124

До 116

преди 2 секунди

Ами , защото нямаше,а празни рафтове може да е имало, ама в Украйната ти,не и в България,и всичко беше истинско не като сега Добруджански боб,а на гърба четеш страна на произход Аржентина.Та се чудя и в Аржентина ли има Добруджа

123

До 121

преди 11 секунди

*** дарява ли?

122

Поручик Галицин

преди 55 секунди

Искам да съм Путин!

121

Анонимен

преди 1 минута

До ВасилевЖените са по-мъжествени от нас мъжете. Например моята жена винаги дарява кръв а аз никога не съм понеже ме е страх.

120

Анонимен

преди 2 минути

Ако в България отпуснат безплатни операции за смяна на пола на воиниците сигурно ще се възползват 90 процента и ще си сменят пола като руския воиник.

119

Анонимен

преди 2 минути

Мечта на всеки салдат, да е Путин!

118

IQ 3.14

преди 3 минути

До Що така?що не си виждал кво правеха камериерките по времето на сесесере като изкараш шише плиска, за тва :) а войводата е нгвс.

117

Ватник Нагъл

преди 4 минути

Православно ми е, евразийско! Едно такова топло, уютно и по руски братско... РОССТАТ за това забраниха преброяването на спинозните в Русия за 2023, че майкатта си евввало, сигурно са подминали Нигерия и Мали!

116

Анонимен

преди 4 минути

До До 107 Не разбрах, защо не е имало "руски" магазини. Иначе по българските магазини имаше празни рафтове, а малкото стоки, които имаше бяха с потресаващо ниско качество.

115

Анонимен

преди 4 минути

Оправяли го в Дупин, вече и в Путин!

114

Анонимен

преди 4 минути

Поздравления. То може да се сражава и като жена.Аз лично дарих пари на един приятел за да си смени пола.

113

Домбил Бомбасов

преди 5 минути

а помните ли оня сепаратиста "бабай", дето беше отишъл да трича кадировци и вече го не дават по телевизора?

112

До 107

преди 5 минути

Ами така е тогава нямаше руски магазини,а българските имаше българска стока основно не е като сега

111

IQ 3.14

преди 6 минути

До Войводатастоките по "руските магазини" са украински. сега допиши как си купуваш оригинален швейцарски шеколат от рошен и отивай да си лягаш. за домашно - да научиш етикетите на пакетите гречка, банките сгущенка, и шпротите.

110

Иван Грозни

преди 6 минути

Традиционни руски ценности!

109

Василев

преди 7 минути

Това не е възможно , това е някаква западна антируска пропаганда!Руската армия е най мъжествената и там няма ала бала!Агент Робърт Беър!ЦРУ!!!

108

крундел

преди 9 минути

е нормално, след толкова "приключения" с кадировци и верни бойни другари...взело че му харесало на другият бряг, да не забравяме, че в розовата армия дедовщината е нещо съвсем нормално и се използва за сплотяване на колектива...а уж са против лгхдтв+ и ги е страх от "еврообратните", може би ги е страх, че ще им откраднат "мъжете", знам ли и аз...

107

Що така?

преди 11 минути

До Войводата Абе, интересна работа. Сега, когато е някаква поне формална демокрация уж "САЩ решавали" пък имаш магазин с руски риба, колбаси и бонбони, а през времето на великия комунизъм и под руския ботуш нищо от това нямаше в България. Що така?

106

ГНУ$$.BG

преди 11 минути

Дъглас Макгрегър в интервю за Джордж Галоуей. Той добави, че в момента руската армия се придвижва към Днепър, като по пътя си унищожава останките от системите Хаймарс и дори може да стигне до Киев.

105

11

преди 13 минути

Аве, кат ви чета небивалиците, които искат да внушат нещо, се сещам за американската армия, в която май няма мъже...