44

Анонимен

преди 7 минути

Бива да си фурнаджийска лопата ,но този е дъно. 20 години герб дерибейства в общината и направи хубавия ни град скапан презастроена ***. Гербаджиите трябва да се бесът по стълбовете не да им се дава думата в медиите.

43

Анонимен

преди 56 минути

Да. Не могат да управляват нищо. След революцията на Радев и ПП държавата зацикли. Тези хора са неподготвени. И продължават да се натискат да участват в избори. Няма как седми път да гласувам за едно и също. Ще отида този път и аз за гъби.

42

Анонимен

преди 1 час

От 2005 до 2024 г. София се управляваше от ГЕРБ. "Оправиха" жълтите павета, пл. "Славейков", Околовръстното шосе край "Люлин", "Топлофикация", Фабриката за отпадъци и много други. За по-крайните квартали да не говорим! Сега съветниците на ГЕРБ правят при високо заплащане саботажи в СОС. Хекимян дали е късопаметен?

41

Анонимен

преди 2 часа

А Кекимян какъв го работи в тая община? Само лае, нещо съществено, свършено от него? Да критикува има право човек, дето е направил полезни неща за общината. Ако само за плюенето получава не малката заплата, да го уволняват, файда от такива нулева. И не съм фен на Терзиев, нито на Бони там някакъв си и и зобщо на това, което правят общинарите. Но и Х/Кекимян да се хваща на работа, не само да виси по тв и медии с назидателен тон.

40

Анонимен

преди 2 часа

"ПОД ТАЗИ СТАТИЯ СА АКТИВИРАНИ ДЕЖУРНИТЕ ПЛЮВАЧИ ХАХАХАХАХА" Хекимянчо не е ли назначен за дежурен плювач?

39

Факт

преди 2 часа

Герб създаде и създава кризите.

38

Анонимен

преди 2 часа

ДС yнучката превърна София в гeт0 за по малко от година!

37

Анонимен

преди 2 часа

Фандъкова е в пъти по мъж от васко маслото

36

Пешо

преди 2 часа

Само Гроб знае как се управлява, ъъъъ краде. Ами ще се научат бе. Тиквун как мислите се научи:)

35

Хекимян

преди 2 часа

ППДБ не могат да управляват кризите, които ние в ГЕРБ създаваме!

34

Анонимен

преди 2 часа

Нека си спомним кризата със сметта от мандата на Борисов, когато десетки хиляди тонове воняща маса беше струпана до летището и миришеше на канал и сяра оттам до центъра на София?

33

Анонимен

преди 2 часа

То кризи няма, само че на тоя цайс гнусен много му се иска да има, и затова му се привиждат. Кризите ги имаше по време на крадливата бабишкера, която опозори града и поста на кмет. Новият успя да й оправи бакиите за няма и половин година.

32

Васи

преди 2 часа

Еднорозите и времето са виновни, подведоха ме

31

Анонимен

преди 2 часа

Грозната ( за пдбсс+) истина е, че всички градове, управлявани от пдб са потънали в ***. За тяхно огромно съжаление. Трябва и да се работи малко. Не става с акции, прайдове и хепънинги

30

Анонимен

преди 2 часа

Тя Васа деня си не може да ръководи, цял град тръгнала.

29

Анонимен

преди 2 часа

..само фандъчк..ата и ба..ц...е можехa. криза.. на кризата на кризата..същото както ремонт на ремонта на ремонта

28

мен

преди 3 часа

Най-добре ги управлява кризите този, който ги създава. Гледахме ги над 10 години - перфектно създадени кризи. С кеф всеки ден се разхождам по една такава в жълт цвят, Хекимянчо да каже нещо що така тоя кмет не е пренаредил перфектните павета още?

27

Жоао

преди 3 часа

Викате мис Бони и Терзията са супер...

26

ха-ха

преди 3 часа

Хекимян: ПП-ДБ-СС не могат да управляват кризите в София ... Хе-хе , Хекимяне , то вашите кризи , тези които вие от ГЕрП създавате , никой не може да ги управлява , дори и вие ! Щото вие само за правене на проблеми и кризи ставате ! А, пардон , забравих най значимото - краденето ! То оттам и всичките кризи ...

25

Анонимен

преди 3 часа

ПОД ТАЗИ СТАТИЯ СА АКТИВИРАНИ ДЕЖУРНИТЕ ПЛЮВАЧИ ХАХАХАХАХА