18

По хубаво е

преди 1 час

Човек да шмърка хубав кокаин отколкото да работи на български робовладелци червени бизнесмени и мутроработодатели.Междодругото вие в България кокаин не сте виждали всичко ви е гадна мешилка.Минаваща през 10 ръце включително на полиция и служби които са в играта с наркотиците.

17

THE GREATBRITAIN

преди 1 час

България е държава на Д1рти комунисти кръвосмешенци.

16

UK Citizen

преди 2 часа

От българи знам че в България ако не се друсаш ще превъртиш.

15

The Land Lord

преди 2 часа

Лъжат аз си употребявам постоянно кокаин и нищо ми нема.Да не стада дума за Цългария след употреба на гадна синтетика?!

14

Руси

преди 2 часа

Нелепа статия писана от някоя леля сякаш. Абе аз ли да ви уча ,че кокаин не убива бе. Убива гадната мешилка и примеси дето слагат знайни и незнайни черни дилари. Демек коката може да я взимаш 50 години и нямаш проблем ,но ако взимаш некачествено те убиват.

13

На Боко Чекмеджето

преди 3 часа

На Ш и б ания остроФ няма кока. Няма как да влезе. Митничарите на Краля са неподкупни! Няма как! Значи се произвежда там!

12

Христо Христов

преди 3 часа

Колко евроатлантическо!

11

от БАН

преди 3 часа

Сега трябва да ме боли грездея и за тия кръвосмешенци ли? Кажете статистиката за дрогата в Буркина Фасо например. Тия са ми по-симпатични.

10

Анонимен

преди 3 часа

Трудно е да се каже че е точно от кокаинът. Истината е че местните пият като разпрани и тва го ползват за да изтрезнеят бързо.Всеки доктор ще ви каже че комбинацията от седативи (алкохол ) и стимуланти (дрога) на дейли бейсис както в Англия води до сърдечен арест по некое време.Абе да се оправят бе всеки си носи глава на раменете ше ги еа в тъпите наркомани ше ги еа.

9

до 9

преди 3 часа

А ти какъв се явяваш? Началник смяна в склада на западна фирма с 4к заплата на чистачка или?

8

Анонимен

преди 3 часа

Англия е потъващ кораб. През 2023год най-популярното мъжко име е Мохамед. Деца не правят. Мъжете им са нехранимайковци, наркомани, алкохолици и тук там някой читав. Аз съм им сложил хикса.. Франция и Англия - великите империи. Отидете в столиците им да видите каква гнусотия е

7

до 3

преди 3 часа

Дори в Русия има водка от фекалии. Едно време, когато Германия е превзела половин Русия, и са се молели за помощ от САЩ, благодарение на която изтласкват Германия, се е правела водка от ферментирали фекалии. Така са преживяли войниците. Друго е нямало. После идва американската помощ и тръгват напред.

6

Анонимен

преди 3 часа

В ЮК ако не друсащ ще превъртиш!

5

УНИЖАВАМ русофили

преди 3 часа

Аз съм хомосексуалист и се гордея с това бе копейки вмupucaни

4

До 3

преди 3 часа

Искаш ли пак на баща ти от rЪзЪ в твоите ycтенца както си е по стара ваша семейна традиция бе тpaH3истор?

3

Анонимен

преди 4 часа

Така е. В голташка Русия с 15 години по-ниска средна продължителност на живота хората заспиват вечен сън над външната тоалетна след злоупотреба с лосион за вана, а евроатлантиците си отиват в мислите си след употреба на луксозна дрога. Факти, факти.

2

Анонимен

преди 4 часа

Кеф цена няма :)))

1

Анонимен

преди 4 часа

Колко евроатлантическо