34

Анонимен

преди 2 минути

Терористичната РФ Е ИЗОЛИРАНА ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ! РАЗБИРА СЕ, СЛЕД КАТО КРЕМЪЛ ЗАГУБИ ВОЙНАТА, ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ВОЙНАТА ЩЕ ГНИЯТ В ЗАТВОРА, А РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ПОЛОВИН ВЕК ВСИЧКО, КОЕТО Е РАЗРУШЕНО ! ТОГАВА ЩЕ УСЕТЯТ ТЕЖЕСТИТЕ НА ВОЙНАТА И ОТ ДУМАТА ВОЙНА ЩЕ ИМ СЕ ГАДИ !

33

Анонимен

преди 42 минути

670 000 РУСНАЦИ ОЗЕМЛЕНИ в РЕАЛНИ ГРАНИЦИ ! ПИЯНИ РОТНИ и БАТАЛЬОННИ КОМАНДИРИ ХВЪРЛЯТ РУСНАЦИТЕ В ОГЪНЯ ! ВСЕ ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ ДЕЗЕРТИРАТ и СЕ ПРЕДАВАТ в ПЛЕН ! 2025 Русия в БАНКРУТ ! Няма ПАРИ, няма УРА ! Иванушка ВЪН ОТ УКРАЙНА !

32

Анонимен

преди 1 час

2025 Русия БАНКРУТ ! Няма ПАРИ, няма УРА ! Иванушка ШУТвГЪЗА !

31

Анонимен

преди 1 час

В Охотско море всеки втори ден вали!

30

Канибал

преди 1 час

Другите двама загинали със сигурност ги е изял.

29

Майк Тайсън

преди 1 час

Тоя е бил по железен и от Железният Човек.

28

РУСНАЦИ ДЕЗЕРТИРАХА

преди 2 часа

С РАКЕТА ОТ БАЙКОНУР !!! НЕ ГИ ОЧАКВАЙТЕ !!!

27

бягат от войната !!!

преди 2 часа

ХОДИЛИ БИЛИ НА БАЛ С РУСАЛКИ ! АБЕ Я СЕ РАЗКАРАЙТЕ С ТИЯ КУХОТИИ ! СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ НАМЕРЯТ РУСНАЦИ ИЗБЯГАЛИ И НА АЛФА КЕНТАВЪР !!! ДАЛЕЧ ОТ ОНИЯ кремълскиИДИОТИ !!!

26

Анонимен

преди 2 часа

До Тарикат Аааалда в охотско море няма акули.

25

Анонимен

преди 2 часа

До Тарикат Охотско море, далечен север, студ и накрая слънце, което да ти изпарява морската вода. Ае ся пак помисли малко и напиши някакъв друг начин за пречистване на морска вода. Например аз бих направил атомен реактор, от който да загрявам морската вода, която като плазма вече ще минава през волфрамкерамична серпентина, която ще загрява водата в така разрязаната бутилка и изпаренията ще кондензират в обърнатата половина. Елементарно п`и`ч така П`и`чугин е оцелял ша знайш!

24

до 23

преди 3 часа

Може да ги е изтрепал гада за да вземе наследството и да е планирал всичко от самото начало с това приключение в Океана

23

Анонимен

преди 3 часа

Тарикат ако беше толкова лесно , другите що не са оцеляли?

22

Тарикат

преди 3 часа

От морска вода лесно се прави питейна. Взимаш едно шише режеш го през средата, пълниш го отдолу с вода, другата половина я слагаш на обратно и това което се изпарява от слънцето се превръща в питейна вода. За ядене хващаш риби и го ядеш сурови няма как иначе. Мен по биха не притеснявали акулите, храна и вода ще си намеря.

21

Анонимен

преди 3 часа

Поне е отишъл на пътешествие с научни цели, а не за пушечно мьесо в Украйна и за това и само заради това БОГ го е спасил. Има и добри руснаци, рядкост са, ама пак се намират.

20

анонимен келеш

преди 3 часа

Пичугин-пичка-Путин-пИтка:):):)

19

Анонимен

преди 3 часа

А кой ще спаси Зелята ?

18

вв

преди 3 часа

Не бесспокойтесь! Своих не бросаем!

17

Айляк

преди 4 часа

Мда, руснакът Пичугин е пич, не кат краварчето Мекотелсън.

16

Програмист

преди 4 часа

Той и путин така тръгна за Украйна, ама него още никой не го е спасил.

15

Ром'с

преди 4 часа

Човека е оцелял защото Е бил пълен, с надднормено тегло и за 67 дни е свалил 50 кг ,докато брат му и племеника му са били с нормално тегло.Другото ала-бала турска ...както статията ,тъй и повечето коментиращи...едните да се "запишат" тук с някоя "гениална" простотиЯ..."Днес" пък да пуснн поредната ...За съжаление повечето население у нас е на Това ниво -2 см над паркета.и все държавата и сигганните им са виновни за всичко