш по-добре, а не за сваляне на звезди, подмазване и прочее. Аз самата не се мажа от години, не съм суперкрасавица но не съм и грозна, харесвам се така и милото ме харесва, което е важното, той също не е от копмлиментиправещият тип, но ми става адски гот като ме погледне и каже нещо от сорта на "лелеее, ще те изтърва някъде" или "аз съм късметлия"! Забележи, не казва "Страшна си, прекрасна, красиви са ти очите... и от сорта, повечето мъже не обичат директните комплименти, а ти сама трябва да се сетиш ,в неказаните думи едва ли не, това им е лошото, гадините гадни :-))) А ние с милото сме от 5 г. заедно за това време не ме е видял развлачена и с ролки на косата вкъщи - това ми е съвета към девойките - никога не бъдете немарливи у дома, пък и е въпрос на естетика и самочувствие, ако вкъщи се чувстваш красива и мъжът до теб ще те намира за такава, да не говорим за навън! А пък комплиментите сами ще дойдат, научете се да ги чувате, а не да чакате стандартните думички, на мен ми отне малко време но се научих, мъжете не са трудни - ако са добре нахранени, оставени да играят любимата игра и най-вече нямат запор към излизане с приятели с твои верни обожатели, късмет и успех на всички дами, чао от мен!:-)))

58

Svalq4

преди 15 години

E nikoq ne kaza kak e s analnata lubov

57

cTpH

преди 15 години

Това е well known issue сред българските жени. Да изглежда зле у дома , имам предвид. Уви, единици са жените способни да бъдят възхищение с грим или без грим. Не ми се искаше да навлизам индивидуализъм и личен опит - в чалготека не съм влизал от може би 6-7 години? А в дискотека - поне 3. Виждам огромно количество колежки на работа на средна възраст 25-30 които ако не са станали час и половина-два за да отделят огромно количество време на външния си вид не биха и заслужили втори поглед , камо ли комплимент. Преди известно време на полу-пияна глава при съученическа сбирка, имахме огромен принципен спор точно относно флирта и комплиментите които очаква една жена. Въпреки , че има мъж. В един подходящ момент от спора си позволих да синтезирам цялостната теза на жените като "Ние сме ментални/умствени , това повдига нашето самочувствие". Повечето отговориха положително, с мотива и уточнението , че "Флирта не е изневяра" Достатъчно ;)

56

ivencetoooooooo

преди 15 години

v dne6no vreme na tez mai za ni6to ne stavat...takiva za glupaci,4e da im vadi6 dumite s 4ingel ot ustite....dobre,4e nie jenite si imame samo4uvstvie,ako 4akame to da doide ot tqh.lele ne mi se misli.......

55

еха

преди 15 години

Необходимо ми е само огледало - и сама мога да преценя дали днес външният ми вид е ок или приличам на вещица. Просто огледалото ми не ще да му правя ***, за да ми направи комплимент. Не мисля, че и всички мъже искат задължително нещо в замяна на хубавите думи. Обаче в това развратено общество не искам да си губя времето, за да преценявам дали мъж казва колко съм хубава, защото е вярно и го мисли или само за да ме и.з.ч.у.к.а. Честно казано по-спокойно ми е без подобни словоизлияния. А както съдя по коментаторите в този форум - явно доста мъже искат ***, манджи, подмазване, за да им се откъснат от акъла няколко сносни мили думи към жена. Доста са лесни и продажни тез мъже. Защото *** правя не за да получа комплимент, а когато ми е кеф и когато ми отвръщат също с орална любов. Манджи не готвя и не се подмазвам. Така че явно ще си остана без комплименти и само с огледало. За мой късмет. Комплиментите те карат донякъде да губиш реална преценка за себе си. Вижте мъжете, различни са, но опре ли до комплименти - ласкайте ги и са ваши. Доста жени пък наистина се имат за принцеси след дузина хвалби по техен адрес. От друга страна това им е хубавото на комплиментите - правят хората от двата пола принцове и принцеси, каквито не сме. Илюзията е хубаво нещо, но за кратко.

54

ахх

преди 15 години

Ихх тия ***...ми вземете си ги заслужете малко,а?Колкото до номер 42-браво за коментара!Напълно съм съгласна с теб!До номер 48- естествено,че няма да казваш на жена си през 5 минути колко е хубава и т.н.,но не мислиш ли,че ако наистина държи на теб и те обича няма да се възгордее и да хукне по мъже както казваш?Явно не си много сигурен,затова...А колкото до номер 51 подзоваващ се под ника сТрН - приятелю не е задължително една жена да изглежда зле когато си е у дома,няма значение дали носи пеньоар,анцунг,шушонки или тем подобни!Една жена красива ли е,е красива И С ГРИМ И БЕЗ. "Когато жената отива на работното си място тя изглежда по коренно противоположен начин - добре облечена /варира от спортно елегантно , елегантно до откровено секси излъчване/ гримирана е (твърде често с тежък грим). С две думи - изглежда добре."Извинявай обаче по твоите думи излиза,че една жена не е ли гримирана то тя едва ли не е ПЛАШИЛО???Явно досега си попадал,незнам,може би на чалга моми,та вкъщи да изгледждат на налагани с тиган след като си махнат тоновете грим ?Но само ти си знаеш... И защо пък всички жени,които се обличат с анцунг да са мърли?Това изобщо не е вярно!Едно е да се чувстваш КАТО *** заради мъжа си,а съвсем друго е да СИ такава.Е явно ти си се наживял на "мърли носещи анцузи"ама замисли се дали проблема не е в теб мъжо :D И също така една жена чувства ли се добре-обичана,харесвана,то и изглежда така. И за тези *** пак ще се повторя-ТРЯБВА ДА СИ ГИ ЗАСЛУЖИТЕ!Егоисти! ;)

53

Бай Иван

преди 15 години

Явно правите много здрав секс :-D

52

cam

преди 15 години

Като чета всички тези излияния, за 100-тен ...неее 1000-ден път се уверявам,че съм сред малкото жени успяли да открият точния мъж в живота си и съм благодарна на Бога за това.Той не е модерният днес дебеловрат мачо...не е и с тлъста банкова сметка...но с общи усилия живеем добре и ни е хубаво вечер у дома.Ииии не бих го заменила за никой друг.Мъже много,но сродната душа е само една.

51

cTpH

преди 15 години

Проблемът сред българските жени е повсеместен. Говоря за обвързаните такива, които живеят със съпрузите/приятелите си. Жената у дома е често с пеньоар, анцуг, дебел пуловер, шушони, не е гримирана. С две думи - изглежда зле. Когато жената отива на работното си място тя изглежда по коренно противоположен начин - добре облечена /варира от спортно елегантно , елегантно до откровено секси излъчване/ гримирана е (твърде често с тежък грим). С две думи - изглежда добре. При тези обстоятелства , твърде нормално , жената получава комплименти на работното си място или навън , но не и у дома. Това поражда нейната ментална и морална незадоволеност от собствената половинка и внезапен интерес към колеги и мъже извън дома. Така се стига и до изневяра , раздяла и прочие. Ясно ми е какво би отговорила семейната жена , жената-домакиня на този пост. Спестете си го. Вие трябва да сте хубави за мъжа са за да очаквате комплименти от него. Почти никой не харесва мърли облечени в анцузи. Особено ако е живял с тях години наред. Дерзайте и наблягайте на свир*ките