20

Наблюдател

преди 2 часа

До македон А ти бе, чедо марсианско! Що го дириш из българските сайтове и при това пишеш и словоблудстваш на развален български език! Я марш обратно в Белград, мръсен предател такъв!!

19

Анонимен

преди 2 часа

Вие живеете в 19-20 век.Отдавна не е проблем в Македония да си каквото си поискаш.Можеби има срам сред притежаващите Български паспорт в Македония заради наложеното вето от България,но страх няма.Македония не е такава държава сега ,каквато се опитвате да я представите.Македония в последните 30 години намаля с над 500 хиляди.От 2 милиона и 300 хиляди,сега са 1,8 милиона.Около 150-200 хиляди от тях са с БГ паспорти и паспортите им бяха спасението да се махнат от Македония заради ниските доходи.

18

Анонимен

преди 2 часа

Българите в Македония са сигурно толкова или малко повече. Тези с Българските паспорти от Македония живеят в Западна Европа или в България.Повечето са в Западна Европа. Те не участват на преброяванията,защото не намират смисъл.Както се казва, спасили са се от Балканския синдром. Не е това проблема между Македония и България, а проблема са Бойко Борисов, Захариева, Каракачанов, Груевски и Орбан. Всичко заради милярдера от Македония Камчев. Проверете за Орце Камчев в интернет.Има имтересни статии

17

Анонимен

преди 2 часа

Защо правите пропаганда ,която е лъжлива? Аз съм от Македония и имам Български паспорт и всички в моя град знаят това. Не веднъш са питали как съм го получил. Това е защото и те искат да имат, за да се махнат по-далеч от Македония и България. Основния проблем на Македония и България са ВМРО ДПМНЕ + ДУИ и ГЕРБ+ДПС. Правите театър за да създавате напрежение за да може да правите далаверите. Спрете се вече.Всички с БГ паспорти в Македония не са в Македония, може да ги откриете в Западна Европа!

16

Един Българин

преди 2 часа

14, проблемът на РСМ е че не са чужди агенти, а агенти на мнозинството в държавата, което го е страх да не вземе да се окаже българин пред УДБА....

15

Анонимен

преди 2 часа

Да ти се налага да криеш паспорта си и идентичността си е признак на геноцид.

14

Анонимен

преди 3 часа

Чужди агенти са според руския закон само че на кой са агенти ;)

13

Анонимен

преди 3 часа

Долу някой е написал много добро решение - пуска се един списък на гражданите с български паспорти. Има си съответните документи. А Ицето Мицовски отива на съд в Страсбург за клевета, лъжа и поне още 30 обвинения. И същото да се прави с абсолютно всеки, който си позволява публично да говори глупости против България и българите. Толкова макетата са писнали на всички в цяла Европа с тяхното жалко скимтене и грандомания, че ще има последици.

12

Анонимен

преди 3 часа

Добре де защо е толкова сложно. Едно красиво вето .Една хубава ограда. И непред към Београд.

11

:)

преди 3 часа

Логично. Щом ги репресират. Мицкоски да си извади статията на Артър Еванс от 1903 г. "Кои са македонците?", чието начало е следното: " Нека да започна с поправката на една почти всеобща заблуда. Там няма "македонци". Там са българи..." и са изброени още няколко народности, като гърци, турци, евреи и да каже кога и откъде дойдоха "македонците" и как изчезнаха българите!

10

Всички БГ паспорти

преди 3 часа

в РМС да се поправят на невалидни и готово. Няма да има драма в македония.

9

Сата НАТО

преди 3 часа

Мда, подавали са декларация за български произход, мразейки ни. ----///----- Не, не са подавали декларации, мразейки ни. Намразили са ни след набъркването на иддийоти в македонския въпрос.

8

македон

преди 3 часа

Бугараши немойте да се лютите и секирате ! Ваква е репутацията на Бугария ! Секой се срами и се гнуси да биде бугарски грагянин !

7

Анонимен

преди 3 часа

МИЦОКОСАТА ИЗПАДНАЛ ВЪВ ФРУСТРАЦИЯ, ЧЕ 80% БИЛИ БЪЛГАРИ В РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, А ОСТАНАЛИТЕ 20% - АЛБАНЦИ!!!...

6

Хейт

преди 3 часа

Мда, подавали са декларация за български произход, мразейки ни. После 20 години са ползвали паспорта, криейки го и плюейки ни на всеослушание. Представете си за каква жалка шлака си говорим. И тези ни били братя?

5

Анонимен

преди 3 часа

Те у Македония си имат магазини за БГ паспорти и гражданство, отиваш казваш искам 3 БГ паспорта, за мен , за сина и за дъщерята, плащаш и след 3 дни идваш и ги взимаш.

4

Анонимен

преди 3 часа

Всички раздадени в Македония български паспорти трябва да се обявят за невалидни. Тогава ще се види колко от макетата наистина искат български документи. Преди време един македонски студент ми каза - Имам три паспорта, македонски, сръбски и български. Вадя този , които ми е необходим в момента.

3

Сата НАТО

преди 3 часа

Смятай докъде я докараха тъпигьоза Радев и Боко Тиквата. .. От опашки за български паспорти, сега хората ги е срам, че са си извадили. *** нормално, кой ще иска да е българин при тия иддийоти.

2

Зевс

преди 3 часа

100 000 македонци са взели български паспорти на основание българско потекло. Това означава, че са го заявили в писмен вид, а ние сме го одобрили на базата някакви доказателства.

1

Анонимен

преди 3 часа

Аз пък имам македонски паспорт, сложил съм си го в рамка над камината. вадя го само като ходя до Скопие и Сараево при братовчедите албанци