58

Мухаха

преди 2 часа

Украйна вече е БЕДНА и ЗАДЛЪЖНЯЛА страна ... Какво да прави в НАТО освен да продължи да врънка и проси другите да я въоръжават за тяхна сметка..... Докато воюва и "изтощава" Русия ... Ок. Пращат и разни подаяния ... ама в мирно време каква полза могат да имат от страната печелила години наред приза за "Най-корумпираната държава" в Европа? Да я въоръжават ??/ Май забравихте Будапещенския Меморандум на който по инициатива на САЩ и Англия Украйна беше обезоръжена от всички неини ядрени оръжия.

57

Анонимен

преди 3 часа

Ох, милите. Съвсем полудяха.

56

Public enemies

преди 3 часа

Коя Украйна иска покана членство в Нато, тази вече руската ли?

55

мак

преди 3 часа

Щом искат, ще им бъде дадено. Нали от самото начало на войната получават каквото поискат/наредят. И членството без да са готови закъдето пожелаят им е в кърпа вързано. Сега се страхуват, че наследникът на дядото ще им отреже всякаква помощ.

54

Тап

преди 3 часа

Оказа се, освен че НАТО престъпен картел е и притегателна сила за наркомани.

53

ЗЕЛЕ

преди 3 часа

ИСКАМ ПРИ МАМААААААААААААА

52

Хи хи

преди 4 часа

зеля искал в нато, то и аз искам един милион лева ама няма !

51

Хи хи

преди 4 часа

Не може зеля, не може в нато, щото границите ви не са ясни, а това е против законите в нато. Освен това няма да пререждате, и други чакат по 10 години ! Законите са над тебе, зеля, не се пререждай !

50

Българин

преди 4 часа

и ние българите искаме Украйна в НАТО.Добре са дошли.

49

Анонимен

преди 4 часа

Ако са искали украина да е в НАТО, щеше да бъде преди нас. Толкова години американците работят там и нямаше и намек за членство, сега изведнъж се забързали укрите Байдън да ги приеме. Това да не е частен клуб? Скоро всички подпалвачи ще се отдръпнат от тази територия и пак Русия и Путин ще са спасителите. Зеленски?... Кой беше този?

48

Анонимен

преди 4 часа

Русия е готова да воюва и с НАТО ако се наложи, да му мислят такива като Рюте, които ще им се наложи да карат танк вместо велосипед. Да видим дали ще им стиска обаче, защото руснаците ще се бият до смърт за да победят.

47

Анонимен

преди 4 часа

дори и да предизвика световна война, с окрайна пак ще е свършено.. Нищо не може да я спаси..

46

Анонимен

преди 4 часа

Е ако Оkpaйна не влезе у HATО, може пък един ден HATО да влезе в Окрайна, знае ли човек,

45

Мда

преди 4 часа

Вместо САЩ да пращат войници за да си получат подаръка - природните изкопаеми на Украйна, много по-лесно е да дадат Източна Украйна на Русия и пак да си вземат всичко от остатъчната Украйна...така е много по-сигурно че ще получат нещо.Киев никога няма да може да се изплати към Запада , Хаити изплащаше дълг на Франция в продължение на близо 150 години ...

44

Тя

преди 4 часа

Тоя си вижда края ,но иска да повлече към бездната всички ,които му помагаха да стигне до тук !

43

Мда

преди 4 часа

Ако България беше постъпила с турското население в Родопите както Киев с руското може да сте сигурни че Турция щеше да ни смачка незабавно ... !!!Ако навремето Живков нямаше СССР зад гърба си Тургут Йозал вече да в прибрал Кърджали и Делиормана към Турция ...дори Горбачов беше потресен и от Москва набиха канчето на Живков

42

Невероятни тъпаци

преди 4 часа

До: "Все едно Турция да си освобождава Кърджали и родопите. Или македония да претендира за Благоевград." --- --- --- Много елементарни опорки пускаш, бе пиянде. Първо "родопите" е планина и на български език започва с голяма буква - "Родопите". Второ, я ми напомни кога Българската Армия е обстрелвала Кържали с тежка артилерия, пускала бомби от СУ-24 срещу жилищни блокове на Кърджали и кога президента Радев е спрял бюджетните заплати и пенсиите в кържалийска област - всичко това бе факт в Донбас.

41

Анонимен

преди 4 часа

Вие гледайте САЩ да не напусне НАТО след изборите, а не Украйна дали ще влезе.

40

Хах

преди 4 часа

НАТО вече даде на заден :Не мога да кажа, че подкрепям целия план за победа на Украйна, заяви генералният секретар на НАТО Марк Рютепланът за победа на украинския президент Володимир Зеленски е добър сигнал, но той не може да го подкрепи като цяло на сегашния етап, предаде Ройтерс."Това, разбира се, е силен сигнал от страна на Зеленски и неговия екип, че са разработили този план... Това не означава, че тук аз мога да кажа, че подкрепям целия план, това би било малко трудно,

39

Анонимен

преди 4 часа

Ще получи покана за танц : последен валс!