26

ПП-ДБ

преди 52 минути

ПП-ДБ да не се перчат, ами да вървят да целуват ръка на Бойко, че само той може да ги спаси. Че и някой кокал може да им даде

25

художника

преди 1 час

А бе не мога да го разбера българина. Всички са против ПП-ДБ щото се коалираха с ГЕРБ и били мошеници ламтящи за власт. Да де, ама в същото време същият българин гласува за ГЕРБ. Що бе и-дио-ти, хем обвинявате другите- хем точно вие гласувате за ГЕРБ? А де де???

24

Наско

преди 1 час

Блокаж между престъпници!

23

Анонимен

преди 1 час

Не заблуждавайте хората,процентите на ГЕРБ и възраждане са верни ,но за ПП не да....ПП след изборите че имат 4..5%.интрресно и трите телевизии показват 15%за ПП ,лъжи и половина )))))

22

ГЕРБ/СДС Е ЕВРОПА

преди 2 часа

КОЙТО Е ПРОТИВ ТЯХ Е ЗА ЕВРАЗИЙСКИТЕ ОРРРРАНГУТАНИ......ПП ДБ - ТАМ ЛИ ИСКАТ ДА ПРАТЯТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, ТА ВИНАГИ СА СРЕЩУ ЕВРОПА?

21

Анонимен

преди 2 часа

17 А, вече не минава номерът, оставете ни да правим каквото си искаме, защото ще дойде Възраждане, например. Никога измамниците и неможачите от ПП,ДБ. Тяхното място е в левия сектор. Пълзи информация, че ПП,ДБ тайно разговарят с ДПС на Даган, Възраждане и БСП.

20

Анонимен

преди 2 часа

Да е честито третото място на шарлатаните ПП,ДБ! Все така, надолу.

19

Мария

преди 2 часа

И кой го прави тоя блокаж? Слугите на ДС и олигарсите ППДБ На тия избори няма да стане но на следващите Пеевски ще имате всички негодници Тия номера вече няма да минават с ултиматуми и рекет На нормалните хора им писна да ги разиграва разни посредствени мошеници

18

Анонимен

преди 3 часа

Не е вярно. След години борба срещу ГЕРБ ДПС се разапдна, т.е. моделът Борисов-Пеевски не издържа и поне в политическата сфера той не може да функционира. Този рахатлък, който ГЕРБ имаха до 2020 г. изчезна и ПП-ДБ има своята полезна роля в това отношение.

17

Сега

преди 3 часа

Не хулете ППДБ защото ще дойдат партии които могат да ни изкарат от ЕС и да ни пришият към БРИКС с единна тяхна валута и като няма евро ще одите да пазарувате в Москва а не в Париш ,Лондон или Виена

16

Анонимен

преди 3 часа

На тая госпожа кой и плаща да повтаря това,което други преди нея са казали?Защо всички не оставят народа сам да избира,а му внушават кое е правилно и кое не?

15

Хвана ги страх!

преди 3 часа

ПП-ДБ и приятели са в страшна паника, защото зад нагласените временни резултати картината е съвсем друга и критична за тях! Те разкриха лъжовните си физиономии, гласувайте за доказано десните коалиции "Синя България" и "Свободни избиратели"!

14

Анонимен

преди 3 часа

ППДБ са мноого малки вече, не важат и още не са го разбрали, проявиха политически дебилизъм и сега ще играят втора лига!

13

Анонимен

преди 3 часа

Демек - гласуваш за кирчу, кокорчи, парапета, дългоносия и жена му или който и да е друг от отбор роозови пони и получаваш боко и пеефски хахахха

12

Ами тя хубавица бре!

преди 3 часа

Избръснала веждичките, друго не се вижда! Аа, тя коментирала някаква социология, ами не ме интересува! Тогава чао!

11

Анонимен

преди 3 часа

A coцuoлoruчecka areнцuя "Гaля", kakвo cъrлacyвa oт kъмтo nocoлcтвoтo?

10

Анонимен

преди 3 часа

K4KA! БОИКО ШЕ ГИ РАЗМАЖИ!

9

Анонимен

преди 3 часа

двама не стигат, трябва и трети, къде е Пеевски?

8

Анонимен

преди 3 часа

Петък следобед е. Преди избори. Съобщeние от банкaта ми, че от средата на декeмври спирaт разплащaния в местна валута.И в какво по-точно ще рaзплaщането?

7

Прави ли ви

преди 3 часа

впечатление как всички ревът, че трябвало да има редовно правителство... интересно все хора, които са на партийна хранилка. На мен правителство не ми трябва, то е вредно за мен, редовия гражданин. Никой не отразява интересите на над 70% от гражданите на републиката, следователно няма да има и гласуване. Сами се избират тия мbpшu, никой нормален не ги подкрепя, разчитат само на купен глас и балъци от чужбина.