17

Коректен

преди 40 минути

Орбан е изветрял... Да живее Орбан !!!!

16

Нане

преди 1 час

Ако не сте виждали чист краварски *** де раст.... Е те тоя е мръсен некъпан краварски *** де раст.... ===)))

15

Европеец

преди 2 часа

До Хари. Да де, ама тези мисли ги има само в главите на изветрели съветски мушмули като теб. А иначе, огромното мнозинство от европейците са на друго мнение. Даже британците вече съжаляват и искат да се връщат.

14

Тероризъм

преди 2 часа

Пернишки Терористи убиват хора в центъра на Виена Австрия по особено жесток начин , полицията въобще не реагира!

13

Хари

преди 3 часа

Орбан е единствения мъж в изветрялата ойро...ейс...ска Европа. Оная пасмина в ЕС дето ни "управлява" отдавна е загубила връзка с главния мозък (действителността). Тая престъпна клика от ЕС дето ни "управлява" живее добре и си мисли че и всички други са като тях.

12

Европеец

преди 3 часа

До хора. Нещо май си бил в друга зала някъде в унгарските села. Щото в ЕК Орбан НЕ Е аплодиран от цялата зала, а само от мижавите негови сподвижници.

11

Изнервен

преди 3 часа

Айде намерете му някаква работа на този бивш зам, че сигурно и на него самия му омръзна да обикаля студията.

10

хммм

преди 3 часа

помислих че шеф Манчев е на снимката

9

Анонимен

преди 3 часа

Гeonoлuтuчecku u reocтpaтeruчecku зa нac нe e goбpe Opбaн ga koмaнgвa nouтukaтa нa EC. Инaчe зa gocтa нeщa e npaв, нeuckpeн e, нo e npaв...

8

от БАН

преди 3 часа

Кой беше тоя? Кемере... кереме... абе дядо му керемеди ли е правил на тая будала. Орбан си е световна класа, приятел на Питин, Тръмп и други тежкари. Келеметчиеф, е казах го, ама надали някой ще го помни 2 минути след като пукяса.

7

Анонимен

преди 3 часа

Орбан е един изветрял ***. Като не го кефи ЕС да излиза от там и да стават Унгария член на БРИКС и да го подгонят унгарците с винкелите по улицата

6

Истината

преди 4 часа

Робите ,мразят свободните.

5

Анонимен

преди 4 часа

А защо не се коментира как основния център на влияние докара ЕС до положение да бъде изпреварен от Китай и да не е конкурентноспособна суперсила? Почти няма анализ и предавания на тема тоталния управленски провал на ЕС от точно същите политици, които искат още и още власт и контрол.

4

Факт

преди 4 часа

Орбан не иска Унгария да е колония като нас и не мълчи.Затова го мразят робите в ЕС.

3

БАНко

преди 4 часа

ВИКТОР ОРБАН : ,, УРСЪСЕЛА , ТИ СИ НЕМКИНЯ , НАЛИ . В ГЕРМАНИЯ ИМА 300 000 РУСНАЦИ НА РАБОТА , ИСПАНЦИТЕ КОИТО ТИ ПРИГЛАСЯТ , ТАМ СА 100 000 РАБОТЕЩИ РУСНАЦИ , ВЪВ ФРАНЦИЯ -80 000 !!! А ТИ СЕ ЗАЯЖДАШ ЗА 7 000 РУСНАЦИ В УНГАРИЯ " !!! НАПРАВИ Я НА ПИХ-ТИЯ !!!

2

Анонимен

преди 4 часа

Ами така правят хората имащи гръбнак. Марионетки като нашите са в поза партер.

1

Хора

преди 4 часа

Орбан преди два дни направи изказване в ЕК,и разби евроатлатиците и нацистите,залата го изпрати на крака и с песен.Но у нас се мълчи?!