14

Рундю Зеления Чорап

преди 16 минути

Аз съм национален предател!

13

Бонго Бонго

преди 48 минути

Радев пътунгер такъв.Слама яде цървуйли носи.Хората на запад си позволяват дигиталната индустрия, защото имат канализации, топла вода и газ. Таня още на дърва се топли дигитално израства...ууууу

12

български "поли

преди 2 часа

"бизнесмен": ще крадем пък каквото ще да става!!!

11

Муахаха

преди 3 часа

държава, която и Магданоза си внася - толко е западнала, че и Трева не е Способна - да гледа, ще Прави Дигитални Инфраструктури!

10

Бонго Бонго

преди 3 часа

Дигитална инфраструктура....офффф Радев Ти къде си правил недигиталната инфраструктура...хората в селата сейрат в дупки. Дигитално лайхнята си МЕРИШЕ особено твоята Радев.

9

Мъдрец

преди 3 часа

ако България беше от Значение и Посланикът и Зам Посланикът щяха да са Юдеи!

8

Анонимен

преди 3 часа

До Ненаучна фантастика България - територия за експерименти от всякакъв характер, удобна на Запада, поради ниско ниво на национални ценности у политиците ни. Дигитална свързаност - какво точно значи, и тези на снимката не знаят, ама ще разберем. Освен кибрит, прилича и на огледаце за индианци. Искам забрана за сключване на всякакви обвързващи договори с т. нар. Запад! Нашата частна инициатива /бизнес/ си го знаем колко е продажен. А търсенето на глу паци в световен мащаб е огромно.

7

Ненаучна фантастика

преди 3 часа

Радев анализира и потенциалa на страната ни за чуждестранни инвестиции в сферата на високите технологии и производства с висока добавена стойност. . . . Това е като на гости в първобитните общества за американците - ще ни подарят кибрит да си палим огъня!

6

Анонимен

преди 4 часа

Ако може и Радев махнем от България ще е впъти по-добре.

5

Анонимен

преди 4 часа

Разбрахте ли овце, чорапът иска да ви вкара в дигиталния концлагер. Не го забравяйте!

4

Анонимен

преди 4 часа

Еврокомисията каза че Майкрософт подслушват сърварите и трябва да се избягва . Китай изхвърли Майкрософт , Интел (те имат разознователни транзистори в чиповете ) и Деел . Трябва да избягваме американските продукти щото работят за ЦРУ и американските интереси . Подслушването на еврокомисията го доказва . А и телефона на Меркел подслушваха американците .

3

Анонимен

преди 4 часа

Я koлko мнoro xuщнuцu ca ro нaoбukoлuлu! Kakвo щe нu rpaбят nak, kakвo щe нu uзнygвaт?

2

Anomaliq

преди 4 часа

Изчезвам...нищо няма да получиш.

1

Анонимен

преди 4 часа

Aйge нeмa нyжga...