184

nafarforii

преди 15 години

,stanishev,goce,dogan-da gi izmetem na 14

183

аз питам..?

преди 15 години

къде са сега 3-ти и 4 ти блок на Козлодуй ,..,а???къде са ??? -във дворците и лимузините на доган,австрийския наглец и компания..там са..!!!(((

182

патриот

преди 15 години

това е истината...-партизани по горите и снайперисти по покривите....и кога се разбере за някоя продажна корумпирана алчна гад/политик/ - куршум за него и семейството му....тогава да видим кой ще краде..!!!!

181

Гражданин-гласоподав

преди 15 години

абе тея *** нещастни до кога ще ги търпим...изкрадоха и резерви и всичко,само обвиняват кого ли не за некадърността си ,дори и собственния си народ понякога,тройна протурска-*** клика от крадци и мишоци..!! ХОРА ...,БЪЛГАРИ..трябва да направим нещо ,не може повече да ни унижават и да ни казват нагло...-търпете още малко,свийте си коланите още малко...!!! на 14 януари се събира митинг на протеста пред парламента ,без партии и идиотизирани кандидати за власт....нека излезем всички които можем,такситата да блокират колкото се може повече центъра с клаксони...ако трябва и слоновете от зоопарка да докараме ....да ги накараме да се *** в мерцедесите си....Хора....ако сме народ който иска по добър живот за децата си -ще го направим..!!!!!

180

ццц

преди 15 години

"България жертва на нам ко си там". Тва малко като "Българино, ти да не мислиш, и да не си помислиш, че си жертва на собствените си *** управници! Нееее. Ти си жертва на разни далечни работиии! На некви си ти там дет са карат и не моат са разберат ръишли"

179

Tok

преди 15 години

Хамстер! поне не стой до герба ако обичаш. Може ли преди да ми спреш тока да ми пуснеш една песен на Алла че ми липсва? Какъв ще бъде режима тоя път 3 към 1 или 2 : 2?

178

Желязко Желев jele

преди 15 години

............Един ден без газ и нададоха вои.Ами ако сме във воина.Тоя цирк го гледах 96/97. Има зърно-няма го.Има резерв ама го няма.И осъдени до днес няма.КОИ бе мисли за два дена напред.Те Украина и Русия взеха да правят преди години тия номера.Но това цялото е цирк на нашите маимуни.Украина заяви преди месец,че спокоино ще изкара зимата и без Руски газ.Топ политиците ни и топ шпионите къде спаха.Това е само лично мнение -президент и премиер в затвора за дълго.Те ще кажат за другите които да им правят компания.

177

VAZDUHAR

преди 15 години

RUSIA E SILNA I SPRAVEDLIVA I IMA GAZ ! AKO MRAZITE RUSIA , NE I KUPUVAJTE GAZTA ! KUPUVAJTE JA OT DRUGADE NA DVOJNI CENI . TOGAVA SHTE STE NEZAVISIMI OT RUSIA . RUSIA I SEGA VI PRASHTA GAZ , NO VASHITE BRATJA FASHISTITE OT UKRAJNA VI JA IZSMUKVAT POD NOSA . ZNACHI STE TAPI GALFONI !!!

176

преди 15 години

Ti si kuku. Pensionerite, koito glasuvat po 4ervenata biuletina otdavna jiveiat bez parno i sa kaleni w borbata.Ste izpukat boinata grupa Lozenec vo glawe sys Partiiniot sekretarin Haifan Kostof i kompaniq. Caro ima da si klade ogyn s kloni ot gorite. Ahmak Tigan s trupi ot planinite. a nie s teb greshniko ste mrem s decata si okolo poslednata kle4ka kibrit.

175

преди 15 години

В такъв момент изкушава единствено мисълта, че първите замръзнали може да са именно червеният електорат от потомствени мързели и непрокопсаници, пенсионери-мазохисти без достойнство, продали душите си на червената чума, и всякакви прошлеци, които държат в плен на ината и глупостта си цялата държава.

174

репортер

преди 15 години

Още по-тежка от жан-виденовата зима идва и то много скоро - до една седмица...А тази ултра тежка зима е така наречената серГЕЙОВА зима! Правете му сметка още веднаж ако гласувате за *** и новата мафиозка партия на Гоце.

173

преди 15 години

Газовата криза в България е последица от управлението на демократите в България през последните 18 години, с малко помощ от братята демократи от Русия и най-вече демократите от Украйна разбира се.

172

krkrkr

преди 15 години

*** вън от България !

171

rusnak

преди 15 години

DGD mom4eta

170

преди 15 години

Айде да ни е честита Виденовата зима 2. Почна се...

169

Калин

преди 15 години

Серго го нема натискасе на топло взето на аванта с някой от другарчетата си.Тук са му фенките.Милено мари я се скрий някаде.

168

преди 15 години

ДА ИЗПРАТЯТ Румен Овчаров-тази чиста и непорочна душа, той може да гарантира газа за България до края на хилядолетието...

167

Калин

преди 15 години

И за това трябва да отворим АЕЦ Козлудуй и за това да изградим АЕЦ Белене да наливаме средства?Цялата страна поколения да изплаща градежа им това е глупаво.Страната има нужда от атомна енергия до толкова,колкото да си покрие нуждите.Няма кой да ни вземе произведената ел енергия.Можем да направим единствено така,колкото да смекчим енергийната ни зависимост.България е малка страна при това обладана от комунисти.Нито ТЕЦ-ве са ефективни ние нямаме природни богатства,Тец и не произвеждат неоходимата енергия ,която може да ни оправи положението това е абсурд поредната глупост на разни .Няма кой да да ни дава без пари въглища.Те само тровят.Изоставаме в всяко едно отношение с подобни приказки да подържаме АЕЦ и Тец-ве в нормалните страни това го няма.Отностно квотите ами дали си наясно,че БГ-тю не може да произведе необходимите квоти и те намаляват всяка година.С 10 крави на село в западнало помещение земеделие не се прави.*** отровиха тази страна за съжеление и продължават.Защо няма газова криза в Германия и Италия тези страни вземат газ околко 25 процента от Русия.Останалото от другаде.Ние сме в тотална зависимост и от Русия и от Украйна от Румъния от Беларус ами да блогадарим на другарите на БКП управляващи ни и днес.

166

преди 15 години

че комунистите са виновни за всичко...особено за сутрешния запек!Серго, тука ли си още???!

165

преди 15 години

как най лесно???се сваля комунист от дърво?Като прережещ въжето разбира се