16

ПроСоТо

преди 3 часа

Прословутата сага " Батко и братко" която докара Тиквата на власт явно възкръсва с пълна сила.."едно си Мутра знае това си прави"..

15

Анонимен

преди 3 часа

10 А АЗ ВИКАМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ВЪН 10 И ТЕХНИТЕ ПЛАТЕНИ ВИКАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АЛА БАЛАТА ВИ СВЪРШИ БОЖКОВ Е СВОБОДЕН ЗАКОНИ ПРАВИЛА В ДЕЙСТВИЕ

14

Анонимен

преди 3 часа

До 9 обиди лъжи злоба омраза на едни постоянни под всяка статия ПИТАМ ДОКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВАША НА ШЕПА ШАРЛАТАНСКИ ДРАСКАЧА НАЕТИ ТОЛЕРИРАНИ ТОВА КАК СЕ НАРИЧА

13

Анонимен

преди 3 часа

Пътищарите и зърнарите да се обединят и да гласуват за корумпетата на изборите

12

Дрогирани тикви

преди 3 часа

Ем безбожно скъпо, ем некачествено, ем все за наши момчета!

11

Шефа

преди 3 часа

Те затова Борисов не прави правителство и плюе по експертния кабинет ,ами той си има служебен кабинет и с него си върти далаверите !

10

Чукча писател

преди 3 часа

Тези вместо да организират безпроблемно гласуване, вижте ги с какво се занимават в 12 без 5. Хора. Гласуване му е майката и то задължително.

9

Анонимен

преди 3 часа

Да изгоним веднъж завинаги герберастите крадци на 27-ми.

8

До Анонимен 7

преди 3 часа

разрушен ти е мозъка гробаджийски, освен да крадете друго не сте направили. цялата злоба е сега защото псевдоканадците се опитаха да ви избутат от хранилкатаи донякъде успяха.

7

Анонимен

преди 3 часа

Това е най голямата хранилка на ГЕРБ-ДПС на Бойко и Делянчо, безогледно ни крадат! Хора мислете.

6

Анонимен

преди 4 часа

Кое му е скандалното Глупости невиждани Скандално е че 4 години цялата инфраструктура на България се руши и парите предназначени за тази дейност ги няма това е скандално КОГО ще лъжете и Докога

5

Анонимен

преди 4 часа

пеевски?

4

Анонимен

преди 4 часа

Всичко е законно бе! Що риветИ не е ясно. Законът позволява, даже се насърчават рамковите споразумения. А те са си споразумения /делкане на баници/, ама рамки нямат, да си го кажем направо. Образецът е по ЕС, затова - тихо! Кучето обаче е заровено на мястото, където е определена прогнозната стойност.

3

Анонимен

преди 4 часа

Плешивото човече знаете ли защо прави така.За да накара другите фирмаджии да се организират и да заведат дело срещу България.Което най-вероятно ще спечелят.И след като спечелят ЕС спира процедурата.Като спре процедурата няя пари.А мишока е сключил договор.Ще плаща неустойки на тия с които е сключил договор. Те ем ще излапат едни 100-200 а защо не и 300 милиона неустойка.Хем ще имат 0 лева разходи. Ама него не го търсете щото вече ще е пенция-милионерче. Та така.

2

Чекмеджан

преди 4 часа

Е как ще платя 20% горница над бала мур ниците, които все още гласуват за крадеца? За това са тези поръчки с такива изксквания - за да спечели моят обръч от фирми

1

Анонимен

преди 4 часа

Яко крадене по веригата и накрая Амет скача с гамашите върху топлия асфалт положен върху дупката...