52

гост 01

преди 1 час

Реалистично 5000 кс изискват устойчивост, окачване и спирачки, за чиято разработка отиват стотици милиони (дори хипотетично да е толкова).Аз само питам защо не направийа чдно кръгче

51

Британски учЕн

преди 1 час

Гань.о се наcиpa от национална гордост без дори да забележи че този смешен макет е направен от шпертплат. После защо целият свят се смее с нас.

50

Itso

преди 1 час

Този автомобил може да се кара само от тези, които владеят силата (поради липса на джам). И ще развие 500 км/ч пак благодарение на силата.

49

Анонимен

преди 1 час

Руснаците направиха е - самолет а европа е още на е - кола :)))))))) Китайците работят по е - самолет с нови батерии които трябва да удължат полета до 3000 км. А нас ни залъгват с ,,членство,, в един изоставащ четвърти райх . Вервайте пак че само членството ш.и ва опрай .

48

Анонимен

преди 1 час

Поне джам да му беше турил.

47

Анонимен

преди 1 час

Чакаме следващия прототип на кола с 500000 кс и цена от 35 млн. Все пак и Бил Гейтс и Стив Джобс са започнали от гараж, значи и наш *** от с. Придъжд може.

46

Пенсионер

преди 2 часа

Тази кола не си струва да се коментира изобщо.

45

Анонимен

преди 2 часа

отново някакви безполезни дейности се рекламират с цел отвличане на вниманието от дъното, на което сме

44

българина

преди 2 часа

скоро ше стане ясно колко е далеч от тези цифри колата... В Римак има ноухау и технологии. Нашата е сечена с брадва и никога няма има финален завършек. След 1989 България не може да произведе нищо качествено

43

Факт

преди 2 часа

Набързо скалъпена ламаринена примамка да купуват блокчейн крипто валутата на фирмата.Волан от Битака за 15 лева, Окачване от Вартбург, дизайн откраднат от Ламборгини Вижън ГТ.Едно към едно.Поредната Ружа финансова пирамида....точно на същата дата преди години 1995 -та в Русе посрещаха с бонбони едни други Алиени и хляб с мед.Трагична е съдбата Българска.

42

Анонимен

преди 2 часа

Това е заварено от кухи профили и облечено с поликарбонатни плоскости

41

Анонимен

преди 2 часа

Преди десетина години в "Да продадеш колата си" Майк Брюър попадна на една Ланча интеграле, забравена в гаража на възрастна вдовица. Абсолютна запазена, боя, интериор, проект електро. В памет на съпруга си бабето подарява колата на предаването. Ед Чайна наслага разни магии като специални мотори, батерии и др. технологии, благодарение на които Ланчата стана вятър, тестваха я на едно летище и я продадоха с голяма печалба. На бабката пълен пакет екскурзия по желание. Имам такъм модел 1:18, 2мотора.

40

OPs

преди 2 часа

Щях да умра от срам да показвам такъв оръфан макет пред хората. Поне да се бяха постарали малко. То на снимки изглежда зле. Не знам на живо

39

ii

преди 2 часа

Облекли половината село в черни тениски "СЕКЮРИТИ". Ще им оградем тайните?От ПДЧ ли е макчтчето?Амортисьори, Спирачки, Батерия, стъкла. колани, софтуер.Не може до вчера да си сменял масло на голф-а, а от днес инжинер магьосник. Какво занчи хипер автомобил?Нещо като автомобил или по скоро нещо като хипер вафла?

38

Разбрах какво прави

преди 2 часа

Rimac, a българския супер друпер само конски сили! Къде се тества? Кой го тества и т.н. ниенте?

37

Анонимен

преди 3 часа

пхахаах от 2004-та разправя ахмедчо-кибертрона как щял да прави коли.... като вземат "инвеститорите" да си търсят парите ще е адски забавно :)))))))))))))

36

Готина новиня

преди 3 часа

Това в деня, в който Мъск най-после успя да кацне с космическия си бустер в благодарение на българските инженери в екипа му. Жалко че сме изчезваща нация.

35

Анонимен

преди 3 часа

Това е макет, не е прототип.

34

Zoro

преди 3 часа

Пълни смешници, а и цялата тази публичност - за още по-голям резил стават.За техническите параметри да не говорим - на ниво студентски проект в някое fachhochschule ...

33

Анонимен

преди 3 часа

Малко са ми 5 хиляди коня, сори....