28

Анонимен

преди 6 часа

Какво време е трябвало, хората реагираха още, когато меркелица ги покани. Още тогава беше ясно, че е грешка и ще струва скъпо. сега осъзнал/неосъзнал, все тая, налазиха отвсякъде, ***, че ги гони. Евродепутат, най-после взел, та осъзнал емигрантския въпрос.

27

Гошо

преди 7 часа

Емиле, време да поумнеете и да видите истината, а не да повтаряте като папагали. Не да се кланяти и обръщате гръб в нисък поклон пред западните господари. Време е да се покаже ча България е велика страна и може да отстоява интересите си. Време е за преосмисляне на партньорите.

26

бе да питам

преди 7 часа

меркел дето ги покани и се снимаше с тях , немкините а и не само те дето протести правиха в защита на тия мигранти какво казват по въпроса ? нали ни казваха : бъдете търпеливи и толерантни

25

Луци

преди 8 часа

Още през 2013-та година предупредих за опасностите от премахване на граничната защите. Но не бях удобен на тогавашните. Господинът ог ГЕРБ, а после от ППДБ вече се е бил осъзнал? Дали се е сетил, че един ден на всичките ще се потърси сметка?

24

До политиците

преди 8 часа

От народа: трябваше ни време да осъзнаем, че не сте били чак толкова лоши хора, ама вече ви обесихме, заедно с целите ви семейства. Извинявайте.

23

Анонимен

преди 8 часа

Някои държави го осъзнаваха (Полша, Словакия, Унгария) но бяха брутално глобявани, публично критикувани и компрометирани пред очите на останалите. Тогава обаче останалите се траеха, а други директно каниха мигрантите да идват с хиляди. Сега, когато на Германия и Франция им приседна, беззаконията да си затварят границите са нормални. Няма я Европейската Комисия да ги глоби или поне заплаши. Шенген беше брутално нарушен от тези, които най-много го лансираха. Поредното европейско лицемерие.

22

Анонимен

преди 8 часа

Ще ми се да мисля, че този път Брюксел е заложил як капан на "своите", за да проверят кой ще повтаря до несвяст пълна простотия. Надявам се няко да брои и отмята по списък всички нещастници, чиято мисия е само да повтарят като папагали абсолютни безсмислици. Остров ли ще строи ЕС-ето бе? А може би ще се намери държава-доброволец извън ЕС, която да ги прибира? Нас няма да ни изолират, както казва Плевнелиев, защото просто сме необходим контейнер за ***, и сандък за пробни взривове.

21

Христо Христов

преди 9 часа

Тоя толуп какво направи до сега? Това не му е първи мандат в ЕП!

20

ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ

преди 9 часа

ГРАЖДАНИТЕ ЧЕ НИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ И АКО СТАНЕ ПЕЧЕЛИМ НИЕ, АКО НЕ СТАНЕ ТЕ СА ВИНОВНИ. АКО НЕ НИ КАЗВАТ ЧЕ ПРАВИМЕ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ ЗАЩОТО: МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ.... И Т.Н.

19

Нане

преди 9 часа

Време им требвало.... Тия там в юрохея аутисти ли са или бавноразвиващи се с психични отклонения дупетати.... ===)))

18

Анонимен

преди 9 часа

Повтаряме едно и също от вече над 10 години и на евротъпунгерите чак сега им загряха реотаните.

17

Анонимен

преди 9 часа

На т.паците им трябва време да осъзнаят колко са т.пи. Лошото е, че докато го осъзнаят, понякога загиват...

16

Анонимен

преди 9 часа

Докато се осъзнаят бюрократи с високо възнаграждение, живеещи в контролирани от външен достъп жилища, ползващи се с много други облаги, народите ще емигрират от собствените си държави. Подмяна на местното население с цел да властваш над неграмотни и и бедни човечета и да си непрекъснато на власт. Изнесоха се технологиите в Азия и вместо да се развива технологично Европа изостана. Зеленатата сделка дето никъде другаде не я прилагат ще довърши континента.

15

Анонимен

преди 9 часа

Емил Радев е оня, който открадна либийския танкер "Бадр".

14

Анонимен

преди 9 часа

Вече 35 години осъзнават , анализират , мислят , дебатират . Байгън вече ! На чист европейски .

13

Анонимен

преди 9 часа

Трябваше време Германия да стане фашистка и Урсула и Олаф да се уплашат от фашистите и да направят те това, което фашистите искат, за да запазят властта си. А Радев не му трябваше никакво време да заприказва като Германия и Олаф Шулц.

12

Анонимен

преди 9 часа

Трябваше НАТИСК, за да се ПРИЗНАЕ.

11

реотан

преди 9 часа

албански

10

Анонимен

преди 9 часа

Тоя не беше ли от ГЕРБ с кораба дето превозваше наркотици ?

9

стига бе

преди 9 часа

Проблемът е, че вие не съзнавате и не осъзнавате нищо. Вие сте стадо, което не разсъждава, а прави каквото му нареди Урсула, даже не Урсула, защото и тя е марионетка на САЩ. Занимавате се с всевъзможни глупости, но не и истинските проблеми на гражданите в ЕС.