16

Анонимен

преди 4 часа

10% от населението на земята се храни за да живее, а 90% от населението на земята живее само за да се храни! Тия 10% които се хранят за да живеят са иновативни, творци, създатели на всичко по земята..... останалите 90% които живеят само за да се хранят и размножават, са затлъстели шкембо консуматорски мързели и планетата повече няма място за тях!

15

Анонимен

преди 16 часа

Ако един средностатистически китаец потребява това което потребява един средностатистически американец то за изхранването на Китай ще са необходими реколтите на 6-8 планети като Земята.От вчера се върти едно интервю със Соломон Паси в което той посочва че до 2050 година населението на Африка ще надмине 2,5 млд.Е как се изхрава тази напас запътила се към Европа.Натискът ще бъде толкова голям че преди тази дата на един европеец ще се падат три магамби.А интересно не искат да ходят към Русия а Евро

14

Анонимен

преди 18 часа

Човечеството като цяло потребява вече толкова много природни и материални ресурси, които са му СВРЪХ ИЗЛИШНИ! Обществото стана цинично -консуматорско и за това безспорен принос имат модерните технологии, Интернет и т.н. Но има също и страшно много бедни хора все още, които са в недостиг на средства за живот. А богатите милионери и милиардери стават все по-алчни!

13

7

преди 21 часа

Свръхпотреблението има и друга страна.Потребяват се природни ресурси като желязо,мед,дървесина и пр.от малка група богати хора за луксозни вили,които почти не се ползват.А тези материали са общонародна собственост ,която обаче народа не ползва!С какво право тези бандити разхищават нашите общи богатства?Ами като имат паро да построят заводи и дасъздадат нови работни места за хората , а не лукс за малцина!Време е да си върнем богатствата на природата!

12

Анонимен

преди 22 часа

Кои са тези учени не става ясно? Това са глупости, нямащи нищо общо с реалността.

11

Анонимен

преди 1 ден

В риск в не заради потребление,а заради надрусани политици,които могат да докарат на човечеството ядрена война,защото се правят на сатанисти.

10

Анонимен

преди 1 ден

Пак почнаха да градят комунизма... Достатъчно нови поколения има, които не знаят и не са виждали какви са резултатите. Само пропускат да разкажат какъв е новият план - онзи, сещате се, да не притежаваме нищо и да сме "щастливи" - а вече под 1% ще са тези, които ще притежават абсолютно всичко. И ще летят всеки ден с ракети до орбиталните градове, примерно. Докато всички останали се правят на щастливи, за да не падне социалния кредит и да имат право да получат хляб от насекоми. Ама няма да стане..

9

криптоид

преди 1 ден

Мда. Поне 5-6 милиарда човеци на планетата са излишни , само ядат, чифтосват се и осират планетата . Грозно, но факт. Обаче няма начин да се премахнат с нормални средства. За това се е погрижила Майката Природа - земетресения, естествени пандемии. супер вулкани , мега цунами и така нататък.

8

Утре

преди 1 ден

Коментиращите статиите е полезно да четат повече и да мислят повече преди да коментират анализи като този. Светът не следва да свърши с вашия живот.

7

Земята умира

преди 1 ден

Егоизмът на съвременния човек ще унищожи света. За съжаление нищо не може да спре тези процеси, ако не променим мисленето си.

6

MaйMyнaтa

преди 1 ден

Потреблението не е проблем. Риск, че човеците нямат мисъл, а требва да мислят кво правят

5

вет.д-р Г.Заров

преди 1 ден

Другарко Руменова , не се ли разпростирате малко по-надалечко ?! Оправете най-напред нашата държава (ако можете , де ) , другите държави не ги мислете. Всъщност , каква е целта на тази "статия" , след като знаем , че ако можехме да се оправим , досега да сме го направили , а ние тръгнахме да оправяме света ?! И това ако не е отклоняване на внимание , здраве му кажи...

4

Анонимен

преди 1 ден

Ултрапотреблението идва от САЩ а тези същите се опитват да убият населението на всяка друга държава, но не и на тяхната к о чч и на. Нагли мерзавци са американците и не заслужават да дишат въздуха на тази планета. Зная единствено да създават войни и да убиват невинни хора.

3

Анонимен

преди 1 ден

сачма ли съм, гюле ли съм

2

!

преди 1 ден

Колко добре би било да коментират хора, които имат мнение по проблемите, а не някои, решили да се правят на интересни, с тъ.пни.те си!

1

ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА

преди 1 ден

СЕ СПРАТ ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА СВРЪХ-РАЖДАЕМОСТ НА НЕ-БЕЛИТЕ РАСИ