60

Анонимен

преди 9 минути

Що не си .... .......?

59

Я чиба!

преди 29 минути

Поредната мома калинка. Тежестта си я понеси ти в определено отвърстие.

58

Я кажете

преди 37 минути

Какво става с Румънката Мая Санду в Молдова

57

Анонимен

преди 53 минути

Който харесва укрите - да им праща пари от собствената си заплата, а не от нашите данъци. По-голямата част от народа ги ненавижда

56

Анонимен

преди 56 минути

Стига сте харчили десетки милиони от Държавния Бюджет за да хрантутите наглите, нахални, надменни, мързеливи укропаразити!

55

Анонимен

преди 1 час

Над 2.5 години укрите нагло паразитстват за наша сметка! Стига вече!

54

Анонимен

преди 1 час

"Европа ще трябва да понесе по-голяма тежест в подкрепа на Украйна" -- Я,ЧИБА!!! Прекалено много тежести понесохме заради укрите в последните години!

53

Анонимен

преди 1 час

Ами понасяйте си я подкрепата на малорусите, какво ви пречи? Който иска да подкрепя зукрайна - моля, който не иска, няма да плаща. Не като баба Лайен и дъртият испанец: другари, дайте да дадем! Писна ни в БГ от един бивш съветник на МО на Украйна - Тагаренко,който за една година омете складовете на МО.

52

Анонимен

преди 1 час

Евчето ще поеме добре. Мисля, че е годна за тази дейност. Да се успокои населението малко.

51

Анонимен

преди 1 час

Ако икономиките в Китай, САЩ или ЕС влязат в сила ще се усети в цял свят. Защото тези три икономики представляват около 50% от световната икономика. Ако руската икономика тръгне на зле ще се усети... от хотелиерите на турското и българското черноморие. И до някъде горивата ще станат по-евтини, защото една от световните бензиностанции ще е на зор да продава.

50

Христо Христов

преди 1 час

До 41 "Защо винаги някакви едеоти управляват ЕС." - защото само неграмотни про'с'таци гласуват и подкрепят ЕС. Други въпроси?

49

Христо Христов

преди 1 час

До 43 "Ние едвам дишаме!!" - Тиквата каза ли Март 2022 година, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужават?! Каза! Факт. Какво ревеш?

48

Христо Христов

преди 2 часа

До 48 "Вие,давате ли си сметка до какво положение ни докарахте?" - ако гласуваш ЕС да ти даде "достойна пенсия", не виждам защо се оплакваш.

47

Христо Христов

преди 2 часа

До 54 "Тази пи-к-ла кой я инсталира на голямата заплата в ЕС" - - 23% от гласувалите на 9.6.24г. Може би и ТИ самият. Други въпроси?

46

Христо Христов

преди 2 часа

Липсва възможността, защото в Брюксел до един са некадърни про'с'таци като нея и двата милиона у нас, гласуващи всеки път за ЕС и НАТО. Това е.

45

Въпрос?

преди 2 часа

Тази пи-к-ла кой я инсталира на голямата заплата в ЕС? Има ли изобщо малко представа от нещата в ЕС, или само служи да дрънка глупости?

44

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 53Какво да му кажа.Поне помогнах със съвет за някаква готвена храна.ако харчи 12 шв на седмица му остават 400 лв за другите разходи.И няма да яде само хляб и мляко.Все е нещо.Майка ми по времето на управлението на кафявият дебелак магистралчик беше на 400 лв.Така оцеляваше с консерви и аз квото мога помагах.

43

Анонимен

преди 2 часа

Урките сами да се оправят.

42

Анонимен

преди 2 часа

"Ако тази верига се прекъсне, няма да имаме производство на автомобили, телефони, компютри, военни изделия. Затова един от най-важните разговори в света е как да опазим Тайван." - ако сме в БРИКС, този проблем няма да съществува.

41

к

преди 3 часа

Каква тежест да поема още с 460 лв пенсия? Спрях да се къпя с топла вода! През деня стоя на студено! Спрях дори да се храня с друго освен с хляб, картофи, мляко.Спрях да си купувам лекарства! Вие,давате ли си сметка до какво положение ни докарахте?