51

При Тошо

преди 6 часа

Такива инциденти не се споменаваха....градяхме Социализъма...

50

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен 49 Така е и да е имало инциденти те са се случвали измежду 220 летящи самолети и сигурно 300-400 вертолета. Сега имаме 10-тина самолета и 2-3 вертолета и всяка година става по нещо. Става не защото летците ни са лоши а защото губят тренинг и не летят достатъчно за да има пари за депутатските игрички и т.н

49

Анонимен

преди 10 часа

Служилите в Граф Игнатиево през соца говорят, че рядко са ставали инциденти, при това са били без жертви. Сега манипулаторите лъжат, че тогава е имало много инциденти и жертви.

48

post-truth

преди 11 часа

от всичко разбирате - тенис, футбол, бокс, автомобили, геополитика, расова теория, икономика и финанси, търговия с крипто и нефт, вече и от авиация. както едно време бащите ви колкото са работили в заводите и АПКтата толкова разбираха и ремонти на москвича. затова и сме на тоя хал - целата РБ е специалисти по всичко - кирилпетков, буци борисов, ники сапуна, гълъбъ, черепъ, мустака, картофа, трактора, репата и секви други.

47

ИВАН

преди 13 часа

НЕ Е НОРМАЛНО БЕЗ ВОЙНА ДА ПАДАТ ТОЛКОВА САМОЛЕТИ! В США СЪЩО СТАВАТ ИНЦИДЕНТИ, НО ТАМ СА ХИЛЯДИ САМОЛЕТИ, А ТУК СА САМО НЯКОЛКО!

46

66

преди 14 часа

До Закво ви е авиация Ти мреш в мизерия,гиди мързел такъв!Хвани се да работиш и няма да си гладен!Кратун нещастен!

45

Анонимен

преди 14 часа

Служили в Граф Игнатиево през соца говорят за чести инцденти, много от тях с жертви. Но всичко се криеше. На едно от видеата ясно се вижда, че при лупинга самолета зависва. И явно"тоно"то при слизането от лупинага не е било умишлено, а вследствие на загубения контол заради по-ниската скорост от критичната. Някакъв читател пък видя пламъци. Отблясъци при въртенето на самолета около оста му при слизането надолу. При катапултуране тряба да се пусне кормилото. А тук самолета бе овладян. Но късно.

44

Анонимен

преди 14 часа

Това "Графа" кой го измъдри? "Графът" наричат съкратено улица в София.

43

Анонимен

преди 14 часа

Американците не дават самолетите защото ще се поразбием с тях един няма да остане....

42

Анонимен

преди 14 часа

така написано все едно роман на Агата Кристи и Еркюл Поаро ще разследва....

41

България в НАТО

преди 16 часа

трябва да се види кой прибира в КЕШ за замазаните и фиктивни ремонти на старите советски самальоти та да загиват пилоти

40

Анонимен

преди 16 часа

Видиш ли мигрант ти. Хич не го мисли. Пистолета извади. Пълнителя в него изпразни.

39

КАКВИ

преди 16 часа

УВЛЕКАТЕЛНИ РАЗКАЗВАЧИ НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ-БРАВО

38

Анонимен

преди 17 часа

Скъса се да пишеш глупости бе, но никой не ти обрща внимание и се гърчиш от яд.

37

Анонимен

преди 17 часа

Как разбрахте какво вижда ?

36

НЯМАЛО МЪЖЕ

преди 18 часа

ВЛАДИМИР ПУТИН има изказване цитирам по памет:"КОГАТО ДОЙДОХ НА ВЛАСТ ПРОБЛЕМЪТ БЕШЕ ЧЕ НЯМАШЕ НИКАКВИ АРМЕЙЦИ И МИЛИЦИОНЕРИ ГОТОВИ ДА УМИРАТ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ МИРНОТО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ.......".........ПУТИНИЗМА Е ВКЛЮЧИТЕЛНО ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ СТРАХЛИВИ ЧЕРВЕНИ ЧАЛГОТЕКИ НА БТВ ШОУТО...............ЛИТЕРАТУРНИЯТ АНАЛИЗ НА ВЛАДИМИР ПУТИН съмнително звучи дори като Хитлер РОМАНА НА ФИЛИП К.ДИК звучащ:"Спомням си че бях българин от България съпруг на Цветана Манева казващ се Сашо Хитлер Диков"

35

6 май НЕармията

преди 19 часа

Държавата ИЗРАЕЛ няма нито един ден в годината да и е ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК значи според мъдреца ПЕНАТА от село Мировяне държавата ИЗРАЕЛ нямала никаква армия!................Ние тук в ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ на Борисов и Радев уждържавата ИМА АРМИЯТА ТАКЪВ ПРАЗНИК с тенденцията на ВОЕННИЯТ РЕЖИМ на любимият отбор червен на Лютви Местан Парламента да гласува 365 дни в годината да е ПРАЗНИК НА АРМИЯТА защото цесекарският материал на Станислав Трифонов само за празници ставал!......ЦЕСЕКАР ЗНАЧИ НЕМЪЖ ВЕЧНО

34

Анонимен

преди 20 часа

Хамеринските летящи Москвичи дето са проектирани 1974та ама имали ноеа авионика кога ША ги давате?!?!, 4млрд гущери дадохме за тия пусти хвърчила и не ни ги давате!!!!

33

Хахахаха

преди 21 часа

Airbus 320 чисто нов и непипан струва малко над 100млн$....А ние вместо да направим флотилия от самолети дадохме АВАНСОВО много пари на "братята ни оттатък океана". За капак Баце 2021ва даде Летище София на концесия за ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ!!!! За 700млн.лв!!!, 700млн лв за 50г....***!!!!

32

до Сата НАТО

преди 21 часа

"Никакъв дълг не е изпълнявал тоя комунистически гьс. Служил е на СССР и е харчил народна пара"------------Служебен дълг, моето момче, означава да служиш на държавата на която си се клел. Мога да се обзаложа, че със сигурност си преминавал през ЖП линия/тунел или някое друго инфраструктурно съоръжение в която и да е точка на държавата, в строежа на което баща ми като военен инженер е участвал преди 89-та.