17

Анонимен

преди 2 часа

охохо, като си установя дикатурата един ден ще разстрелвам по трима журналисти ежедневно, докато се научат да се придържат към истината.

16

Истина

преди 2 часа

Вярно е че изобщо Няма "Палестински" народ, език, територия, права над Еврейската Земя Ханаан, лъжливо наричана от антисемитски престъпни окупатори като римляни,Ливанци, Йорданци и др.арабски терористи от много техни над 20 арабски ислямски държави, престъпни групи пратени да окупират,тероризират, ограбват с измами, терор и политически ООН машинации 1! свята Земя на Божия избран народ Израел дадена от Бог само на евреи за вечно наследство. А "Палестинци" дори нямат буква "П" в арабската азбука!

15

Анонимен

преди 2 часа

До До лъжецът 9. С голяма доза вероятност си абсолютно ненормален.

14

До лъжецът 9

преди 2 часа

Истината е от Бога и които я говорят имат Божията мъдрост, а само безбожните злодеи каквито са лъжците като теб използват обиди, лъжи ,клевети за да извратят правосъдието като заменят истината с лъжи и обръщат с главата надолу съда като оправдават престъпниците, каквото са ислямските Арабски терористи- престъпен контингент от 22 арабски/ 56 ислямски държави, лъжливо наричани "Палестинци", по лъжливото римско име на дадената от 1! Истинен Бог Земя Ханаан само на Неговия свят народ Израел!

13

00-11

преди 2 часа

И къде са Санкциите??? Къде е Международното Политическо Осъждане на свтовните Лидери и Международни Правителствени и Неправителственни Организации??? "Тишина, тишина..., само тя ни остана сега.." Из песента на Васко Кеца.

12

Хххх

преди 2 часа

не мое да бъде...я проверете пак...сигурно са криели теторист в багажника на колата...или те самите са потенциални терористи...оня чифутскиягьонсурат няма ли да излезе с хартийка в ръката да казва че са намерили писмо в колата на журналистите което да покзва че са терористи..P.S.Те и преди са убивали журналисти ....така че нищо ново..убийчифут спаси журналист

11

До антисемита 7

преди 2 часа

Всичко което си казал са нагли лъжи и лъжливи клевети срещу Божият праведен свят народ Израел, който 1! винаги говори само истината заедно с праведните приятели на Израел, като истински християни т.к.сано Израел познава Истинския Бог и знае че лъжите и клеветите са дяволски дела- грехове срещу Бог и водят към ада! А всички антисемити като нацисти, комунисти, ислямисти са управлявани от дявола корумпирани лъжци, нагли клеветници, убийци и крадци, които лъжливо приписват своите дела на Израел!

10

Анонимен

преди 3 часа

Да, но са убити от еврейски, готини ракети. Демократичният свят може да измънка с половин уста, че осъжда Израел и толкова.

9

Анонимен

преди 3 часа

"Арабите имат 22 държави от 56 ислямски, но пак окупират, тероризират ограбват Израел" - Това изречение води класацията за тъъпoтияяя тази седмица! Израел е окупирал цяла Палестина, Голанските възвишения (които са на Сирия), пустинята на юг, която е на Египет, сега окупира Газа, последно започна окупация на Ливан, т.е. нито една арабска страна не е окупирала нищо еврейско, а евреите окупират арабска земя. Израел тероризира целия регион!

8

Ислямисти=Лъжци

преди 3 часа

Иран Ливан, Сирия Ирак Турция Палестинска автономия и др. ислямисти джихадистки режими се управляват от терористични групи като Хизбула ООП Хамас Джихад ИДИЛ АлКайда Египетско братство и др. измамни корумпирани престъпни организации, които разчитат само на лъжлива пропаганда терор и милиони подкупи от ООН ЕС за престъпленията си които ограбват чрез измами като наричат терор групи "партии" и министерства, много от журналисти социални работници са членове на терор групи вкл ООН протерористи

7

Анонимен

преди 3 часа

Израел иска да заглуши гласа на хората които имат професия да показват истината. Страх ги е, че журналистите ще снимат видео, ще покажат на света варварските постъпки на евреите. В страни като България журналистиката показва само угодното на Израел, защото медиите почти всички са собственост на евреи. А другите само преписват от тях. Журналистиката извън Европа и САЩ обаче показва много по-различен ъгъл. Показва неща които се крият в Европа и в България. Израел са варвари!

6

Ислямисти=Терористи

преди 3 часа

Всички управлявани от терор.групи режими като нацистки, комунистически ислямски са корумпирани продават истината за пари, постоянно лъжат, клеветят невинните си жертви и идеологии им са измамни, скрити зад фалшиви религия за прикритие на сатанинските им зли цели и престъпни безбожни дела - да измамят, заколят, погубят и ограбят всичко за тях, макар да имат много повече от жертвите им като Русия от Украйна, Арабите имат 22 държави от 56 ислямски, но пак окупират, тероризират ограбват Израел

5

Анонимен

преди 3 часа

Дано да са от русия днес, те са тролеи под прикритие

4

Анонимен

преди 3 часа

Германия вчера отпусна 200 млрд долара помощ за Израел... Щатите пък да не говорим. Но после пищим срещу Русия... Лицемерието е колосално!!!

3

Анонимен

преди 3 часа

А дали е така, кой ще ми каже.

2

Анонимен

преди 3 часа

Някой от Свободния свят няма ли да се възмути, бе? Санкции, пари и оръжия за ливанците, това-онова? И министър-председателя им всеки ден по новините, как го посрещат из Демократимните парламенти, с ръкопляскания, като Зелето. Язовци двулични.

1

Галя от EmbassyTO

преди 3 часа

Накратко : само перучката има право да убива безнаказано. И ес пес да е с широко затворени, но демократично гремирани очици