14

Закривай!

преди 2 часа

Тази комисия е безумие. Не искам на никой да доказват, че са българи. Искат да са македонци, прав им път. Искат албанско правителство, моля. Искат сръбска република, много им здраве. Хич не ми пука за тях. Не си губете времето и нервите с тях. Посланика ни да се прибира, техния да си ходи. Какво толкова, кой от къде е. Но после ще стане тегаво.

13

Анонимен

преди 3 часа

Държавата не е важна, може да я няма, може да стане албанска, но ще има хора в Западна Европа, в отвъдморските страни, които ще се самоопределят като македонци. Никой не може да промени това.

12

Гери Новата

преди 3 часа

Е,нЕма как с тия меки истЕрици...

11

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 3 часа

СМР са изпратили хора с големи усти , и всички казват че трябва да се признае Македонско Малцинство в България . Нелепо е . Всички знаем че Македония е Област разположена в България и Гърция , ние нямаме претенции към Гърция . Лошото което ни се стовари на главите беше решението да признаем една територия от СФРЮ - бившата Югославия за Държава - тогава първия Президент на България - Желю Желев е СДС признаха ПЪРВИ тази Държава - това е Грешката - не е виновен Георги Димитров .

10

Анонимен

преди 3 часа

МИ ТЯ БЪЛГАРИЯ МЕНТАЛНО Е ТАМ.

9

Анонимен

преди 3 часа

Докато това правителство е на власт, нищо няма да се отстъпи на България. До следващите избори през 2028 г. да видим кой ще спечели, ако Мицкоски не бъде преизбран.

8

Анонимен

преди 3 часа

Как така сте спрели в 11 век след като БЮРМ/РСМ същеструва от 1944/45 г.?

7

да си напазаруват

преди 4 часа

история от сърболяците,нали са си гаджета...Нас какво ни дреме за тези антични измисленяци със стиропорени паметници? Колко пъти пропадаха тези срещи ,щом нашите ги подберат с факти тези мъкадонски историчари...

6

Анонимен

преди 4 часа

Каква история има Скопия, чудят се къде и какво да откраднат. Скоро ще предявят претенции към Луната, Слънцето и галактиката. Отзовете нашите историци и пълна изолация докато не им уврат кратуните.

5

aa1830

преди 4 часа

Историците ни от тази комисия са много на място. Респект! Жалко, че политиците ни не са на тяхното ниво по темата с Македония

4

киро

преди 4 часа

задължително.....никаква аванта на макетата.

3

ВМРО

преди 4 часа

Сите македонски историчари са си истеричари. Между Александър Македонски(хептен славянин и говорещ македонски) и сегишните македонски вайводи - разлика няма. Както между карачанската уфца красяща мира у нас - Александър(и то се мисли ,че македонски) и бае ви ***-ю ,казанлъшки херой от времето на Алеко. Там вирее най-паче победилата бай-***-вчина. Всите юнаци, че и всите вайводи. Само дет няма персонал-четници. Курбан само с мръвки. От европската уния....

2

expert

преди 4 часа

Трабва да се върнете 11в. преди Новата ЕРА! затова не вървят нещата ! Те са свидетели на Големия взрив и са останали на това ниво - чехалчета и АМЕБИ! :))))

1

Анонимен

преди 5 часа

Hukвu koмucuu noвeчe c тuя ncuxonaтu!