80

преди 15 години

ти си ненормален,газът си е руски и ще го продават на цена каквато им изнася друг е въпросът,че България не си е осигурила друг енергиен източник на природен газ,трябваше да обърнем сериозно внимание на Иран,а нашите американоруски дупедавни политици игнорират тази държава,а цените на петрола и газа ще си растат през годината защото просто монополистие няма да го допуснат да има дълъг срив на цените на борсите,това е просто ако ти имаш една стока която другите нямат но се нуждаят от нея ти ще искаш максимална цена за да спечелиш най много

79

boristodorov56

преди 15 години

Колкото и да въртят, както и да го усукват ГЕСТАПОВЦИТЕ от КРЕМЪЛ - цените на патролните продукти няма да ос-танат същите като от лятото!Идва време за фалит на цялата политика на Путин.Когата змията умира хапе най-жестоко!Това обаче, не оневинява нашите еничари от КДС и тай-ните служби, които съсипаха държава, икономика и бъдището на цял народ!Слепците - вече прогледнаха!

78

преди 15 години

LIATOTO SLED VOINATA V GRUZIA,MNOGO SE PITAHA-KOI E SLEDVASHTIA.E SEGA E IASNO-TOVA E T.N. DARGAVA UKRAINA.RUSNACITE SHTE IA CEPNAT I OKOTO IM NE MIGVA-ZA DA SI ZASHTITIAT PODAVANETO NA GAZ.A TAI KATO UKRAINA E RACKANA OT SVETOVNOTO ZLO-USA,SHTE PRODALGAT DA PREDIZVIKVAT RUSIA I V EDIN HUBAV MOMENT UKRAINA PROSTO PRESTAVA DA IA IMA-E LVOV MOGE I DAGO DADAT NA ZAPADA DA SI GO CUKA V GLAVATA-OSTANALATA CAST MINAVA KAM RUSIA I VSICKO SE OPRAVIA.AMIN DAI BOGE......

77

SAPATA

преди 15 години

Румен Овчаров: Цената на природния газ е икономическа, а не политическа категорияОт 29 септември 2008 г.Природният газ е ресурс преди всичко за няколко индустриални предприятия в България, населението и топлофикациите ползват едва около 25 % от общото количество. Не е много разумно държавата да продължава да плаща чрез дружеството си Булгаргаз и да пълни джобовете на няколко големи частни компании, при това чуждестранни. Още повече, че цените са икономически, а не политически категории. Това заяви при посещението си в Добрич бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров. Цената на природния газ се определя от тази на ресурсите, на петролните продукти в средиземноморските борси. Тя не може да е каквато ни се иска. Цената на торовете още миналата година скочи от 350 лв. на 600 лв. Производителите им трябва да са по-умерени и да не плашат българите с увеличение, което те вече са направили. Компенсациите се дават от правителство и в социалния пакет има специално предвидени суми от 100 лв. за най-бедните 360 000 български граждани, каза още Румен Овчаров Нямам нищо против да ме подслушват, ако става въпрос за престъпление или нарушение на законите. Но ще искам най-тежка отговорност за тези, които са прибягнали към този метод за раздухване на вътрешнопартийни интриги или за опити да бъде затворена устата на известни журналисти. Недопустимо е в една нормална европейска държава да се случват подобни неща. Имам доверие в ръководителя на ДАНС и се надявам, че виновните ще бъдат наказани. Трябва да престанем да използваме службите за сигурност по посттоталитарен начин не за борба с корупцията, мафията и тероризма, а за раздухване на интрижки, категоричен бе депутатът от Коалиция За България.

76

VAZDUHAR

преди 15 години

TI SI PRAV . TOVA E VOJNA I TI SI NA STRANATA NA GUBESHTITE . NORMLNO ZA PLOSKITE MOZACI . IZOLIRAJ RUSIA . AKO NE MOJESH ,POMOLI NJAKOJ DRUG DA JA IZOLIRA . JELAESHTI MNOGO . AMA NA NIKOJ NE MU STISKA !....... MISLJA , CHE NJAMA DA MOJESH DA SPRESH RUSIA . ZAEMI SE S NESHTO DRUGO .

75

ОПЪЛЧЕНЕЦ

преди 15 години

Всичко е отново прах в очите, всичко е нагласено, всичко си е за южния поток, едни продават, други доставят... а на трети не им се нрави, искат парче от баницата... Запитайте се: - Какво прави Първанов ден преди кризата в Тюркменистан и Турция... върна се и ето Ви ГАЗОВА КРИЗА... отговорете си на този въпрос...

74

Йордан

преди 15 години

Газпром е предвидил подобна ситуация,хайде на съд,да ама кого да съдим?Фирма'Рога и копита'-посредника в сделката,хем БСП си вземат комисионната,а ти Българино стой на студено и в къщи ,защото си си го заслужил!Налято ще се стоплиш на Бузлуджа !Е ,майко моя, Родино мила !!

73

Аз

преди 15 години

Това е война срещу Европа и Украйна - оръжието е газа! Необходима е максимална изолация на Русия.

72

VAZDUHAR

преди 15 години

UKRAJNA NE E NEZAVISIMA DARJAVA , A MARIONETKA . AKO TI RAZBERESH TOVA SHTE RAZBERESH ZASHTO IMA GAZOVA KRIZA .UKRAJNA I RUSIA NJAMAT NIKAKVA POLZA OT GAZOVA KRIZA . SASHTOTO VAJI I ZA EVROPA .DRUGI IMAT POLZA OT TOVA , NO KAKVO DA TI OBJASNJAVAM -NE MI IZGLEJDASH MNOGO INTELIGENTEN , CHE DA GO RAZBERESH .

71

izotzadze

преди 15 години

Тоя Милер нито е президент, нито е премиер, а шеф на фирма. Нивото му е много ниско, да си позволява да нарича президент на независима държава крадец и пр. простотии. Ама като шефовете му си мислят, че като удрят с обувки по масата и като псуват и лъжат, нещата ще се оправят.?!?! Бумерангът се завръща с огромна сила. Скоро. И не по кината.

70

vlado

преди 15 години

Като се иска дупе за да си независим,що не си пишеш името?За това и нашата дьржава е "независима",щото има много като вас!НИе ли ще оправяме Русия и международните отношения?!Унгарците комунисти ли са,като сьдят украйна?!

69

rogue

преди 15 години

Във връзка с кризата с газа, основния доставчик на газ за българия OVERGAS ще си сменя името на GAS OVER

68

rogue

преди 15 години

Руснаците отдавна демонстрират по всякакъв начин, че Украина не е държава. Мачкат ги при всеки удобен повод. Сега им изтече договора за доставки на газ на ниски цени. Украинците се мъчат да избият това чрез цените за транзит. И ние им сърбаме далаверата.

67

Желязко Желев jele

преди 15 години

..............Правителството не пада.Р.Овч.... е неиде на плажа.Няма да се оправим скоро.И какво тук са ни виновни руснаци и украинци.

66

rogue

преди 15 години

Руснаците отдавна демонстрират по всякакъв начин, че Украина не е държава. Мачкат ги при всеки удобен повод. Сега им изтече договора за доставки на газ на ниски цени. Украинците се мъчат да избият това чрез цените за транзит. И ние им сърбаме далаверата.

65

преди 15 години

Ехото на Москва: Засилват се антируските настроения сред европейците10 януари 2009 | 10:22 | Москва. Засилват се антируските настроения сред европейците, коментира днес радиостанция Ехото на Москва. Участници в протест в Сърбия изгориха публично руски флаг. Както отбелязва британската преса, това е сръбската реакция на продължилата газова криза, която заплашва да остави без парно над 100 хил. домакинства. Поради прекратените доставки на газ замръзват не само в Сърбия. Съобщения за проблеми в топлоснабдяването постъпват и от България и Босна и Херцеговина. На 14.януари. в България свикват митинг-протест срещу Русския терор наложен над българския народ, и недоставянето на Газ за България. Протестиращи от Варна също са запалили Руското знаме, но след среща с консула до ексцесии не се е стигнало.

64

SAPATA

преди 15 години

Естествено е, че други аргументи нямаш.Ще ми се да ми го кажеш лично.В присъствието на адвокат, естествено.

63

nikzZ

преди 15 години

"Има нещо гнило в Украйна!" Там става нещо, лично мое мнение е че се мъчат да скрият нещо от Русия...от цялата работа половин Европа МРЪЗНЕ! Дано не се вземат по-драстични от Евроцентралата, че проблема който го имаме в момента, може да ни се струва прашинка в сравнение с това, което могат да направят дивите руснаци! Мирише ми на бооой... :/

62

преди 15 години

И двете страни са наакани, Русия има маниакален диктатор с мания за империя, Украйна пък е едно постоталитарно блато, където няма държава, а само крадци като К*У*РВА*ТА Тимушенко. Затова няма договор, защото и двете страни са *** кочини, където народа няма думата.

61

преди 15 години

И двете страни са наакани, Русия има маниакален диктатор с мания за империя, Украйна пък е едно постоталитарно блато, където няма държава, а само крадци като *ТА Тимушенко. Затова няма догово, защото и двете страни са *** кочини, където народа няма думата.