193

82-ОМБр

преди 1 минута

Русия нищо няма да вземе! русия е тута ля финито!

192

?????????????

преди 6 минути

Русия иска земята, ресурсите и свободата на Украйна.Иска Беларус 2.Или някой от вас има друго мнение?Може би иска просперитет за Украйна, развитие на културата традициите и народа им?

191

Анонимен

преди 1 час

Първо, целта на тази война е унищожаването на Украйна като държавност и население, а целта на Русия не да вземе част, а да вземе цялата територия и приобщи колкото може повече от населението и.Пак ББС се упражнява да пише каквото на някой им се иска да стане и си мислят, че всички четящи сме с промити мозъци.

190

Приказка за хибридия

преди 1 час

Зоопарк в Берлин. Жена пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда жената. Аплодисменти. Една журналистка от DW предава на живо застава до мъжа и тържествено произнася:- Такъв героизъм е присъщ само на украинец!Спасителят се обажда:- Всъщност, руснак съм, но това е присъщо за всеки човек.До вечерта новината е разпространена от DW и Бесарабски фронт като световна новина.На следващия ден в български вестник заглавие с огромни букви: DW и Бесарабски фронт съобщават - "РУСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!

189

До 185 забелязъл

преди 1 час

1:10Според полковник Дъглас Макгрегър днес има над 600 хил. убити украинци и близо един милион жертви, когато казва жертви, това са не толкова цивилни, защото има много малко убити украински цивилни, а всички войници, които са ранени на фронта от руснаците и не са в състояние да се върнат на него. Тоест 600 хил. убити украинци, 1 млн. тежко пострадали, а от руска страна, пак според Дъглас Макгрегър, са десет пъти по-малко, включително сред сепаратистките милиции на Донецк и Луганск и дори чеченците на Кадиров. Тоест около 65 хил. убити руснаци - той не говори за ранени, а за 65 хиляди у

188

Анонимен

преди 1 час

Поредната руска хибридка с цел пропаганда и дезинформация. Отделят милиарди рубли да лъжат хората по форумите и социалните мрежи...

187

Руси

преди 1 час

Ама как така победа на Русия ? Аз гледам бТВ и Нова ! И там казаха ,че САЩ печели войната ? Живеем в заблуда или как? Някой да обясни на баба и дядо на село кой аджеба печели тази пуста война.

186

Анонимен

преди 1 час

сръбското списание Печат

185

Забелязал!

преди 2 часа

Пореден дневен рекорд на руски загуби на фронта от 1710 убити, ранени и изчезнали по време на бойни действия руски войници в Украйна това сочи официалната статистика на украинския генщаб за денонощието на 20 октомври, 2024 година. Минус също на 12 танка, 34 артилерийски системи и 27 бронирани машини на пехотата...Украйна неумолимо и методично унищожава руския башибозук и бойната му техника...

184

183 еби си мамата

преди 2 часа

шибаниРушофилскиКурви като теб уважават парадите на киророФф.

183

Фитока

преди 2 часа

Да организират един световен атлантически прайд в Киев и да уплашат Путин.

182

Анонимен

преди 3 часа

До graucho "Днес бе поставен рекорд - 1,700 *** в чували" --------- да, но беше поставен от хохалите. Честито на печелившите хихи.. ако не друго поне вдовички ще има новопристигналите дохтори и еншенери.

181

Урси ни Обеща Победа

преди 3 часа

Друго Не Приемаме!

180

Анонимен

преди 3 часа

Щом е сръбско издание, ясно, тея се гушкат отдавна с рашките.

179

Анонимен

преди 4 часа

никъв мир, доде и поледната укра не е при бандера, а Еврогатлантиците намазали отвора с грес и молят путлериста да им го намъкне поне до калбетата.

178

Анонимен

преди 4 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск? А с плана за победа какво става, победиха ли вече? хахахахаха.

177

Анонимен

преди 4 часа

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

176

Анонимен

преди 4 часа

До Хм... Пийте ги ....

175

Анонимен

преди 4 часа

И какво поражение - за 3 дни в Киев.

174

Гого

преди 4 часа

Какъвто и да е изхода на войната, видяхме една унижена Русия. Както обикновено. Да водиш война 2022 година с пособи от средновековието е белег на дълбок традиционализъм.