12

А.П.

преди 2 часа

Селска диктатура над гражданите

11

Анонимен

преди 3 часа

15. Не са търсили под дърво и камък дънки Леви'с16. Не са давали една седмична заплата на родителите си за касетка с Deep Purple и Rainbow

10

Анонимен

преди 3 часа

13. Не познават понятието "Кореком" - сега всички магазини изглеждат така!14. Не са висели по 2-3 месеца на есенни БРИГАДИ - в мизерни условия, и още по-мизерно заплащане!

9

Анонимен

преди 3 часа

9. Не са чакали 10-12 години за жигули. 10. Не са се редили на опашки за 75 килограмов "цветен" телевизор с избелели цветове "Радуга" или "Електрон"

8

Радослав

преди 3 часа

Младите не гласуват защото: 1. не кълват на социалистически лозунги и носталгия! 2. Няма партия която да предлага смислени неща които да касаят младите, агитацията е насочена все към пенсионери, социално слаби и държавни служители. 3. Няма никаква предизборна агитация защото политиците се срещат само с членове на партията и бягат от града преди да ги срещне нормален гражданин. 4. Не виждат за кого след като след избори вчерашните врагове лягат в една постеля.

7

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 5 КОИ политици?

6

Анонимна

преди 3 часа

До 1 комент: А ти не разбра ли, че е зползваме юдео-ционисткото нещо (каквото и да означава това) за собствено облагодетелстване, пречупено през собствения ми кеф, за собствения ми кеф?

5

Анонимен

преди 3 часа

Сериозен ли е този въпрос? Погледнете политиците, какво сътвориха последните години и какъв цирк са в парламента. Ако пак те можете да намерите отговора, значи сте по-зле и от тях!

4

ЗАЩОТО

преди 3 часа

СА 3-4 ПОКОЛЕНИЕ ЛЪГАНИ

3

Анонимен

преди 3 часа

До Майната му на С.Паси Мaйнaтa на ВВП

2

Анонимен

преди 3 часа

1. Не са се редили на опашки за хляб, мляко, шпеков салам, маслини от 5 часа сутринта.2. Не знаят какво е режим на тока 2-2 или 1-33. Не са чакали с месеци виза за чужбина.4. Не са тръпнели в очакване дали ще им издадат ИЗХОДНА виза.5. Не са купували "на черно" чудовищно скъпи жизнено необходими лекарства за близките си.6. Не им се е налагало да чакат за бележка, че могат да кандидатстват във Висше учебно заведение.7. Не са гледали всеки петък вечер съветска телевизия.8. Има още 40 точки

1

Майната му на С.Паси

преди 4 часа

Не разбрахте ли от личния си опит, че за когото и да гласувате, ако оставате с мислите си вътре в (роби на) световната -- юдео-ционистка, матрица, сте обречени на мизерия до смъртта си, понеже ... не сте юдеин?!