24

Анонимен

преди 1 час

журналистката на Гардиън е Емине Санер

23

:-)

преди 4 часа

нашата се усети, че я чакат многомилионни дела.

22

Бакалова

преди 4 часа

Сори, камала, бизнес из бизнес.

21

Анонимен

преди 4 часа

Интересно ми е дали сега днес-а ще поднесе официално извинение за това, че разпространи въпросния "плод на въображението на журналиста Емин Санер"?

20

z-rock

преди 4 часа

Тарикатите артисти овреме се усетиха и отказаха проекта. Ако обърнете внимание ще видите иранци, източно-европейци и т.н. всольоч! Аз, в интерес на истината, имах добро мнение за нашето моме, което сега се прави на ощипано!

19

Анонимен

преди 4 часа

До Sebro - Абе, това нещо, ако беше гУУУлем,та раб,та в секса, сега щеше да го опитваш, не да дращиш в сайтове по нощите.

18

Анонимен

преди 4 часа

За днешните медии изобщо няма значение какво публикуват, най-важното е да са ПЪРВИ! Не знам, като е било късно, редакторът им ли е бил заспал, нашите ли са превеждали с гугъл и не са прочели какво пише ни на английски, ни на български. Хубаво се е усетило момичето, че що хейт отнесе.

17

Sebro

преди 4 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо!---> https://shout.to/maxpro

16

мдаа

преди 4 часа

Това е още едно доказателство, че на пресата не бива да е вярва и на 50%. Измислят си и извъртат нещата както им е наредено. Русия е лоша и за нея се пише само лошо. Тръмп е в почти същата ситуация от "демократичните" медии. Орбан също. Евреите могат и милион да избият в Газа, лоша дума за тях трудно ще сега напише. Това не е журналистика.

15

Анонимен

преди 4 часа

Бакалката е млада. Защо трябва да играе неква вещица.

14

Анонимен

преди 4 часа

Гладна кокошка просо сънува!

13

Анонимен

преди 4 часа

Най-лесния начин да прегрееш мозъка на един псевдо-десен реакционер е да сложиш пред него Тръмп и Путин голи. Няма да може да реши, как едновременно и на двамата да се подложи и ще му прегрее съдържанието на главата, което уж е мозък, но повече наподобява пастет.

12

Анонимен

преди 4 часа

Фалшива идеологическа медия. Нормално. По-вероятно е да намерите критика към китайското правителство в South China Morning Post.

11

Анонимен

преди 4 часа

Айде сега, в устата й го турил Тръмп Гардиан!

10

Анонимен

преди 4 часа

Човек може да има доверие на Guardian и BBC точно колкото на Спутник и ТАСС.

9

Леелее Малеее

преди 4 часа

то не само Грозно, ами и Тъъпооооо!

8

Анонимен

преди 4 часа

Гадни неолиберални безполови демократи !

7

До 4б

преди 5 часа

Филмът е плод на 7 години проучване на факти ,телевизионни интервюта, съдебни и полицейски документи от сценариста Габриел Шърман. Моля хора които не се интересуват от създаването на филми да не пълнят форума с глупотевини.

6

До 1

преди 5 часа

Е, бива ли да си толкова елементарен, А?! Записа на разговора между бакалова и журналиста от Гардиън е достъпен и Грешката е на редакторите които са искали първи да пуснт статията. Аман от льольовци.

5

Анонимен

преди 5 часа

Прочетете пак оригиналната статия в Гардиън и си сверете английския! Не става дума изобщо за Тръмп, а за неговия адвокат по това време, Рой Кон. Той (а не Тръмп) е "злодеят" според Бакалова!