60

Spoko!

преди 1 час

Страните от НАТО, в това число и България, няма да участват в предстоящата космическа война, защото не са космически сили. С Примитивна рус ще се справи единствено Пентагона, с неговата Космическа флотилия /USSF/. Така феодализмът ще изчезне завинаги от планетата...

59

Анонимен

преди 1 час

Не ви искаме войните!Сатанистите искат да правят ТСВ.По-добре тези сатанисти да си ходят в ада,а нас да оставят на мира!

58

Den

преди 1 час

Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno

57

Юлиян

преди 1 час

На всяка "затлъстяла" цивилизация и идва краят.На "англо-саксонската" също.

56

До НАТО феновете

преди 1 час

А НАТО каква ос е ? Плюс държавите от Азия и Австралия васали на Америка ? Над 50 страни които колят и бесят безнаказано по цял свят с тезата че "Донасят демокрация" Справка Корея Виетнам Лаос Камбоджа Гренада Панама Югославия Ирак Либия Афганистан Сирия и т.н. всички пострадали жестоко от US и васалите им. Сега Украйна изпитва на гърба си цялата тежест на идеята да бъде в "Райската градина" наречена Либерален свят. Да не си помислите че САЩ Израел и НАТО сеят глобален безпорядък? Ооо..Не не..

55

До 38

преди 1 час

Ненаситните капиталисти, да. Ама източните или западните?! Щото и двете са еднакво алчни, ама много алчни! Без никаква разлика!!!

54

Исмаил Леонтиев

преди 1 час

По крива и неистинска статия не бях чел. Борели се за оцеляването си...Толкова за оцеляване се е борел и Х итлер, на кого да съчувстваме, на убиеца или жертвата..?Статията в о н и...

53

Анализатор

преди 1 час

Виктор Орбан и 5 пъти да отиде до Палм Бийч,Тръмп президент няма да стане.

52

крундел

преди 2 часа

е нормално, камала е продължение на бидоня и неговата абсолютно неадекватна външна политика, която пък е продължение на неадекватната външна политика на обонго, който проспа крим и донбабве и луганда, който проспа иран и ядрената му програма, а оранжевият тръмпанар е ясен - на къса каишка на кремъл е, повтаря като ехо опорките на руската пропаганда

51

ХариШелдън

преди 2 часа

Владолф Късокракий..древен руски окупатор, живиял по времето на Кралица Камала Тъмнолилавата. Известен със заплахите си за използване на ядрено оръжие и самоубиване на журналисти. Починал в началото на 21-ви век от психическо заболяване. Енциклопедия Галактика(първо издание, Терминус)

50

Бай Илийчо

преди 3 часа

Няаа страшно! Не бойте са! Кът фърлат атома,ша умрем без дори да сме се усетили. Па горе Свети Петър ша ни рапредели кой за ада,кой за рая. Язе напрау няаа питам,Ами напрау скачам у казаня

49

Владимир

преди 3 часа

Казало кученцето и си облизало мъркученцето.

48

до Циник

преди 3 часа

Много рано си се подкарал или си се напушил много яко. Единственно сащ имат ядренни ракети и Англия но техните са базирани на подводници. Останалите ядренни сили имат ядренни боеприпаси които могат единственно да се пускат от самолет. Което в съвременните условия е почти невъзможно да се използва самолета е лесна мишена. Англия преди 8 месеца се опита да изстреля ракета Трайдънт 2 безуспешно замалко да удари подводницата. Според теб какъв ядрен арсенал има Украйна ако го има де ?

47

австралия

преди 3 часа

ние ромите в австралия ви гледаме сеира. чного сте тъъпи европците и хамерите.

46

Цирк

преди 3 часа

Крадците викат дръжте крадеца...

45

Анонимен

преди 4 часа

Рашка ще гади на света до като съществува .Кремъл е Чингис хан на 21 век и генетически е така.

44

До Циник

преди 4 часа

да, Украйна има ядрени бомби вече, дано има, за да не я напада просия повече, защото Украйна се разоръжи, за да я оставят независима държава, а америка и англия са поели ангажимента ако някой нападне Украйна след разоръжаването, да я пазят, но нито една от 3-те държави не спази думата си. Тя и просия има ядрено оръжие, какво да не и е запазена марка ?

43

Знаещ

преди 4 часа

Със смъртта на путин всичко ще се оправи. Малко е тъжно , като знаеш колко милиарди хора по света желаят смъртта ти, но..параноята на путин го защитава от такива мисли.

42

Циник

преди 4 часа

Българите купуват апартаменти, а трябва да купуват бункери! Зеленски вече има ядрени бомби, заяви го вече ! Сещате ли се какво следва? Москва е само на 500 км от Украйна, а България на още по-малко. Една мощна руска атака към Киев може да провокира използването на ядрено оръжие и от двете страни, да ви обяснявам ли къде ще я докара радиацията вятъра? В България! А българския народ си е заврял главата в пясъка и е вирнал седалището , та всеки да може да го оноди.

41

Анонимен

преди 4 часа

абе в ход била, дрън-дрън... до изборите в сащ, после просия ще го отнесе