36

До 32:

преди 10 минути

1. В Симеоново по това време има КУРСАНТИ, а не студенти, които са на казармен режим и спят в училището. 2. По това време служба "Следствие" в България е нямало. Тогава разследването е било част от МВР, отделянето на следствието от МВР става след 1991. Стига толкова фантазии.

35

До 32:

преди 28 минути

Я виж първо какво са ги правили твоите идоли в САЩ в последните 30 години. И всичко това със знанието на властите защото това са актьори и музиканти подкрепящи демократическата партия. Пи Диди е само айсберга на извpaтеностите, които са ставали в музикалната индустрия. Оpгии, дори мъже са били длъжни да се оставят да ги таковат aнaлнo ако искат да пеят. Актриси, които задължително минават през кревата на дърти пpъчове. Вие наистина не сте добре психически ако не виждаш това.

34

До 32:

преди 37 минути

Когато вие тъпaнapите нямате никакви аргументи, вадите лaйнoмeта с измишльотините. Кога управлението от 1971 до 1973г е толерирало педoфилията, наркоманията и престъпленията? Какви предпоставки е създавала тази власт за тези престъпления? Кога властта от 1971 до 1973 е агитирала децата, че е хубаво да се кaстрират ако момчетата се чустват момичета, кога е имало по-голяма деградация в обществото от днес? Как не ви е срам на черното бяло да казвате. Вие сте нищoжeства!

33

Анонимен

преди 1 час

Отиде в Ада на датата, на която уби женвеа й 7-годишната й дъщеря. Точно преди 25 години

32

До 4 Я си е. майката

преди 1 час

За твое сведение, само един единствен педофил и то студент в милиционерската школа в Симеоново, от октомври 1971 до лятото на 1973 г. беше изнасилил 43 деца на възраст 7-12 г. Пред следствието беше признал и за още няколко, които обаче не бяха издирени, защото явно не са били дадени оплаквания до МВР. Така че, тези мантри за благините и сигурността по времето на соца ги разправяй на някой бавноразвиващ се. Хората помнят. Ако твоите родители са били нехайни, това не значи, че е нямало престъпност

31

Пълен простак и

преди 1 час

пpoпаднал алкохолик е Васко Кръпката. Маричков е бил един тарикат в живота, който е бил винаги добре. Може да е имал музикален талант и да е правил добри песни, но това за мен няма никакво значение след като най-умишлено е подкрепял една политическа партия, която разруши и продаде България.

30

someone

преди 1 час

Завета е същия като на демонкратите, дойдоха разграбиха, разпродадоха и майките си и държавата за власт и пари и се хилеха на народа долу докато ядоха от големите софри, разказваха ни хубави сказки за великата демонкрация и прекрасния капитализъм тоест феодализъм.Накрая уредиха дъщерите и синовете в любимия им САЩ, а на нас се хилеха от ТВ студия да ни поучават колко сме *** в техните очи.

29

kui

преди 1 час

До Анонимен ami koi upravliava. bodigarda na bai TOCHO I DR.

28

Анонимен

преди 2 часа

Каква ти човещина?! Обикновен пътен убиец.

27

Анонимен

преди 2 часа

Ето това е нашата "интелигенция" преди и сега, много обичат да *** зад....., ъъъ "близалки, бе, близалки имах предвид!!!!!!

26

Бръмбърче

преди 2 часа

Артист, обвързан с политика не е артист, той е търговец, продаващ душата си. И този, както и други артисто-демократи, изтъкани от амбиция за превъзходство и бгаристократизъм си намери мястото. Мир на праха му.

25

Анонимен

преди 2 часа

Путинисти да не коментират, не разбират от музика, а и по природа са ограничени.

24

До едрия:

преди 2 часа

Тъпaнaра 23: ***, пише се "losers" - с едно 'О', колкото знаеш английски език, толкова разбираш от морал и музика. Вие сте лицемерно-фалшиви и затова сте неприятни на хората.

23

Към Дребните

преди 2 часа

Злобни човечета- get a life loosers ;)

22

До 20:

преди 2 часа

Човека иронизира или казано по народно се бaзика с Кръпката. Толкова ли не разбираш?

21

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 часа

Заветът на Кирил Маричков е да бъдеш приспособенец и да си със силните на деня. Хвалиш тия, от които имаш материална сметка и ще ти помогнат в кариерата. Демонизираш слабите, подиграваш се с хората, които са работливи и имат ценности в живота. Гледаш само себе си, а от българския народ и неговото бъдеще изобщо не се интересуваш. Служиш на всички господари, които са на власт.

20

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 9 - Банани само по Нова година, ама какви, истински, вкусни и ароматни! Не като сега фуражни, ама пък мое си ги рупаш Секи ден! Ай, да ти е сладки!

19

Анонимен

преди 3 часа

фактите сочат, че вината за тежкия инцидент е на шуреца, който не спрял на знака SТОР и отнел предимството на движещия се към Пловдив форд. Вероятно Маричков не е разбрал какво става, защото следи от спирачен път от неговия фолксваген Пасат нямало.

18

До 10:

преди 3 часа

Ти хубаво се имаш за музикант с вкус, но не е ли елементарна чалга песента "Кът нема биръ шъ съ умиpъ, дайти ми биpъ по-скоро, чи шъ съ умиpъ..."

17

Христо Христов

преди 3 часа

Ако говорим за бунтари, това бяха Сигнал. Не знам за първата Тангра или по-старите. Щурците си бяха казионна група. Нещо като Веско Маринов. След 1989 година беше много лесно да си бунтар, още повече, че ВСИЧКИ бяха бунтари по поръчка на БКП