15

Анонимен

преди 42 минути

Докога в световната политика и икономика ще се подвизават дементирани старци и бабички!! Тази бабуля може да се запомни само с ужаса в село Бисер и подмолната роля, която изигра, да не бъде избрана Ирина Бокова за генсек на ООН.

14

Анонимен

преди 2 часа

Либералите са отроче на комунистическия интернационал,така вземат гласове и контролират силовите служби и финансовия ресурс

13

до ГОШО МИТЕВ

преди 2 часа

До Георги Илиев Митевабе мн си зле ! Луканов я прати там навремето ,не Костов . и Костов не е бил сътрдуник на ДС , кой ти го каза това нещо ?!?!?!???

12

бг смешки 2 желю

преди 3 часа

До желютя отдавна е в схемите там ! още от 90-те ....

11

Ямболски цървуль

преди 3 часа

Втори мандат на плюскане ,което и е дадено от Ротшилд и компания.Ама целта да се унищожат хората,явно си оправдава средствата.

10

Анонимен

преди 3 часа

Браво- ти си нашата гордост! Едно "старо" момиче разбива успешно мита от години, че финансите са мъжка работа!

9

ДО 7

преди 3 часа

До желюТЯ ев игрите още от началото на 90-те явно не помните !

8

до 1

преди 3 часа

До Анонименв голяма грешка си ако си мислиш че тази решава нещо ! решенията се взимат на по-високо ниво от нея от хората с парите - като Сорос и СИЕ ....Кристалина е само сол т***ашак на такива хора където е реалната власт ....навремето Луканов я изпрати там КОГАТО БГ се обърна към СБ И МВФ тоест САЩ ДА ПРЕДСТВЛАВЯВА БЪЛГАРИЯ !

7

желю

преди 3 часа

тази стрина успя да се откупи от схемите с дянков

6

Анонимен

преди 3 часа

Дърта баба Сталинка на 73 г. и пенция влачи и заплата влачи :)))

5

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 3 - Грешката ти е, че си мислсиш, че МВФ и хроатапокрай тях, някога са били по-различни.

4

Анонимен

преди 3 часа

До 2 - Не комунистите, а "либералите". ЕС е създаден от либерали. Защото комунизмът беше доста "краен" за техния вкус, а и да ен забравяме, че в Германия беше "национал", но и "социализъм", се наложи да го подкарат много меко, мекоо, иначе със сегашните им политики и предложения, мъже като Шарл дьо Гол и жени като Маргарет Тачърм, шяха да напуснат ЕС на мига и да си сформират нови търговски сделки, а не да остават, да бъдат те и другите в ЕС "либерализирани"

3

Анонимен

преди 3 часа

Сталинка съсипа МВФ, троянския кон на ссср. Видно по действията. Как пък един специалист без соц минало не стана такъв. Самите САЩ подкрепиха агентурата

2

Георги Илиев Митев

преди 3 часа

Комунистите победиха в целия свят ! След като МВФ се ръководи от доказаната комунистка , която се е издигнала от свърталището на другаря Иван Костов, който беше активен сътрудник на Държавна сигурност вече всичко е напълно ясно и логично . Затова и продължават гоненията ,преследванията и репресиите на тези, които сме невинни , но обявени за политически неугодни поради това, че родителите ни са обявени за фашисти и врагове на народа и партията победителка след 9-ти Септември 1944 година.

1

Анонимен

преди 4 часа

старчоци решават съдбата на света, а тази дори английски не може да говори добре