27

Алекс

преди 2 часа

И каква е новината? В цял свят градският транспорт се дотира.

26

Анонимен

преди 2 часа

Браво! Държавата и провансът трябва задължително да продължат да дотират софийския транспорт, парно и прочие благинки! Никаква промяна няма да има, колкото и да си драскате! Ако някой от прованса завижда, имам за продан няколко чудесни еко бараки в Банкя, ще си живеете близо до столицата за чудо и приказ и няма да се чувствате прецакани!

25

Зозо

преди 2 часа

Хахааааа, само Васко ДС-то и Мис Бони ще оправят София :)))))))))))))))) Фъндъкова с фенер ще я търсите :))))))))))))))))))))

24

до 23

преди 2 часа

забойко и учителката говориш май

23

Анонимен

преди 2 часа

Ако бяхме нормална държава терзиев вече щеше да е в затвора.

22

Анонимен

преди 2 часа

Накарая освен парното ще почнем да плащаме и транспорта на шопите, то вече го и плащаме с милиардите за метро

21

Анонимен

преди 3 часа

дългове, дългове, а от герп работят ли работят за присвояването им, ремонт на ремонта правят, работа, работа

20

Анонимен

преди 3 часа

Промяната е факт

19

До Факт

преди 3 часа

дълговете натрупани до сега, са от фандъка наследени, дрънкай си, нали за това ви плащат

18

Анонимен

преди 3 часа

"20 милиона заеми, трупани с години"... да не забравите пак за герп да гласувате, че мазнинките се оказаха вдлъбнатинки

17

Анонимен

преди 3 часа

ОПГ пп-дб-дпс продължава да ограбва софиянци

16

Факт

преди 3 часа

Терзиева е най -слабия кмет на София досега!!!

15

до 2

преди 3 часа

"""""Оха тамън с тия 6 милиона ще купим гласове от факултето продължаваме подмяната!""""" ------ Още един Шушляк без мозък!!! Още ли вярваш, на Манипулацията, че изборите се решават с "Купен Вот"??? -))) Ще ти задам един Въпрос, на теб и наивници като тебе - Кой нормален човек, че дори и ром, ще гласува за ИТН - 6,9% и никому неизвестното Величие - 5%??? Събудете се, бе??? Размърдайте мозъчния си процесор!!!

14

бай шоп

преди 3 часа

Софянци пак ядат а не нема кой плаща.

13

Анонимен

преди 3 часа

За бога няма ли еколози в тази страна ?!? Кой нареди не за пръв път рязането на здрави дървета , след като има на задната страна стотици изсъхнали дървета много опасни да не кажат че не са предупредени . Безобразно деяние за отрицателно време отрязаха здравите и правите за по лесно а отзад изсъхналите опасните стоят .....

12

Анонимен

преди 3 часа

Метрото да се приватизира, за да се влеят чужди инвестиции в София. Или да се даде на концесия за 30 години, за да привлечем стратегически инвеститор в София. Синя София ще подкрепи, защото сме десни. Не искаме Комунизъм в София.

11

Анонимен

преди 3 часа

Има стотици изгнили много опасни дървета на обратната страна на улицата. Живеем в страх по време на буря. Но там тях не ги режат. За сметка на това дойдоха хора на лицевата страна по лесно дойдоха с камиони и режат напълно здрави клони. Защо с тези хора никога няма началници освен че подозирам че те са извикани от местни лица с някаква вероятно напълно и нарочно умишлена комерсиална цел.

10

Анонимен

преди 3 часа

А в старата столица дойдоха с камиони и режат на лицевата страна здрави и прави дървета и клони ги товарят на камиони ! В същото време в междублоковото пространство на обратната страна има десетки изгнили опасни дървета там никой нищо не прави. Потресаващ неща. Няма ли еколози в тая загубена страна ?!?

9

Анонимен

преди 3 часа

Що са го разделили на две дружества ?За да има двойни разходи и два директора ли?Утре ако закупят рикши още едно ли дружество ще направят!

8

Анонимен

преди 3 часа

То със заеми и кредити и аз мога да стана кмет и да управлявам цяла софия. Идеята е да са на печалба тези общински предприятия. Или поне да се самоиздържат. Нали затова избрахме успешен бизнесмен като г-н Терзиев за кмет. За да оправи общинските предприятия и да ги изкара на печалба, точно както с неговите фирми.