15

Иванов

преди 4 часа

Решението е просто да се открият аптеки по малките населени места или в близост до тях

14

Иванов

преди 4 часа

Тоя пък голям разбирко как лекарство за хрема ще съдържа ефенидрим това да не ти е кодеин,солпадин или немезил

13

Кикимора

преди 6 часа

Убедена съм,че някой иска да пере пари,както тротинетките..За мен в едно семейство е нормално да има аптечка с най-елементарните неща като аспирин,аналгин и парацетамол.Неща,които могат да се продават дори в малка бакалия. Що се отнася до добавките и на мен ми ги предписаха,но като се разрових се оказа,че са замесени незнайни български фирми с безумни цени..Наложи се да му покажа на доктора,че ги имам тези неща на световно известни фармацевтични фирми струващи 1/3 по-евтино от българските.

12

Ванката

преди 6 часа

Че те половината по селата са неграмотни, едва сричат, не могат да си назоват лекарството, затова обикновено в аптеката им помагат - как сами ще прочетат от машината какво лекарство им трябва!?

11

MNENIE

преди 7 часа

Трябва да се направи този Закон . Собствениците на Аптеки са в симбиоза с Лекари - тоест Мафия . Всички знаем че в Съседните нам Държави лекарствата са истински и евтини . Основния Мотор на Лекарствената Мафия в България са двама братя , които бълват фалшиви лекарства на нашата Територия .ДАНС няма да ни защити .

10

Радослав

преди 7 часа

До Пенко: искаш човек който не е способен да си напише името да продава лекарства? Че той как ще разчете рецептата? А как ще се научи да оперира със системата? Как ще поръчва лекарства? А как ще ти предложи заместител като дори не знае какво трябва да ти даде и дали го има налично? Ако искаш хората да започнат да измират от предозиране, грешни лекарства и тн. може да наемеш хора с основно или без образование!

9

А

преди 7 часа

Вендинг парламент и вендинг правителство, и вендинг данъци не щете ли?

8

Пенко

преди 8 часа

Вместо да направите в аптеките да работи всеки, а не само фармацевти, вие за хората уж мислите. Ако мислихте за хората, щяхте да позволите на млади хора със следно или основно образование да продават в аптека и така хем ще имат работа, хем пари ще получават. Че какво ти трябва да знаеш, за да работиш в аптека? Пита някой за настинка, даваш му хапчета и готово. Другите и без тома лекар е написал какво да се взема. Само даваш опаковката и да си ходи.

7

?!?

преди 8 часа

Аптекарите са страшно нагли. Нека да има машини, по добре е да има от колкото да идеш в друг град за ибупрофен. Не се наядоха тия търговци

6

Анонимен

преди 8 часа

Радвайте се, всичко е електронно и е ОК, ИИ скоро че ви лечи, има чайчета и билки, той че ви опъти.:))

5

Деде

преди 8 часа

По малките населени места масово има вендинг автомати с бира. Алкохолиците не са я изкупили масово. Само малолетните и непълнолетните я пият. Значи акохол от автомати може, но хапчета - никога.

4

Анонимен

преди 8 часа

Суп-оли-те ли ще си лекуват нар-ко-ман-ите, лекарства от първа необходимост нар-кот-ици ли са, значи цял народ е зависим, ако е хремав. Хората да не се лекуват ли.

3

Анонимен

преди 8 часа

Да, те ще ходят из селата да изкупуват хапчетата. Те ако искат ще си ги вземат от аптеките. Ай стига сте опявали за тези машини. Ако не върви с тях ще ги махнат

2

Джустова

преди 8 часа

Само да се види господина в огледалото! Подпухнал пияница.

1

Анонимен

преди 8 часа

И тоя плаши. Да ги изкупят. Нека върви търговията.