158

Анонимен

преди 2 часа

Рашките първо да произведат 10 бройки от непабядимий су-57, тогаз вече ше помислят и над дизайна .... Кат всичко руско, винаги пълно с недомислия. От комунистически кратунки и олигарси толкоз.

157

Анонимен

преди 2 часа

Ами защото вътрешно са складирани въглищата за летящата руска печка. От рашки тъпендери, рашки дизайн може да получиш, какво друго.

156

Домбил Бомбасов

преди 3 часа

Аз съм путлероджендърски ленинотравестит и си падам по африканци.

155

Анонимен

преди 3 часа

Сравнение между су-57 и ф35 не е редно да се прави, защото концепциите са различни, а също и предназначението им. Автобуса и камиона са превозни средства но за превоз на различни товари...

154

Домбил Бомбасов

преди 3 часа

тва че ха59 е ракета скалп след обратно инженерство на руснаците е чиста инсинуация на монархофашистите

153

IQ 3.14

преди 3 часа

До haha отклоняемия вектор отклони толкова средства от съвместния проект, че индийците си обраха крушите и оставиха *** да рециклират технологии на локхийд от брежнево време. да, за съвместните разработки на яковлев, дето ги затръка сухой, и локхийд иде реч.

152

haha

преди 4 часа

Айропланчето на картинката е стар френски Мираж. СУ 57 е с два двигателя, две сопла. И с отклоняем вектор на тяга .

151

Анонимен

преди 4 часа

Това са макарите на пилота.

150

Anon

преди 4 часа

На едно място сте решила, г-жо Попова, да проявите твърчество - да подмените снимковия материал към статията спрямо оригинала. Ама нещо не сте уцелили модела, да не кажа държавата-производител - френски Dassault Mirage 2000 изтипосан на статия за руски изтребител... За любопитните - първоизточника, в оригинал - https://militarywatchmagazine/article/su57-fighter-cruise-missiles-externally. Чудя се някой въобще проверява ли съдържанието на това, което се публикува в dnes.bg?...

149

до 144

преди 4 часа

да две години мачка всичко , като че предимно с два метра на месец.

148

Анонимен

преди 4 часа

Защото е рушистка кочинка и е копипейстнат вариант, всичката им техника е ***, погледнете им моторите, резачките, сушоарите, пералните..., нищо не става от тия

147

Анонимен

преди 4 часа

Защото е поколение 4++, а не поколение 5. Общо произведени: 6. Два от нулевата /тестова/ серия и четири редовни. Има още 4 в процес на производство, но процесът е спрян, щото трябват западни части.

146

крундел

преди 5 часа

1. наличието на външно закачени боеприпаси, а не във вътрешността му казва всичко за това колко е "стелт";2. самите руснаци казват, че заради липса на електронни компоненти(явно китайските не се броят) и авионика, тази година я направят 1-2 я не;3. сваленият "охотник" го свали су30, има кадри в интернет, вижда се съвсем ясно, а и той е "стелт" та го прихвана с обикновена ракета въздух-въздух;малко руска пропаганда в стил соловьов?

145

Анонимен

преди 5 часа

На снимката е Миг-23 от 1969 г.

144

Анонимен

преди 5 часа

НатовскитеЕвропедерунгел Либерали стават адски смешни....истината е, че пропагандата тип Рамбо печели само пред *** ЛГБТ-атлантици, но на бойното поле Русия мачка всичко а цялото нато дори не може да смогва да захранва с железа дрогираната НАЦИ армия...а защо не може е ясно...НАТО абрамси, леопарди, страйкари при среша с Руска техника стават на скрап. НАТО железата са Хай-тек само пред клавиатурните воини - дори Оркоинската *** предпочита Руско оръжие! За това Зеленият проси от нас!

143

Анонимен

преди 5 часа

Това на снимката е Мираж2000 , а СУ-то не се вижда щото е стелт

142

Анонимен

преди 5 часа

Су-57 "участва" само в пропагандни клипчета на руското Министерство на агресията (което погрешно се нарича "на отбраната"). Той за друго не става.

141

Анонимен

преди 5 часа

защо по дяволите този самолет не е стелт?! всички си задаваха този въпрос и тогава един американски военен авио инжинер коментира - защото този самолет създаден за ловуване, ловец и преследвач, на който не му трябва да бъде стелт, притежава висока маневраност и бързина, с унищожителна мощ

140

А защо да не носи

преди 5 часа

явно щом ги носи значи са предвидли, че може да потрябва такава функция.

139

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 часа

Tези една шепа изтребители са толкова СТЕЛТ и пето поколение колкото Румен Радев не е комунист