41

ебни атлантици

преди 1 час

на зеля часовника вече му цъка на обратно

40

Анонимен

преди 1 час

Що тъй е отменил пътуването, да не се е наакал.

39

Анонимен

преди 1 час

Пълна ликвидация на украинския ВПК - ракети взривиха най-важния подземен завод. Мощно земетресение. Огнени колони избухват от земята. Съдейки по избраните цели през последните дни, руските войски си поставят задачата да ликвидират напълно украинския военно-промишлен комплекс. В нощта на 9 октомври ракети взривиха най-важния подземен завод. В резултат на това е регистрирано силно земетресение, пишат мониторинговите канали. Казват, че огнени стъл

38

Анонимен

преди 1 час

подземния завод на украинските въоръжени сили за оборудване на боеприпаси и БПЛА в района на Днепропетровск - според непотвърдени данни, най-важното предприятие в този сектор. На местата на удара е регистрирано силно земетресение - 3,3 по скалата на Рихтер.Данните се потвърждават от "Военни кореспонденти на руската пролет". По тяхна информация хората са усетили земетресението край Кривой Рог. Мониторинговите ресурси пишат, че трусовете са регистрирани на дълбочина до 8 километра...

37

Анонимен

преди 1 час

Дарените от България на Украйна самоходни артилерийски 122мм. гаубици "Гвоздика" убиват руски свинособаци.

36

Анонимен

преди 2 часа

Защо така, гущерчета, не превземе ли Москва не превзехме ли Владивосток.

35

Виси,ГерболИННче,

преди 2 часа

виси... Клати се напред-назад и виси! Какво чакаш,хващай се на работа и го накарай да стърчи! Нал' тъЙ получи назначение у донос.бг-тУ :) :) :)

34

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 23 -"Заради урагана ли?" Ами да - "президентът ще остане у дома, "за да наблюдава подготовката и реакцията" за урагана" Явно от Рамщайн не се вижда ,а пък той много иска да го гледа и затова ще си го гледа от дома :)))))

33

БайДжо отсвири

преди 3 часа

плана на просрочения Зе. Кои ще го последват? Накрая ще обвинят Президента Путин, че разклащал еесовската солидарност.

32

Хамала Карис

преди 3 часа

Сигурна съм ,че Путин пуска тия урагани по САЩ ,само той е ," кръвожаден диктатор" такъв!

31

Анонимен

преди 3 часа

Щели да я отлагат срещата в Рамщайн, май. Сигурно ще чакат Зеленски първо да победи някъде по фронта, че след това да гледат генералния "план за победа".

30

Анонимен

преди 3 часа

Идват избори , няма време да се дундуркат подопечените. Те кравари и у шанки са се разбрали, тия от ЕС само вдигат пепел. Ето сега скочи нефта и рашките потриват ръце...

29

Анонимен

преди 3 часа

Бездомник, щял да наблюдава урагана..

28

Анонимен

преди 3 часа

Злите езици говорят,че в момента яко са се изострили отношенията между американците и британците.И по отношение на Украйна,и най-вече по отношение на това,което прави Израел.

27

Анонимен

преди 3 часа

Нормално решение.Нали няма наивници,които да си вярват,че янките ще се сдавят лично с руснаците.За тази работа има баламурници като украинците например.Планирани бяха и другите източноевропейци,ама като видяха какво се случва в Донбас и на тях им мина меракът.

26

Анонимен

преди 3 часа

И Блинкен нямало да ходи в Рамщайн. Той пък заради затоплянето в Антарктида. Изглежда се готвят да приключат със Зеленски, възможно най-героично, разбира се.

25

Байдън

преди 3 часа

Имаме си наши проблеми не ме занимавайте с Украйна и ония Зелен просяк

24

ПЕТКО КАТЪРА

преди 3 часа

Давещият се Карфиол мислеше ,че ще му подадат ръка да се измъкне,ама му подават нещо друго и то обилно намазано с лубрикант!

23

Анонимен

преди 3 часа

Заради урагана ли?

22

Анонимен

преди 4 часа

Байдън си им го каза в прав текст.....стига с тая Украйна! Оставете ни на мира, да си гледаме собствените проблеми!