18

cv

преди 15 години

КОГАТО СЕ ОБЪРНАХ КЪМ РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ НЕУПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ ИСКАХ БЪРЗО ПОУМНЯВАНЕ И ПАК ВИ ПРЕДЛАГАМ БАЗАТА ЗА ОБЕДИНЕНИЕ!!!.1. ДЕЙСТВАЙТЕ НЕЗАБАВНО!!!2. С ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ НЕУПРАВЛЯВЯЩИ ПАРТИИ, ОСЪДЕТЕ ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НАПУСНЕТЕ ПАРЛАМЕНТА!3. ЗАПОЧНЕТЕ ВЕДНАГА ПРЕДИЗБОРНА ПОДГОТОВКА И ПРОПАГАНДА!!4. НАПРАВЕТЕ ШИРОКА КОАЛИЦИЯ НАРЕЧЕНА "НОВА БЪЛГАРИЯ" И ОБЯВЕТЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ОСНОВНИ НАСОКИ ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!5. НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ СЕГА, А НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ПО ОБЩИНИ ОПРЕДЕЛЕТИ КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ!!!6. ПЪРВА ТОЧКА НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ СЪБРАНИЯ ДА БЪДЕ - СЪД ЗА СТАНИШЕВ И ПРОВАЛИЛИТЕ СЕ МИНИСТРИ, БЕЗ РАЗЛИКА НА ЕТНОСТ!!!7. ТОВА СТИГА ЗА СЕГА! 8. НАПРАВЕТЕ ГО И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЩЕ ВИ Е ВЕЧНО БЛАГОДАРНА!!9. НЕ ГО ЛИ НАПРАВИТЕ - И ВИЕ СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

17

надзирател

преди 15 години

ЛИДЕР - НОВОТО ДПС

16

преди 15 години

Защо ми е да гласувам за Ковачки, като знам че е *** на Доганов? Това което чакам е ние хората да вземем тухли вместо бюлетини е и с тях да си упражняваме вота върху алкохолизираните депутатски тикви докато станат на Блъди Мери

15

преди 15 години

Хората, които говорят за пари и проекти нямат място в политиката! По простата причина, че там вече има достатъчно олигарси! Ако някой изобщо се интересува какво управление всъчщност е нужно на България, отговорът е, че страната се нуждае от политици с визия и националисти - поне малко национализъм и патриотизъм да има в тях, а не от такива, които за някой гешефт ще продадат и майка си! такива си имаме предостатъчно и те нямат място повече в обществения живот! да си правят бизнеса! а тези другари, щом отсега започнаха да говорят за политически заговори срещу тях - ясно е що за стока са! както е ясно и това, че за да развива толкова мащабен бизнес в държавица като нашата е необходима много сериозна политическа протекция! Въпрос с неповишена трудност: от чия политическа протекция се ползват и са се ползвали хората, идентифициращи се с този политически субект?

14

преди 15 години

Много лидери, много нещо ... Но ... още има доста като оная бабичка, която се оплаква че е постоянно полугладна, заради демокрацията, затова пак щяла да гласува за бсп.

13

преди 15 години

Много лидери, много нещо ... бах тея лидери ... Но ... още има доста като оная бабичка, която се оплаква че е постоянно полугладна, заради демокрацията, затова пак щяла да гласува за бсп.

12

умен

преди 15 години

е поредната рожба на столетницата БКП(БСП)ДС....Както преди си създадоха ДПС и НДСВ,за да са вечни във властта. Народа вече не е *** за да прозре хитрините на ДС! ЛИДЕР Е СЛЕДВАЩАТА КОМУНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ,КОЯТО Е ПЪЛНА С МУТРИ-МАФИОЗИ....ВНИМАВАЙТЕ!!!!!

11

дупе се иска

преди 15 години

създадохме за вас партия коалиция за развитие на европейски цености *** ще ви оправим за 800 сек.

10

НСС

преди 15 години

Миналата година Лидер оставиха такава *** на площада пред Ал.Невски, ужас! Сигурен съм, че лидера на Лидер няма смислено оправдание за тази простотия!!!

9

an

преди 15 години

VLIZAT V PARLAMENTA,SAMO MAFIOTI,A ZA KOSTOV...PROSTO SPRETE,GUMENI GLAVI,S TAZI PAMET,ZAMINAVATE V ISTORIATA

8

преди 15 години

такива мошеници и експлоататори като Ковачки и Филипов са за разстрел. работниците им работят за мизерни надници, а те прибират печалбата и укриват данъци. за какви "данъкоплатци" и "работодатели" става въпрос?! спомнете си как Ковачки не плаща вече няколко месеца на работнците си в Сърбия. Ковачки и Филипов са ментарджии и измамници в особено големи размери и трябва да се разстрелят

7

Костов е велик полит

преди 15 години

Искаме Костов и никой друг ! А лидерците първо да се разборчят с държавата и после да говорят ! Костов ще ви сложи всички на място ! Бъдете сигурни !

6

kala6nikov

преди 15 години

koi ste vie,be,mrasniziii,naroda ve4e ne e tolkova glupavmar6 ot polezrenieto na horata

5

an

преди 15 години

NEKOI 6TE GI DUMNE,DAI BOJE,4E NE SE DI6A OT MUTRI,PA I ZA VLAST SE BORIAT,AI SIKTER,BE,SAMO BELENE ZA VAS

4

преди 15 години

В тази партия ЕНП, освен Капот има ли още някой друг?

3

DevilishSoul

преди 15 години

говорете говорете - те чуждите банки почнаха си изнасят парите вече... от много говорене сега след няколко месеца ще мълчите умно...

2

Aman

преди 15 години

проедните *** на политическата сцена....аман вече от тълпи псевдо-политици наредени с големите лъжици за кацата с меда...вземете и се застреляйте...*** тарикати

1

an

преди 15 години

TA VIE SAMO ZA PARI LAETE,PFUUU,NAGLOST ,TRA6NAAA,NIKADE PO SVETA NEMA TAKIVA BOLKUZI