13

Неудобен въпрос

преди 1 час

Тая гарга Милотинова вместо да се занимава с макетата,да попита производителите на млечни продукти, защо ни продаваткраве сирене срещу 17 лв/кг с 80% вода в него !?

12

7777

преди 1 час

Страшни коментари.За кой ли път се убеждавам че българина разбира от политика и футбол.*** народ слаба държава.Това е положението.

11

Анонимен

преди 3 часа

КоВтито е че ЕС се разпада ,.../ за сведение на посрещачите / !Така че ако РСМ не влезе , ще спечели !

10

Христо Христов

преди 4 часа

В нормалните държави посрещат политиците на държавите на равно ниво, но с тези на ЕС, с изключение на функцията на Президент на ЕСсе държат като с обикновени чиновници. Както и трябва според дипломатическия протокол.

9

Христо Христов

преди 4 часа

До сега два про'с'така не са съгласни, че никой й ме трябва да казва на други държави какво да правят. Може би защото са неграмотни и некадърни евроатлантически про'с'таци свикнали все някой да ги яха и ***.

8

Христо Христов

преди 4 часа

"Милотинова заяви, че политиците в Скопие премълчават пред обществото, че Преговорната рамка е европейски документ," + какво е това "европейски" документ? В нормалните държави посрещат политиците на държавите на равно ниво, но с тези на ЕС, с изключение на функцията на Президент на ЕС.

7

Анонимен

преди 4 часа

Все пак успяха да стресират нашите послушковци и кирчовци, които нямат характер да защитят нещо българско! Македонците са от сръбската школа и тя е брутална спрямо България, която за тях е вечен лузър и само трябват малко топки и ние ще клякаме без проблем... Сърбите с огън и меч изтриха българите в Македония за 50г. и то до там, че е непрестижно и даже обидно да си българин!

6

Анонимен

преди 4 часа

Искам, как не искам.за колку пари.

5

до 1

преди 4 часа

Милотина също е македонка! Ако бе родена в Охрид, знаеш ли какви репортажи срещу България щеше да направи!? Съдба!

4

до Майора

преди 4 часа

Ти що не скочиш до държиш същия тон на Турция и другите силни държави, а се репчиш само на такива като изстрадала Македония! Хората са си създали своя нация и не искат да ви знаят! Защо не ви искат - питай ги!

3

Майора

преди 5 часа

Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и ксбинета на РСМ! Те правят всичко възможно да саботират преговорната рамка за влизане в ЕС и действат на принципаЕдно си баба знае , едно си баба бае и слушат Вучич!Докато не разберат това нищо няма да стане и защо не протестираха когато при посещение неофициално в Хърватия го нямаше тяхното знаме!

2

Бау

преди 5 часа

Скопие ви отговори - ,,Не може тежко корумпирани български политици", снимани в мутренски разкош, кюлчета и пари, да порицават нас"!

1

Христо Христов

преди 5 часа

Каква е тая Милотинова, че да казва какво ТРЯБВАЛО да правят другите народи? Наполеонов комплекс ли има? Едно време такива бяха изолирани и лекувани, сега Брюксел ги избира и им дава трибуна....