35

Анонимен

преди 13 минути

По-бързо плащайте дълговете на София.

34

Анонимен

преди 50 минути

Синя София със сигурност ще натрупа гласове на тези избори! Всички са много разочароващи щом искат само дългове! ПП/ДБ и ГЕРБ искат да теглят заеми.

33

Анонимен

преди 54 минути

Главчо не дава, само взема!! Всички институции са спрели! Пробвайте да им се обадите да видите..

32

Анонимен

преди 2 часа

Не може цялата държава да ползва инфраструктурата на София и после само софиянци да плащат.

31

Анонимен

преди 2 часа

До наглост Може да не си съгласен, но ще се случи, то и аз не съм съгласен да хрантутя укри и мигранти, ама никой не ме пита на останалите им е добре иняма протести.

30

Анонимен

преди 2 часа

Главаначев предпочита да се перчи с пари, давани от него за безплатни екскурзии на араби и евреи до България, а не за българския транспорт, с цел обслужване на българите в България.

29

наглост

преди 2 часа

За сведение на Лилков - градският транспорт на всеки град е отговорност на съответната община. Държавата има задължения към целия български народ.А той не е съгласен освен парното, да ви плаща и транспорта.

28

Главчев , като

преди 2 часа

Толкова се натискаше да бъде шеф на МС, сега да даде отговор защо ефките още са на хартия, както и защо се забавят за неограничено време мед хеликоптери!Пеевси, този феномен вместо да се занимава с мъртъвци да иска от члена на ДПСНН да образува лека за неизгодни сделки!

27

Анонимен

преди 2 часа

Па после всички сме били равни ! Софиянците навсякаде се хвалят колко богати били ,какви големи заплати взимали.А провинцията требвало да им плаща транспорта и парното! То тей и баба знае.

26

баба мара

преди 3 часа

защо се стига до това положение кои е виновен герб които управлява софия20 години или бабата и дядото на терзиев

25

Анонимен

преди 3 часа

Половината държава е в София да плаща.

24

Анонимен

преди 3 часа

20, какво му е било на Раковски, срамува се от собственото си българско име, потънал в дългове и за да не го хвърлят в затвора е станал бегликчия, прекупвач на данъци, бегликчиите са смъквали кожите на българите като са събирали двойно по-високи данъци, за да се обогатят, само Левски и Ботев са искали да освободят България, останалите = проливането на колкото може повече кръв, за да дойде Русия да ни освободи, Бенковски - "аз забих ръждясалия си нож в сърцето на Турция, а Русия да заповяда"

23

СТОЛИЧЕНТРАНСПОРТ ЛИ

преди 3 часа

СОФИЯНЦИ ИМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ ПО ЕДНИ АДИДАС ТОРШЪН И ДА СИ ПЛЮЯТ НА ПЕТИТЕ.

22

Анонимен

преди 3 часа

Държавата да плаща дълга на Софийския градски транспорт, по-бързичко, че и Топлофикация София чака държавата да и поеме дълговете и към *** газ. Отт ПП-ДБ заявиха днес, че правителството трябва да се справи с финансовите проблеми на Софийска община. Лично Академик го заяви като съвет от бивш към настоящ премиер

21

Анонимен

преди 3 часа

вместо да плащате за изсичане на дърветата на цяла улица, за да дадете 15 млн. на частна фирма да бяхте ги дали за градския транспорт, а не да обогатявате приятелите си за сметка на софиянци, общината е потънала в дългове, а за кмета най-важна е фирмата, на която е обещал Опълченска, защо получил е дарение за изборите и е поел някакви ангажименти, които за него са приоритет пред желанията и удобствата на софиянци, като се сетя Иванов - 'обади се маджо" или дарението когато си основа партията

20

Анонимен

преди 3 часа

Сега разбирам на Левски, Раковски и Ботев какво им е било с това заспало племе.

19

Анонимен

преди 3 часа

Трябва да повишим военните разходи на 3% от БВП и всичко ще се оправи.

18

Не разчитайте

преди 3 часа

На Главчо.Гербаджиите по всякакъв начин саботират София.За да покажат ,че Фандъкова е била много добра.А не отчитат факта,че всички проблеми на столицата са заложени от нея.

17

=

преди 3 часа

То софия не е град а столицата, там живеят не хора а столичани и те са с по 3 -4 та.шака, а останалото население на България са макаци и други видове ***. За софия милиарди и то много, за другите трохи или нищо. Я ми кажете друг град у нас с метро,трамваи, модерни тролеи и автобуси. Ами няма,няма и да има, софия граби 90% от парите в държавата

16

Реалист

преди 3 часа

Виновна е руската некадърна учительница Фандъкова, проблемът е трупан десетилетие по време на управлението на ГЕРБ, които работят така - "След нас и Потоп..."! Затова властимащите трябва да се сменят по-често, за да се ревизират общинските пари!!!